Události v C1.

Vítejte u týdenního přehledu zpráv z C1. Nestalo se nic zvláštního, ale přesto se objevila jedna zpráva, která spoustu naznačila. Bude se objevovat častěji a tou zprávou je C1 Crypto Intentive Trip. V minulosti jsem zaregistroval, že na této události bude představen C1 token. Bude na přelomu října/listopadu, to je za půl roku. Už je i v záložce EVENT a dostat se na něho bude složité, musíte se kvalifikovat.

Takže sliby o uvedení C1 tokenu na konci 2.čtvrtletí tím vzaly za své. Ale to se dalo čekat, protože C1 rok dopředu mluví o věcech, které se bohužel uskuteční až za dva roky. Nevím, jestli to je součástí marketingové strategie, jak z lidí vytáhnout co nejvíce peněz (viz balíček ETHER) nebo jim vývoj nejde tak rychle, jak by si představovali a potřebují získat čas. Tyto zprávy budu sledovat, protože to vypadá, že na vánoce zase udělají nějaké akce, ví se, že lidé v tu dobu rádi nakupují a do konce roku zase vyberou balík. Uvidíme, co za to.

Týden v Back Office C1

Pondělí 6.5.

C1 Power Days vám svěří úspěch do rukou
Podívejte se na nejdůležitější momenty, pociťte sílu

Měsíc květen odstartoval v plné síle díky C1 Power Days! Po celý měsíc budou dveřmi dubajské kanceláře proudit tisíce členů C1 z různých týmů, aby si vyzkoušeli maximální výkon.

Co jsou C1 Power Days? Je to trénink nabitý energií. Mluvíme o zásadních produktových novinkách, tajných náhledech a fantastické motivaci od osobností C1. Budete mít příležitost navázat kontakty s ostatními a vedením C1 a užít si oslavy v typickém stylu C1! Jedním z největších lákadel bylo zhlédnutí přepracovaného high-tech prostoru 21. patra v Dubaji. Mezi superpůsobivé prvky, které účastníci C1 Power Days zažijí, patří pohlcující kino, báječné společenské centrum a vyhrazené zasedací a konferenční místnosti. Je to neuvěřitelné!

Dubajská kancelář C1 již hostila dva týmy a změnila pravidla hry. Chceme přivítat i vás a váš tým! Je to vaše příležitost přesvědčit se o úspěchu C1 na vlastní oči a nejlepší příprava pro vaše budoucí podnikání ve Web3. Kontaktujte svého nadřízeného nebo si kancelář pro svůj tým rezervujte. Pociťte plnou sílu s C1 Power Days!

Úterý 7.5.

5 milionů žetonů C1 k vyzvednutí!
Podívejte se na vítěze dubnové soutěže Klubu doporučovatelů

Toto je 10 nejlepších, ale nezapomeňte si zkontrolovat svou back office, protože pokud jste mezi 1 500 nejlepšími doporučiteli, budou vám tam připsány žetony C1. Podívejte se nyní! Děkujeme vám za vaši úžasnou práci a obětavost!

Skvělá zpráva: V rámci květnového Měsíce síly znovu spouštíme soutěž Klubu doporučovatelů. Chcete mít šanci podílet se na 5 milionech žetonů C1? Začněte doporučovat, přihlašujte nové členy a můžete být na květnovém seznamu!

Středa 8.5.

Tolik způsobů, jak získat další žetony C1!
Přihlaste se jako průkopník žetonů C1

Token C1 splňuje všechny očekávání! V době, kdy se připravujeme na jeho oficiální vydání, se mnozí členové komunity C1 zajímají o to, jak mohou tento revoluční užitkový token získat. K dispozici máte spoustu možností a díky C1 je snadné stát se průkopníkem v oblasti kryptoměn.

Ujistěte se, že jste požádali o

Nyní je čas přihlásit se o své tokeny C1! Čím dříve si nárok uplatníte, tím více tokenů C1 budete mít k dispozici. Je to jednoduché: stačí jít do své zadní kanceláře, kliknout na “C1 Crypto Token” a zahájit proces nároku spálením svých věrnostních bodů a odměn C1. Tady začíná vaše cesta kryptoměnového podnikání! Reaktivační poplatek 19 € můžete využít také k přístupu k multiplikátoru.

Startovací balíček prvků: váš klíč k tokenu C1

Balíčky C1 NFT, Elements Starter Packages, jsou tím, co drží klíč k vašim tokenům C1. Čím vyšší úroveň těchto balíčků vlastníte, tím více žetonů C1 budete mít k dispozici. Chcete-li tedy získat více žetonů, musíte si pořídit co nejlepší balíček. Dobrou zprávou je, že naše epická akce Upgrade zdarma stále probíhá až do 22. května. Tato akce je nejjednodušším způsobem, jak přejít na vyšší startovní balíček Elements, takže ji určitě využijte, než 22. května skončí! Až do 22. května můžete také využívat balíčky Power Bundles, abyste si navýšili žetony ve svém startovním balíčku Elements. Získejte tak mnohem více!

Zapojte se do akce v soutěži Klubu doporučovatelů

V C1 jsme měli několik nejúžasnějších systémů odměn za žetony a nejoblíbenější byla soutěž Klubu doporučovatelů (RCC). Květnová soutěž RCC je v plném proudu a díky ní se můžete stát jedním z 1 500 členů, kteří si rozdělí 5 milionů žetonů C1! Stačí, když v květnu zaregistrujete co nejvíce nových členů, a můžete mít šanci exponenciálně navýšit své vlastnictví tokenů C1!

S tokenem C1 je vaše digitální budoucnost ve vašich rukou. Chceme, abyste se s námi stali průkopníky a drželi co nejvíce tokenů C1. Využijte nástroje, které máte k dispozici, a získejte více!

Čtvrtek 9.5.

Stovky lidí se k nám v Dubaji připojily a zažily nezapomenutelný zážitek.
Zjistěte, jak cenné jsou dny C1 Power Days od samotných vedoucích pracovníků

Ve společnosti C1 jsme vám vyprávěli o tom, jak úžasné byly dny C1 Power Days, ale rádi bychom, abyste si poslechli některé z účastníků. Dubajská kancelář viděla stovky špičkových lídrů, kteří prošli jejími dveřmi během prvních dnů této neuvěřitelné akce, a právě oni nám nejlépe řeknou, jak cenná zkušenost to byla. Přečtěte si, co nám někteří z nich řekli.

Důkaz, že C1 Power Days byly velmi cenné pro všechny, kteří se jich dosud zúčastnili! Životně důležitá školení, aktuální produktové novinky, nezapomenutelná setkání a úžasné oslavy – nemluvě o tom, že jste jako první zažili high-tech 21. patro – z nich udělaly nepřehlédnutelnou vzdělávací akci! Do konce května je ještě několik volných míst, tak si nezapomeňte rezervovat místo na C1 Power Days!

Pátek 10.5.

Více času na hraní Metaversy a vaše příspěvky
Pomozte udělat hru co nejlepší

Metaversy má skvělé zprávy! Protože mnoho z vás požádalo o prodloužení betatestování, tým Metaversy se rozhodl dát vám více času! Nyní máte na otestování hry čas až do 28. května!

Vaše dosavadní podněty byly neuvěřitelné a vývojáři hry Metaversy je všechny zohledňují. Vaše návrhy využijí k tomu, aby byla hra co nejúžasnější.

Čekají vás nové funkce, které si můžete vyzkoušet, a fantastická zábava. Přejděte do betatestování hry Metaversy TEĎ, ještě před jejím oficiálním spuštěním. Čas máte do 28. května. Bavte se!

Sobota 11.5.

Vydejte se s námi do Dubaje a zažijte nezapomenutelný zážitek
Ujistěte se, že se kvalifikujete na tento úžasný motivační výlet!

Společnost C1 vám přináší další neuvěřitelnou motivační akci! V říjnu/listopadu 2024 pořádáme Crypto Incentive Trip, luxusní zážitek C1 v pulzující pouštní oáze Dubaje ve Spojených arabských emirátech. Kvalifikační účastníky čeká večeře a oslava v typickém stylu C1. Po Crypto Incentive Tripu bude následovat velkolepá událost vydávání kryptoměn, největší v historii C1. Už se nemůžeme dočkat!

IMAGE

Kvalifikační období bude trvat od 28. dubna do 15. srpna, takže si musíte pospíšit! Pokud jste novým členem, který se připojil od října 2023: abyste se kvalifikovali do úrovně 1, bude váš požadavek na objem osobní skupiny snížen na 1 000 BP a váš požadavek na objem Malé nohy bude stanoven na 10 000 BP spolu s udržováním alespoň 5 osobních AP každý kvalifikační měsíc.

Nezapomeňte se seznámit s podmínkami, které najdete v odstavci “Odmítnutí odpovědnosti” níže. Motivační výlet C1 Crypto v říjnu/listopadu 2024 bude epický! MUSÍTE se ho zúčastnit!

Upozornění: Kvalifikační období začíná 28. dubna 2024 v 00:00 hodin ráno standardního času v Perském zálivu (GST) a končí 15. srpna 2024 ve 23:59 hodin GST. Kvalifikační kritéria a ukazatel průběhu budou zobrazeny na stránce událostí v back office. Členové budou moci sledovat stav svého individuálního měsíčního pokroku a aktivity. V případě, že budou prošetřeny nové registrace a bude zjištěno, že se jedná o falešné účty, budou tyto záznamy považovány za neplatné (bude probíhat průběžné prošetřování nových registrací). Letenky, víza a cestovní pojištění nejsou zahrnuty. Účastník kvalifikace odpovídá za to, že si před cestou obstará všechny potřebné dokumenty a požadavky na vstup. Účastník kvalifikace musí nejpozději do 15. září 2024 předložit kopii platného cestovního pasu (s platností 6 měsíců) spolu s potvrzením o letu, jinak bude kvalifikace zrušena. Výhra je nepřenosná, nevyměnitelná a nelze ji vyměnit za hotovost. Pokud z jakéhokoli důvodu nebudete moci vycestovat, nebude vám nabídnuta žádná finanční (ani jiná) kompenzace. Přihlásit se mohou pouze členové C1 starší 18 let (platí i pro potenciální hosty) a zájezd je platný pouze pro registrované členy C1. Možnost vzít s sebou jednoho hosta bude záviset na dosažené úrovni. Kvalifikovaným účastníkům bude nabídnuto ubytování v hotelu. Typ hotelového pokoje bude záviset na dosažené úrovni. Společnost si vyhrazuje právo na změnu počtu kvalifikantů. Veškeré podrobnosti se mohou změnit bez předchozího upozornění. V případě jakýchkoli rozporů mezi anglickou a přeloženou verzí těchto informací má přednost anglická verze.

Neděle 12.5.

Weekly update – episode č.89

Tento týden vám přinášíme týdenní aktuality z C1 Power Days! Ředitel pro rozvoj podnikání v síti Raj Gaurav si udělá čas z nabitého programu školení, motivace, navazování kontaktů a zábavy, aby nám připomněl některá důležitá data. 22. května bude poslední den pro superakce C1 Upgrade zdarma a Power Bundles. Pak 23. května spustíme něco úžasného: Balíček Ether, náš nejexkluzivnější balíček. Připravte se na několik fantastických měsíců, které nás čekají! Připojte se k Rajovi, který nám poví více.

C1 Weekly Update Ep.89 | Power Days on Vimeo

Testování Metaversy je prodlouženo do 28.5. a kdoví, zda se znovu neprodlouží. Jako už několikrát.

Cesta, kterou dosud ušel C1. Kde bude na linii uvedení C1Tokenu?

Dosud vidělo:82Dnes vidělo:2