Události v C1.

Týden je opět za námi, přišlo k nám léto a den se začíná zkracovat. Následujícím týdnem se láme polovina roku a přichází čas prázdnin. S ním přišla i Metaversy, obchodní hra, kterou si spustíte pouze, když jste členem C1. S uvedením Metaversy se současně ztratily z tabulky v Back Office Virtuals, body, kterí jsme si pravidelně odklikávali. Nebojte se, neztratily se, uvidíte je ve hře. Jen si je musíte směnit na akcie, které potom můžete obchodovat v Metaversy. Kdo má některý z nových balíčků Elements, měl by mít i tomu odpovídající balíček Metaversy. V tomto případě směna Virtual na akcie proběhne tak, že 100 % Virtuals se smění. Pokud balíček Metaversy nevlastníte, tak pouze směníte 5% hodnoty Virtuals na akcie. Více v přehledu týdne. Po přehledu se k Metaversy ještě vrátím.

Co nám týden přinesl v Back Office? Propagační akce, včetně prodloužení některých propagací. C1 se snaží vyplnit čekání na C1 token marketinkem a propagováním balíčků, aby si lidé zajistili svou dobrou pozici ve světě web3 (a C1 peníze). Brzy bude uveden nový produkt mySmartFit, který vás provede cvičením, meditací a zdravým životním stylem, exklusivně pro členy C1.

Pondělí 17.6.

Hrajete nejnapínavější hru roku?
Play2Earn pro virtuální obchodní svět

Hra Metaversy byla oficiálně spuštěna a miliony lidí po celém světě ji začaly hrát! Jedná se o nejzajímavější vydání hry tohoto roku, které překonává všechna očekávání. Vznikají virtuální obchodní impéria a magnáti Metaversy vystupují do popředí zájmu. Jste jedním z nich?

Tohle je hra Web3 pro novou éru; éru Play2Earn. Ve hře Metaversy máte možnost předvést své obchodní dovednosti. Dělejte si průzkum, sledujte vývoj a strategicky investujte. S pomocí svých balíčků Metaversy, cenných Meta Bucks a přepracovaných herních karet můžete stoupat v žebříčku a být odměněni v reálném světě!

Přidejte se ke komunitě C1 po celém světě a hrajte Metaversy ještě dnes! Ukažte nám, co ve vás je!

Úterý 18.6.

Poslední šance, jak se dostat do dveří
Nástupní balíček prodloužen do 27. června

Komunita C1, slyšeli jsme vás. Skóre si vyžádalo několik dní navíc na využití statusu člena Elementu a my jsme se rozhodli prodloužit tuto lhůtu do 27. června.

To znamená, že do konce tohoto měsíce máte ještě několik dní na sbírání binárních a obchodních bodů. Zbývá však již jen krátký čas a toto prodloužení bude poslední. Poté budete muset zvýšit úroveň a získat balíček Element Starter Package, abyste mohli pokračovat ve své obchodní cestě C1.

Až EMS skončí, vaše nasbírané obchodní body a binární body budou ztraceny, takže je životně důležité, abyste si zakoupili balíček Element Starter Package, abyste mohli pokračovat. EMS bude k dispozici POUZE do 27. června. Vezměte si svůj Element Starter Package ještě před koncem měsíce a vstupte naplno do ekonomiky Web3.

Středa 19.6.

Plný výkon kryptoměn
Získejte dokonalý doplněk k balíčku Web3, než bude pryč

Komunita C1, ukázali jste nám, že jste všichni pro krypto nadvládu! Tisíce lidí si zakoupily naši dosud nejpokročilejší verzi: Balíček Ether.

Balíček Ether, který je exkluzivně k dispozici držitelům Pátého elementu, vám dává přístup k nejlepším nástrojům a bonusům. Spustili jsme druhé kolo úžasného obchodního akcelerátoru Power of Five, který můžete využít i pro Ether – spolu s nabídkou 50 % s BP (použijte BP na nákup poloviny jakéhokoli balíčku).

Ether se těší neuvěřitelné oblibě a zásoby docházejí. Podívejte se na video, abyste se přesvědčili o jeho plné síle, a pak si pořiďte své hned, než dojdou. Množství je omezené a nechcete být zklamáni a přijít o něj! Pořiďte si ho ještě dnes.

Čtvrtek 20.6.

Všichni milují tento kryptografický platební systém
C1 nabízí snadno použitelnou možnost platby

USDT-TRON (TRC-20) se od svého zavedení jako platební systém na platformě C1 stal mezi komunitou C1 velmi populární. TRC-20 přináší mnoho výhod, včetně nižších poplatků než tradiční platební možnosti. Je to jeden z nejrychleji rostoucích veřejných řetězců a C1 si všímá, jak široce je využíván!

Jako člen C1 si zasloužíte bezproblémové digitální služby, a přesně to vám tým C1 nabízí. Tisíce členů komunity jej používají k vylepšení svého podnikání zakoupením výkonného doplňku Ether Package. USDT-TRON (TRC-20) je jednou z mnoha platebních možností, které máte na webu C1 k dispozici. Vyberte si tu, která nejlépe vyhovuje vašim potřebám.

Pátek 21.6.

Týdenní aktualizace obsahuje všechny informace
Přinášíme vám vše, co potřebujete vědět

Weekly update – episoda č. 93

Chcete vědět, jak výkonný je C1? Ředitel pro rozvoj obchodu v síti Raj Gaurav má všechny informace v tomto vydání. Od Power of Five přes Ether, nově spuštěnou Metaversy až po USDT-Tron, stejně jako 50 % s BP, to vše tam najdete. Raj nás provede všemi těmito úžasnými komponenty a připomene nám, co musíme udělat, abychom z nich měli prospěch. Podívejte se na epizodu, získejte motivaci a vykročte do světlé budoucnosti.

Sobota 22.6.

2. kolo je v plném proudu
Představte ostatním sílu C1 a sami získejte odměnu.

Další kolo soutěže Power of Five se vrací a aktivace balíčků se rozjíždí! Tým C1 zaznamenává masivní zapojení komunity a zakoupení mnoha nových startovacích balíčků Element.

Až do 27. června do 23:59 hodin středoevropského času platí, že když sponzorujete pět nových přímých startovacích balíčků Element, získáte bonusový balíček (od nejnižšího zakoupeného balíčku, který odpovídá vašemu stávajícímu balíčku). To znamená více žetonů C1, více NFT, více výkonu Web3. A platí to pro všechny balíčky!

Na konci 2. kola automaticky obdržíte svůj bonusový balíček. Nemůže to být jednodušší ani přínosnější. O tom přece PoF je! Začněte s aktivací ještě dnes; čas na 2. kolo máte do 27. června 23:59 hodin středoevropského času.

Neděle 23.6.

Přinášíme vám sílu
Důležitá data aktuálních a nadcházejících propagačních akcí

Společnost C1 vyniká silou svých propagačních akcí nad ostatními. Oddaná komunita C1 využívá jedny z nejhodnotnějších propagačních akcí. Zde je připomenutí některých důležitých dat.

IMAGE

Druhé kolo soutěže Power of Five se setkalo s úžasným ohlasem! Sponzorujte pět nových přímých aktivací balíčku Element Starter Package a získejte bonusový balíček pro sebe (odpovídající nejnižšímu zakoupenému balíčku a odpovídající vašemu stávajícímu balíčku). Tento úžasný obchodní kickstarter bude končit 27. června. Když už jsme u těch balíčků: 27. června bude ukončen náš základní balíček Element Member Status a všechny výhody a bonusy získané prostřednictvím tohoto balíčku budou spláchnuty. Chceme, abyste ze svého podnikání vytěžili co nejvíce, proto nezapomeňte do té doby přejít na balíček NFT.

Balíček Ether je úžasný!

IMAGE

Od svého uvedení na trh je balíček Super Ether jedním z našich nejprodávanějších balíčků v C1. Není to žádné překvapení, protože jde o nejvýkonnější způsob v oboru, jak se stát kryptografickým megapodnikatelem. Máte svůj? Musíte si pospíšit, protože těchto balíčků zbývá už jen pár kusů. Pokud jste držitelem balíčku Pátý element, máte šanci na nejvyšší úroveň. Získejte svůj éter hned, než žádný nezbude.

27 Červen: 50% s BP končí

IMAGE

Bylo skvělé vidět, jak všichni nakupují nové balíčky s tímto fantastickým nástrojem. Komunita C1 může použít 50 % svého BP na platbu za libovolný startovací balíček Element (zbytek se hradí platbou dle vlastního výběru). Tato akce také končí 27. června, takže ji nezapomeňte využít, dokud ještě můžete!

30. června: Uzavření soutěže Klubu doporučovatelů0 

IMAGE

Superpopulární odměnový systém C1 Token Reward Competition je v červnu v plném proudu. Doporučte co nejvíce nových lidí k registraci do C1, a pokud budete mezi 1 500 nejlepšími, získáte možnost podílet se na 5 milionech tokenů C1! Červnová edice končí 30. června, tak se ujistěte, že jste v soutěži!

mySmartFit již brzy!

IMAGE

Tohle je super: C1 brzy uvede na trh svůj vlastní fitness produkt my SmartFit. Vyberte si z tisíců cvičebních, výživových a meditačních videí prezentovaných odborníky na fitness a staňte se sami sebou. Dobrá kondice je mimořádně důležitá, abyste byli připraveni a připraveni na fantastický pracovní den – a není jednodušší způsob, jak o sebe pečovat, než mySmartFit. Rychle, snadno, efektivně. Nemůžeme se dočkat, až se o něj s vámi podělíme! Brzy se těšte na mySmartFit.

Metaversy je LIVE! Nejúchvatnější virtuální obchodování Play2Earn je tu a je úžasné. Je čas ukázat nám, co ve vás je, a stát se obchodním magnátem.

Tým Metaversy připravil nejzajímavější webovou3 hru Play2Earn v oboru a vy jste první, kdo si ji může vyzkoušet. Napojte svého vnitřního obchodního titána a utkejte se s býky a medvědy. Pokud budete správně zkoumat, sledovat trh a prozíravě investovat, zkrotíte je oba.

Máme pro vás také velmi vzrušující zprávu: vývojový tým nyní může odhalit zbrusu nové balíčky Metaversy! Čím vyšší je váš balíček Metaversy, tím více Meta Bucks získáte. Pokud jste se stali prvními uživateli Metaversy, zůstane vám váš balíček při uvedení na trh. Jedná se o balíčky Metaversy Pioneer a jsou stejně výkonné jako kdykoli předtím. Noví členové, kteří si ode dneška zakoupí Startovací balíčky Element, budou mít nárok na nové balíčky Metaversy!

Nyní budete moci využívat Meta Bucks a herní karty k přelstění svých spoluhráčů a získávat odměny z reálného světa, které můžete využít v Metaversy nebo které lze využít ve světě Web3. Připravte se na šplhání po firemním žebříčku…

Zde se ve virtuálním světě setkává Play2Earn s Wall Street. Ukažte své obchodní schopnosti s Metaversy. Začněte hrát ještě dnes!

Metaversy

Napíšu několik postřehů ke hře, kterou zatím nehraju, protože jednoduše nemám tolik času.

Po přihlášení do C1 přejděte na záložku C-Store a zde si najděte Metaversy a klikněte na “Log in”

Budete muset potvvrdit “Terms and Conditions” – obchodní podmínky –  kliknutím na “I agree”.

Po kliknutí na záložku na vás vyskočí vyskakovací okno, které vyžaduje potvrzení, že chcete převést Virtuals na akcie. Musíte provést konverzi. Zde bych se na chvíli zastavil. Pokud máte v úmyslu hru hrát a nemáte některý z původních prvních balíčků Metaversy (StartUp, ScaleUp, Powerhouse, Unicorn) a současně nemáte žádný z nových balíčků (jsou označovány jako elements), tak vám doporučuji si nějaký zakoupit. Jen tak získáte v konverzi 100 % hodnotu svých Virtuals převodu na akcie. V opačném případě to je jen 5 % hodnoty virtuals do akcií.

Kliknutím na ” Potvrzení konverze ” provedete směnu na akcie. Připomínám, že stránky jsou přeloženy strojově do češtiny, protože originál je v angličtině.

Na to, že pouze 5% vašich virtuals bude způsobilé ke konverzi vás upozorní i text, který snadno přehlédnete, pokud jste zbrklí. Vpravo uvidíte ikonky a počet svých akcií, které jste získali po konverzi.

Nyní s nimi můžete obchodovat tak, že se přepnete do záložky Game – Hra. Je to ta čtvrtá zprava, vedle Virtuals. Zde můžete prozkoumávat jednotlivá nastavení v záložce Game. Když to vezmu v rychlosti, na co jsem dosud přišel, tak:

MTX – přehled denních změn akcií na trhu, popř pokud někoho následujete

My Portfolio – seznam vašich akcií k obchodování, popř. vaše obchodní historie

Orders – vaše nabídky k prodeji a jejich historie

Leaderboard – vaše pozice na žebříčku v soutěži obchodování

Inventory – zde uvidíte své aktivní a neaktivní balíčky, pokud nějaké vlastníte (game pack)

Myslím si, že kdo chce vyzkoušet hru a obchodování na virtuální burze, tak má možnost. Nenašel jsem zatím informaci, jak to bude s penězi. Mám na mysli, že by se herní žetony “Metabucks” daly převést na nějakou jinou kryptoměnu, zatím ani Metaversy není připojena k žádné web3 peněžence. Asi to přijde s časem. Z toho, co jsem si odvodil, tak odměny dostávají pouze první tři na žebříčku, ale nemám v tom jasno. Logické by mi přišlo prodat svoje akcie a vybrat peníze. Tuto možnost zatím na panelu nevidím. Kliknutím na své jméno vpravo nahoře se vám otevře možnost se odhlásit.

Metaversy jistě bude zajímavá pro ty, kdo jí přijdou na chuť. Podle mě je ale pořád nedodělaná, jako by jí něco chybělo. Tím “něco” myslím přehled o svých penězích v kryptopeněžence. Je pěkné, že ve hře vidíte, kolik vlastníte “Metabucks”, ale co s nimi, když je nemůžete směnit? Možná že časem budou tyto otázky zodpovězeny a když na něco přijdu, tak se s vámi o to podělím. Kdyby zde byl nějaký zkušený hráč, může ostatním poradit v komentářích.

Dosud vidělo:71Dnes vidělo:2