Otázky a odpovědi zakladatele: Mining Pass, sázkové pooly a budoucnost IXT

Otázky a odpovědi zakladatele: Mining Pass, sázkové pooly a budoucnost IXT

Měli jsme možnost si sednout s Felixem, zakladatelem Planet IX. Podělil se s námi o několik postřehů o našich nových verzích a o tom, co přijde. Jsme velmi nadšení a chtěli jsme se s vámi podělit o úžasné časy, které jsou před námi!

Promluvme si o Mining Pass a krystalech M3ta na planetě IX. Felixi, jsi z těchto vydání očividně nadšený. Můžete vysvětlit, o čem je ten humbuk?

Felix: Nejprve si promluvme o krystalech M3ta, což je nové aktivum v ekosystému Planety IX, podobně jako energie. Obě tato aktiva jsou spotřební materiál, což znamená, že se používají ve sázkových poolech a herních mechanismech. Energie se však získává pouze hraním IX, což z něj činí oblíbený přínos pro hráče. Naproti tomu krystaly M3ta jsou získávány zajištěním likvidity v protokolu.

Takže se staráte o hráče i degeny?

Felix: Přesně tak. Nyní máme aktiva, která slouží různým uživatelům, a uzamčená hodnota IXT se každým dnem zvyšuje. V současné době je vsazeno kolem 15 milionů IXT, což je fantastické. Více než 75 % nabídky je nyní uzamčeno, což tlačí cenu IXT nahoru kvůli omezenému počtu dostupných tokenů, které na trhu zbývají. Tato uzamčená hodnota také představuje důvěru ze strany komunity a je to něco, na co jsme opravdu hrdí.

Kolik můžete vydělat ze sázek na M3ta Crystals?

Felix: Právě teď bude sázkový pool rozdělovat 800 000 IXT měsíčně držitelům Crystalu, což je významné. Takto vysoká úroveň distribuce však nebude dlouhodobě udržitelná. S rostoucí dolarovou hodnotou IXT bude sázkový pool distribuovat méně token, aby byla zachována rovnováha. Nyní je skvělá příležitost akumulovat IXT, dokud jsou odměny stále extrémně lukrativní.

Je také vhodná doba na získání energie?

Felix: Rozhodně! Kryptotrhy, zejména Planet IX, mají efektivní dynamiku. Některé sázkové pooly mohou odtahovat tokeny od ostatních, čímž se snižují odměny v jednom poolu a v jiném se zvyšují. S více než 60 000 aktivními peněženkami na naší platformě DeFi každý měsíc vytváří tento druh přílivu a odlivu neustále se měnící prostředí, které je fascinující sledovat.

Kolik jste vy osobně vsadili do Mining Pass?

Felix: Vsadil jsem více než 1 milion IXT, což ukazuje můj závazek k projektu. Věřím v tento potenciál a nemám problém s dlouhodobým zamykáním tokenů. Se vším, co jsme vytvořili, novými staking pooly a verzemi, které máme ve vývoji, je ten správný čas jít do toho naplno.

Navštivte IX.Foundation a vsaďte svůj IXT na krystaly M3ta

Dosud vidělo:18Dnes vidělo:3