Události v C1.

Vítejte u týdenního přehledu

V uplynulém týdnu probíhaly nadále propagace na nákup nových balíčků a nábor nových členů. Více v přehledu týdne.

Přehled Back Office C1:

Pondělí 7.10

Mega úspory v této mega promo akci!

Jsme nezastavitelní!

Komunito C1, přicházíme k vám s úžasnou novinkou: na dva dny, 8. a 9. října, vám přinášíme říjnovou nabídku On-fire. Dva dny masivních úspor! Získejte 15% slevu na startovací balíčky ALL Elements. To je neuvěřitelné!

Čím vyšší je vaše úroveň startovního balíčku Elements, tím větší je váš potenciální úlovek žetonů C1 – takže se rozhodně chcete dostat co nejvýše. V této nabídce je k dispozici pouze omezený počet Etherových balíčků, takže na tom nespěte! Zkombinujte říjnový režim On-fire s úžasným upgradem zdarma a budete skutečně nezastavitelní.

Buďte na akci roku

Oslavte své nové startovací balíčky Elements tím, že se k nám připojíte na mega akci, o které všichni mluví: C1 Crypto 2024 World Conference. Koná se v Abú Dhabí ve dnech 16. a 17. října a právě zde se bude odvíjet vaše budoucnost. Pořiďte si vstupenky NYNÍ, dokud jsou ještě k dispozici.

Připravte se na 8. a 9. říjen a masivní říjnovou nabídku On-fire. 15% sleva na všechny startovací balíčky Elements!

Úterý 8.10

Získejte nadměrné úspory od dnešního dne!

Rozpalte své podnikání s říjnovou nabídkou On-fire

Dnes je ten den! Toto je 1. den žhavé nové promo akce C1: Říjnová nabídka On-fire! Získejte úžasnou 15% slevu na všechny startovací balíčky Elements pouze na dva dny. 8. a 9. října. Rozsviťte své podnikání na Web3!

On-fire October vám poskytne dva dny masivních úspor, díky nimž bude úspěch Web3 superdostupný. Popadněte svou úsporu a vyšplhejte se výš. Ujistěte se, že se vám dostane do rukou balíček Ether – k dispozici je pouze omezený počet, takže nečekejte!

Upgrade for Free je také stále aktivní, takže zdvojnásobte výkonné promo akce C1 a staňte se průkopníkem v oblasti kryptoměn. Je to tak snadné. 8.–9. října; 15% sleva na VŠECHNY úrovně startovacích balíčků Elements. Žhavý říjen vás dostane tam, kde potřebujete být.

Pouze dva dny; Nenechte si to ujít!

Středa 9.10

Poslední den pro tuto mega úsporu

Nenechte si ujít tuto obrovskou příležitost

Dnešek je posledním dnem, kdy můžete výrazně ušetřit na startovacích balíčcích ALL Elements! Říjnová nabídka On-fire vám poskytne 15% slevu na vlajkový produkt C1; ten, který je klíčem k výkonnému tokenu C1.

15% sleva je obrovská a přiblíží vás k vašim obchodním cílům. Ze Země do éteru, je to vaše, abyste si ho vzali. Zkombinujte to s Upgradujte zdarma a vyšplháte se ještě výše! Pokud jste se vždy chtěli dostat na nejvyšší úroveň v C1, toto je vaše šance. Je to záchrana – a příležitost – na celý život!

A je to: poslední den říjnové nabídky On-fire! K dispozici je pouze omezený počet balíčků Ether, takže o to více důvodů, proč využít této nabídky právě teď. Nenechte si to ujít!

Čtvrtek 10.10

Blíží se čas největší události roku

Buďte připraveni na to, že se váš život změní

Světová konference C1 Crypto 2024 je za necelý týden! Nemůžeme se dočkat, až vás budeme moci přivítat v Abú Dhabí ve dnech 16. a 17. října, kdy zahájíme novou éru C1. Už jste si sbalili kufry?

A právě zde bude vaše cesta s motorem C1 nadzvuková. Vedení C1 a vrcholoví lídři budou přítomni, aby oslavili další kapitolu neuvěřitelné vzestupné trajektorie společnosti C1.

Doufáme, že se k nám připojíte ve dnech 16. a 17. října a budete součástí dvou dnů síly. Vaše budoucnost Web3 je vzdálena jen několik dní!

Pátek 11.10

Kdo si rozdělí 5 milionů tokenů C1?

To je úžasná pobídka!

Komunito C1, je čas odhalit nejlepší doporučující osoby v zářijové soutěži Referral Club! Pokud se umístíte mezi 1,500 nejlepšími, budete se podílet na úžasných 5 milionech C1 žetonů! Světová konference C1 Crypto 2024 se rychle blíží, a proto čím více tokenů máte, tím lépe!

Dostal jste se do finále? Podívejte se do své back office a zjistěte, zda patříte mezi 1 500 nejlepších žetonů – tam se projeví vaše nové žetony. Blahopřejeme!

Říjnová soutěž Referral Club je již v plném proudu, takže se podívejte na podíl v dalším kole 5 milionů C1 tokenů, pokud se dostanete mezi 1,500 nejlepších doporučujících. Pojďme na to!

Sobota 12.10

Jedná se o nejhodnotnější propagační akci společnosti C1 v historii.

Použijte Abu Dhabi Super Power Up a dostaňte se tam, kde chcete být

Je to naše vůbec nejsilnější a nejhodnotnější promo akce – a je k dispozici pouze do 16. října: Abu Dhabi Super Power Up.

Pokud chcete, aby vaše podnikání prudce rostlo před světovou konferencí C1 Crypto 2024, ADSPU vám může pomoci se tam dostat. Za pouhých 550€ získáte od C1 a našich partnerů to nejlepší: 15 000 žetonů C1; jeden balíček Metaversy Game Pack obsahující pět legendárních karet; a 3 křišťálové balíčky Planet IX M3ta. Výhody C1 jsou také nepřekonatelné: 200 BP a 550 bodů hodnosti do horní linie, čímž se aktivuje alespoň jeden balíček Super Power Up z Abú Zabí; a 5 bodů aktivity během 3 měsíců.

Dáváme vám maximální obchodní sílu s Abu Dhabi Super Power Up. Teď je to na vás. Vyzvedněte si balíček ADSPU do 16. října!

Neděle 13.10

Superlídři C1 jsou připraveni na oslavu

Čekají na vás dva dny exkluzivních zážitků

Úžasný výlet C1 Crypto Incentive začíná zítra! Špičkoví lídři, kteří se kvalifikovali na tuto jedinečnou cestu, začali přijíždět v očekávání dvou dnů plných vzrušení, hýčkání a oslav.

Kouzelný svět ostrova Yas v Abú Dhabí bude hostit delikátní večeře, vzrušující zážitky v zábavním parku, exkluzivní školení a networking C1 Managementu. Ti nejlepší z nejlepších v C1 si užijí čas svého života před silnou megaudálostí, světovou konferencí C1 Crypto 2024.

Buďte připraveni podělit se o své zkušenosti!

Účastníci incentivního výletu, máme pro vás další speciální překvapení! Zůstaňte naladěni na naše kanály sociálních médií ještě dnes, protože spouštíme exkluzivní soutěž na sociálních sítích pro motivační výlet! K mání jsou báječné ceny. Dnes, 13. října, pravidelně sledujte naše kanály, abyste získali všechny podrobnosti o účasti. Hodně zdaru!

Pokud se k nám chcete připojit na našem dalším báječném motivačním výletě, ujistěte se, že je vaše firma připravena k akci. Abu Dhabi Super Power Up je stále aktivní až do 16. října. Využijte naši nejhodnotnější promo akci vůbec. Získejte balíček ADSPU NYNÍ.

Rychlé informace

Datum krypto konference se blíží, vypukne to už příští týden. Všichni jsme v očekávání, co přinese nového.

Sleva 15%, která byla dostupná dva dny, skončila. Možná že bude další, ale ne tak výhodná.

Závěr

V příštím týdnu bude představen C1 token. Bude to jistě velká událost, která bude milníkem v C1. Postupně se budou zveřejňovat další produkty a novinky, které se dosud tají. Jak si povede naše nová kryptoměna bude velkým otazníkem. Rozhodující okamžik bude její uvedení na burzu. Trh C1 token ocení a po nějaké době se ustálí jeho hodnota. Potom už bude záležet na firmě, co pro jeho další růst připraví.

Ohromné množství kryptoměnových projektů vystřelilo jako raketa a záhy vyhasly. Je spousta podnikatelů, kteří v tomto oboru vidí velkou příležitost, jak zbohatnout. Ale to se podaří jen těm nejlepším. C1 se svou uživatelskou základnou by na tom nemusel být špatně, ale to se uvidí. Marketink má dobrý a proto asi lidi přesvědčí, aby si kupovali balíčky. Jednou to stačit nebude. V této chvíli je potřebné mít k dispozici produkty, které lidé budou kupovat.

Netuším, jak do této filozofie zapadá DPN, kde mnozí z nás vlastní akcie za C1 Rewards. Ty jsme naštěstí mohli směnit ještě jednou za C1 tokeny, C1 asi věděl, proč nám to umožnil. Možná si vzpomenete na obrázek, jak mělo DPN fungovat.

Dosud vidělo:9Dnes vidělo:2