Události v C1.

Zdravím příznivce C1 v České republice. Moc nás nezůstalo, kteří mají výdrž. Ale o tom to je. Na konci příspěvku, v závěru, to vysvětlím. V Back Office C1 probíhá celý týden kampaň na nákup balíčku Ether, což je logické. Nebylo tomu jinak ani v minulosti u podobných akcí. Podobně je tomu i v Planet IX, kde nás čeká spousta zajímavých věcí. O tom také později. A nejnovější novinka – Metaversy startuje za dva dny, 11.6.2024!

Co se tedy odehrálo v Back Office?

Pondělí 3.6.

Úžasný způsob, jak se stát součástí ekonomiky Web3
Fantastické využití vašeho BP!

Komunita C1, máme pro vás skvělou zprávu: nyní si můžete pomocí BP zakoupit 50% všech startovacích balíčků prvků – od Země až po nově vydaný Éter!

Využijte obchodní body ze svého zůstatku na účtu a holdingového účtu na 50 % kupní ceny jakéhokoli balíčku a zvolte si preferovaný způsob platby, kterým rozdíl doplatíte. Je to další způsob, jak vám usnadňujeme zapojení do ekonomiky Web3.

IMAGE

Ve všech balíčcích je k dispozici také super kickstarter Power of Five (PoF). Díky PoF, když si pět lidí aktivuje startovací balíčky Element, získáte bonusový balíček odpovídající nejnižší zakoupené úrovni (odpovídající vašemu aktuálnímu balíčku). Je k dispozici pouze po omezenou dobu (členové, kteří se připojí po 29. květnu, budou mít na zahájení registrace 15 dní od data připojení; stávající členové mají čas do 12. června do 23:59 hodin středoevropského času). S každým přímým následníkem, který bude využívat výhod PoF, získáte také dalších 2 500 tokenů C1). To je skutečná síla!

Nejlepší způsob, jak využít svých 50 % s BP? Pořiďte si nový Balíček Ether, náš dosud nejvýkonnější doplněk. Ether si může koupit každý, ale na aktivaci Etheru budete mít nárok pouze v případě, že jste držitelem Pátého prvku. Možnost 50 % s BP vám k tomu může pomoci; využijte ji hned.

Úterý 4.6.

IXT míří ke hvězdám!
Cenový nárůst, který je neuvěřitelné sledovat!

C1 komunita, jsme svědky toho, jak se vytvářejí základy pro kryptografický býčí běh. Vlastní nativní token Planet IX, IXT, se dostává do pozice a v posledních týdnech roste warpovou rychlostí. Vzestup nevykazuje žádné známky polevení!

Pokud jste pozorně sledovali kryptotrhy, mohli jste být svědky této ohromující trajektorie na vlastní oči – a pokud jste IXT nějakou dobu drželi, mohli jste slavit. C1 vždy spolupracovala s těmi nejlepšími společnostmi a partnerství s Planet IX vykazuje obrovské dividendy.

IMAGE

Ještě není pozdě stát se agentem změny a využít výhod, které přináší účast v největší hře na Polygonu. Přidejte se k Planet IX nyní a staňte se součástí cesty IXT ke hvězdám.

Můžete se připojit ZDE

Středa 5.6.

Vše, co potřebujete pro úspěch v digitálním podnikání
Naše dosud nejpokročilejší verze

Plná síla kryptografického podnikání je tady! Ether, dosud nejpokročilejší verze C1, vyvolává v komunitě C1 obrovské vlny. Vložila vám do rukou moc pro ovládnutí krypto byznysu, a to včetně nejneuvěřitelnějších výhod a bonusů v oboru.

Chcete vědět, co všechno získáte? Rozebíráme to pro vás v tomto videu. Získáte také přístup k úžasnému podnikatelskému akcelerátoru Power of Five a můžete využít BP k nákupu 50 % (nebo poloviny) balíčku Ether Package. Balíček Ether je k dispozici pouze v omezeném množství, takže čas je právě teď!

Jedná se o váš nejmocnější nástroj k dosažení podnikatelské dominance vůbec. Pořiďte si ho ještě dnes.

C1 Ether Package | What’s Included on Vimeo

Čtvrtek 6.6.

Prémiový kickstarter nyní pro všechny balíčky
Dokonalý aktivátor podnikání je zde

Komunita C1, vaše příležitost, abyste se nabijeli energií a skvěle nastartovali své podnikání, je tady: Power of Five (PoF). Pouze po omezenou dobu 15 dní můžete díky PoF nakopnout své podnikání v C1 na vysoké obrátky. Když začnete přihlašovat další zájemce o startovací balíčky Elementů – od Earth až po úžasný nedávno spuštěný Ether – budete z toho mít obrovský prospěch.

IMAGE

Funguje to takto: když sponzorujete pět nových přímých aktivací balíčku Element Starter Package, obdržíte jako bonus nejnižší balíček, který si zakoupili (musí se shodovat s vaším aktuálním balíčkem). Například pokud jste držitelem balíčku Voda a podepíšete čtyři aktivace balíčku Voda a jednu aktivaci balíčku Země, získáte jako bonus balíček Země. Nebo pokud jste držitelem Pátého živlu a zaregistrujete si pět aktivací Éteru, obdržíte bonusový Pátý živel. (Další příklady naleznete v zázemí.) Pokud jste novým členem, máte 15 dní od data vstupu, abyste začali registrovat další, abyste získali nárok na PoF. V případě, že jste stávajícím členem, bude vaše časové období pro PoF trvat do 12. června.

Máme pro vás další skvělou zprávu: za každého přímého člena v sestupné linii, který využije výhod Power of Five, získáte navíc 2 500 žetonů C1. Tokeny C1 jsou připraveny převzít vládu nad celým odvětvím, takže jich chcete mít co nejvíce! Jen další způsob, jak PoF nakopne vaše digitální podnikání.

Power of Five je dokonalý aktivátor. Dáváme vám sílu! Využijte ji ještě dnes!

Pátek 7.6.

Je čas získat 5 milionů tokenů C1
Vyhlášení vítězů květnové soutěže Klubu doporučovatelů

Květnové vydání úžasně populární soutěže Klubu doporučovatelů je u konce. Nejlepších 1 500 členů komunity C1, kteří se během května snažili doporučit nové členy, si mohlo rozdělit neuvěřitelných 5 milionů tokenů C1. Jste jedním z nich? Podívejte se na desítku nejlepších.

IMAGE

V tomto žebříčku je uvedeno pouze 10 nejlepších, ale je jich mnohem více. Chcete-li zjistit, zda mezi ně patříte, podívejte se do své zadní kanceláře. Pokud jste mezi 1 500 nejlepšími, budou vám tam připsány nové žetony C1. Všichni jste byli v květnu úžasní!

Na červen jsme RCC restartovali, což znamená, že máte další šanci podělit se o 5 milionů tokenů C1. Nečekejte a začněte doporučovat hned teď!

Sobota 8.6.

Ohlédnutí za kultovním měsícem
Motivovaní a vzdělaní; plnou parou vpřed

Od konce dubna navštívilo sídlo společnosti C1 v Dubaji 1 500 nejzářivějších hvězd – a nyní jsou více než kdy jindy připraveni na úžasnou digitální budoucnost. Jednalo se o C1 Power Days, měsíc důležitých školení, navazování kontaktů a získávání informací, a také o příležitost poprvé se seznámit s novým C1 Members’ Hub.

Každý tým, který prošel dveřmi, odcházel nově motivován, povzbuzen a nabuzen pro úžasnou budoucnost Web3, která je za rohem. Cenné aktualizace produktů a novinky ve společnosti doplnil slavnostní tanec nejvyšších představitelů. Pohled na proměněné 21. patro byl jednoznačným vrcholem.

Power Days můžete zažít na vlastní kůži, když se podíváte na toto báječné shrnující video. Každý, kdo se zúčastnil C1 Power Days, je připraven na budoucnost.

Další Power Days jsou na cestě!

Připravme se na nadcházející měsíce dalším báječným kolem Power Days v sídle C1 v Dubaji.

Zde jsou kritéria:

1. Účast na akci bude zahrnovat náklady ve výši 150 EUR na osobu. Tyto náklady však budou rozděleny 50/50 mezi členy a C1, tj. společnost zaplatí 75 € a zúčastnění vedoucí 75 € za člena;

2. Na jedno zasedání musí být objednáno minimálně 100 a maximálně 150 členů.

Zde jsou uvedeny termíny

Další kolo Power Days se bude konat v těchto termínech:

29. června; 30. června; 6. července; 7. července; 13. července; 14. července.

Power Days budou jednodenní (jeden den pro každou skupinu) a oběd a večeře se budou podávat v kanceláři.

Počet míst je omezen a budou přidělována podle pořadí přihlášek. Neváhejte! Vyzkoušejte si sílu C1 na vlastní kůži na Power Days. Získejte nejlepší školení a poznatky, první pohledy na nové akce, fantastické příležitosti k navazování kontaktů, možnost setkat se s týmem C1 a mnoho dalšího! Budete si také moci zakoupit zboží C1 a zúčastnit se úžasného losování! To je ono: vaše šance pocítit sílu C1 a připravit se na úžasnou budoucnost. Rezervujte si svůj tým již TEĎ!

Neděle 9.6.

Všechny systémy jsou v provozu pro Metaversy!
Oficiální uvedení této očekávané hry na trh je vzdáleno jen několik dní.

Fanoušci Metaversy, máme pro vás fantastickou zprávu: nejočekávanější hra v historii C1 je připravena ke spuštění! Již za dva dny se budete moci plně ponořit do světa Metaversy.

Tohle je virtuální obchodování, které ožívá! Ve hře Metaversy nasměrujete svého vnitřního obchodního titána a budete obchodovat se společnostmi, které existují pouze ve virtuálním světě. Spravujte své vlastní kurátorské portfolio, investujte virtuální měnu do virtuálních společností a rozšiřujte své impérium. K dispozici vám budou jedny z nejúžasnějších nástrojů na webu – například Meta Bucks a herní karty -, které vám zajistí, že budete šplhat po firemním žebříčku a dostanete se na vrchol.

Je také čas se těšit, protože tým Metaversy připravil několik opravdu speciálních nových funkcí a zážitků, fantastických nových způsobů, jak vydělávat a vyniknout. Zůstaňte naladěni a za 48 hodin se dozvíte více!

Dělejte si průzkum, hrajte na trhu chytře a strategicky a můžete být odměněni v reálném světě. Tyto získané herní odměny (včetně kreditů) můžete použít v Metaverzi nebo si je můžete nechat vyplatit do své peněženky na Web3. Jedná se o skutečnou virtuální ekonomiku! Jste připraveni na budoucnost Metaversy?

Na tohle jste čekali: nejzajímavější hra Play2Earn, která se letos objevila v herním průmyslu! Tým Metaversy se už nemůže dočkat, až si zahrajete. Do virtuální nadvlády v podnikání zbývají už jen dva dny!

C1 Power days ukazují lidem prostředí kanceláří v Dubai a jsou jakousi exkursí do firmy. Po absolvování této akce lidí věří C1 ještě více a nabíjí je to do další akce. Všimněte si, že téměř všichni jsou asiati. Je pravda, že v této části světa žije polovina lidstva.

Cena IXT tokenu vystoupala a stabilizovala se na úrovni kolem 0,4 USD. To už není vůbec špatné. Zvláště, když si přečtete informace níže.

Planet IX

Planet IX přichází s novým aktivem – NFT – krystal.

Na konci měsíce června půjde vložit do STAKE v Planet IX a bude vydělávat na úrocích. Na Discordu se k tomu objevila tato zpráva:

Aktualizace sázek na energii a metakrystaly

Vážení A.O.C.

V této epoše dosáhne staking energie 10M (!) stakovaných IXT/Energy a s tímto milníkem pro vás máme několik aktualizací:

Se spuštěním nového staking poolu P2E na http://ix.foundation/ provádíme některé změny v současném staking poolu: Energy. Podle rozpisu sázek bude příděl pro pool P2E činit 700 000 IXT (předtím 400 000 IXT) počínaje příští epochou 4. července a pokračuje minimálně 6 měsíců.
Rozdělení bude následující:
Energie 200 000 IXT
Meta-krystaly 500 000 IXT
(další informace o Plow-efektu atd. budou zveřejněny v nejbližší době.)

To je býčí af, protože nová mechanika stakingu pro krystaly, jak již bylo řečeno, způsobí revoluci v GameFi sektoru Web3 a DeFi a my jsme rádi, že můžeme dále rozšířit P2E ekosystém.

To znamená, že bude k dispozici více různorodých poolů pro všechny, kteří budou moci získávat odměny, a to je teprve začátek. Další staking pooly budou představeny později v tomto roce a/nebo v průběhu příštího roku.

V nadcházejících měsících vydáme nové balíčky energie a zkoumáme další způsoby, jak využít energii spolu s dalšími aktivy, abychom našim oddaným uživatelům i nadále nabízeli rozmanitý a strhující herní zážitek.

Při současné ceně tokenů to znamená, že od 4. července budeme každý měsíc rozdělovat více než 300 000 dolarů do staking poolů P2E.

Kdy překonáme milion dolarů?

Takže z toho mi vyplývá, že odměna za stake energie klesne na polovinu, ale za krystaly bude daleko vyšší, protože ty bude mít zakoupena jen určitá skupina lidí. První měsíce můžou být opravdu zajímavé, když si uvědomíme, že 500 000 IXT  bude ve stake poolu a počet lidí bude podstatně menší, než na stake energie. Pokud půjde cena IXT ještě nahoru, tak se vyplatí vlastnit krystaly. Koupit si je můžete po kliknutí na obrázek níže. Musíte mít peněženku Metamask a mít na nií dostatek USDT.

Balíček za 199 USDT

Regular Crystal Pack

Balení Crystal IXT Regular Popis Tento vzdělávací kurz slouží pouze pro vzdělávací účely a nepředstavuje investiční poradenství. Chcete-li obdržet školicí materiály, připojte prosím svou peněženku k webu planetix.com a použijte tuto položku ve svém inventáři.

Balíček za 399 USDT

Product Image

Balíček za 899 USDT

Product Image

Shrnutí: I když nehrajete Planet IX, tak tohle je ideální příležitost, jak začít. Koupí balíčku získáte NFT krystaly a tokeny IXT. Ty ve hře vsadíte do staking poolu a už jen sledujete, jak vám denně přibývají další IXT. Až skončí doba, po kterou jsou krystaly uzamčeny, můžete odměnu vybrat. Kolik to bude, to záleží na počtu uživatelů, kteří rovněž vsadili a uzamkli své krystaly. Rozděluje se částka 500 000 IXT. Nemusíte vůbec hru hrát, vyděláváte jen na tom, že jste uzamkli své krystaly do STAKINGU (něco jako termínovaný vklad). Při současné ceně 0,45 USD /IXT bude měsíční výsledek zajímavý. Odhaduji to při STAKE nejvyššího balíčku X-large na 100 USD měsíčně. ale když se cena IXT zvýší, tak to bude více.

JAK SE ZAREGISTROVAT U SPOLEČNOSTI FLUENCR A ZÍSKÁVAT PROVIZE Z DOPORUČENÍ

Závěr

Na začátku článku jsem psal něco o výdrži. Přesně o tom to je. Nemusí se to týkat C1, můžete si dosadit jakýkoli obor lidské činnosti. Není nikdo, kdo by dělal 5 let stejnou věc a neměl žádný výsledek. V tom případě dělá něco špatně. Zkuste chodit do posilovny 5 let a cvičit stejné cviky. Kdybyste se fotili a srovnali fotky s rozestupem jednoho roku, tak v těch 5-ti letech uvidíte pokrok. Stejné je to v každém jiném podnikání. Ze začátku to nejde a lidé to vzdají. Nemají trpělivost a chuť překonávat obtíže a překážky. Prostě hledají výmluvy. Jak říkal Werich, Kdo chce, hledá způsoby, kde nechce, hledá důvody. V těchto slovech je přesně vystiženo, proč se lidé dělí na úspěšné a neúspěšné. Nebo kniha Petera Krištofoviče, Buď chceš, nebo nechceš. Ostatní jsou kecy.

Všechno je jen o motivaci, hlavně té vnitřní. Určitě jste si všimli, že když vás něco baví, tak to děláte rádi a tyto činnosti upřednostňujete, zatímco to, co vás nebaví, odsouváte na vedlejší kolej a hledáte výmluvy, proč to nebo ono nedělat.

Velice často jsou touto motivací peníze a mít lepší život. Dopřát si to, co prezentují televizní seriály, filmy a reklamy. Ale jen snít nestačí. Dokud neuděláte první krok, tak nikdy ničeho nedosáhnete. Být úspěšný v tom, co chci udělat, je o nastavení vaší mysli. Ta určuje vaši motivaci. Je to o rozhodnutí, jít do akce, snažit se něco změnit v zaběhnutých kolejích svého života. Protože jinak zůstanete mezi 99% ostatních lidí a budete hledat výmluvy, stejně tak, jako to dělají oni. Musíte myslet na sebe, protože ostatní stejně nezajímáte, možná s výjimkou rodiny. Ostatní vám nepomůžou a budou spíše závidět a kritizovat. Je to vlastnost těch, kdo hledají výmluvy a vše si umí odůvodnit.

Změna je těžká, zvlášť, když jste na určitém postavení a něco už jste v životě dokázali. Ale je možná v jakémkoli věku. Proto vám nabídnu příležitost, které jsem se chytil i já, důchodce. Být mezi mladými nás dělá mladými, zejména myšlením. Je na vás, co s tím uděláte. Odkaz je ZDE

Dosud vidělo:66Dnes vidělo:1