Události v C1.

Týden uběhl jak voda a nic moc nového nám nepřinesl. Pořád pokračují propagační akce a ty budou dle mého názoru pokračovat i v srpnu. Jedna zásadní novinka přeci jenom přišla. Považuji ji za velice významnou, i když v kontextu týdenních zpráv tak nějak “zapadla”. Více se o tom rozepíšu  závěru.

Co se všechno událo v Back Office C1 ?

Pondělí 8.7

POUZE DNES: ušetřete 15 % ze startovacích balíčků Elements a Ether!

Rozjezd kryptografického podnikání

Dnes je první den našich super letních výprodejů! Ve dnech 8. července, 18. července a 28. července zaplatíte za jakýkoli startovací balíček Elements a Ether méně! Vneste do svého krypto byznysu trochu tepla a využijte první den TEĎ!

IMAGE

Pouze dnes ušetříte neuvěřitelných 15 % z běžné ceny startovacího balíčku Elementů (Země až Pátý element a Éter). Tato nabídka platí pouze jeden den – 8. července – takže tuto šanci určitě využijte! Budete mít ještě dvě příležitosti využít našich letních výprodejů, ale pouze dnes ušetříte 15 %. Dne 18. července bude platit 10% a 28. července 5% úspora. To je vaše šance ušetřit a rozvíjet své podnikání! Vezměte si svůj s 15% slevou právě teď!

Úterý 9.7

Přinášíme budoucnost do Dubaje

Vydejte se s námi na prohlídku tohoto neuvěřitelného prostoru

C1 se stává lídrem v oboru díky nejžádanějším prémiovým produktům, neuvěřitelným bonusům a odměnám, fantastickým zkušenostem pro členy a především supermocnému tokenu C1, který mění pravidla hry. Nyní můžeme odhalit místo, kde se to všechno spojuje: členské centrum C1. Ve 21. patře našich kanceláří v megaměstě Dubaj jsme vytvořili dokonalý členský prostor. Nabízí rozsáhlé konferenční prostory, pohodlné zasedací místnosti, společenskou zónu, kde se podává lahodné občerstvení (a ta nejlepší káva), a také vrchol: plně pohlcující, špičkové soukromé kino. Nejedná se o pouhé kancelářské prostory, ale o high-tech futuristický zážitek. Jedním slovem: ikonický. Komunita C1 si zvykla dostávat jen to nejlepší a Members’ Hub to nabízí na nejvyšší úrovni. Podívejte se na video a prohlédněte si tento prostor; ještě lépe, kontaktujte nás ještě dnes a rezervujte si návštěvu, abyste si ho mohli vyzkoušet na vlastní kůži. Toto je budoucnost, kterou vám hmatatelně přináší společnost C1.

C1 Offices | Showcase 2024 on Vimeo

Středa 10.7

Nová herní funkce Metaversy je úžasná

Zahrajte si hru a vyzkoušejte si ji na vlastní kůži

Metaversy má za sebou fantastický start! Více než 220 000 aktivních hráčů je neuvěřitelný výkon a hra má zatím obrovský úspěch! Vývojáři hry jsou nadšeni, že si ji tolik z vás užívá. Na cestě je toho mnohem víc a při pohledu na počet hráčů je tým Metaversy nadšený z budoucnosti hry. Děkujeme vám za vaše dosavadní neuvěřitelné nadšení! Od oficiálního spuštění bylo implementováno mnoho nových aktualizací a vylepšení kvality života. Jedním z nejzajímavějších byl epický model Metaversy Play2Earn. Díky tomuto inovativnímu nasazení se nyní hráči budou moci účastnit soutěží a vyhrávat lukrativní ceny. Přesně tak, každý měsíc se zdatní hráči Metaversy budou ucházet o výhru žetonů C1 a herních karet, kromě mnoha dalších skvělých cen! Jak se daří vaší strategii? Dokazujete, že jste obchodník, kterého je třeba sledovat? Vzhledem k tomu, že se Metaversy připravuje na další super vydání, je to právě angažovaný hráč, kdo upoutá pozornost The Versoid. Hrajte Metaversy, ovládněte virtuální obchodní svět.

Čtvrtek 11.7

Peněženka C1 bude spuštěna 15. srpna!

Měníme hru

Komunito C1, úžasná peněženka C1 je téměř tady! Dne 15. srpna spustíme nejpokročilejší, nejplynulejší a nejbezpečnější peněženku Web3 v oboru. Naše vlastní peněženka se svými legionářskými funkcemi je připravena zvýšit laťku – a vy budete její součástí. Peněženka C1 bude využívat technologii blockchainu založenou na EVM (Ethereum), bude výkonně umožňovat sázení, ražení a výměnu tokenů C1 a bude bezpečně uchovávat všechny vaše NFT C1. Kromě toho budete moci vybírat naše vlastní tokeny C1 a také USDT a BTC. Všechny tyto vlastnosti dávají peněžence C1 kompatibilitu napříč řetězci, což z ní činí dokonalý doplněk našeho ekosystému. Ujistěte se, že jste na 15. srpna připraveni! Získejte nejvyšší možný startovací balíček Elements Zajistěte si nejlepší možnou obchodní pozici tím, že budete mít startovací balíček Elements nejvyšší možné úrovně. Startovací balíček Elements je vaším klíčem k žetonu C1, tak proč nevyužít úžasnou akci Upgrade zdarma, která vás k němu dostane? Tato epická akce probíhá ještě několik dní, tak neváhejte! Nezapomeňte, že peněženka C1 bude mít postupné uvolňování, takže čím vyšší je váš balíček, tím dříve získáte přístup. Staňte se průkopníkem!

Pátek 12.7

Připravte se na úžasnou peněženku C1 s UFF!

Čeká vás supermocná budoucnost!

Peněženka C1 bude oficiálně spuštěna 15. srpna a s ní se o krok přiblíží nejúžasnější kryptoměnová budoucnost. Jste připraveni chopit se své šance na slávu DeFi? Klíčem k optimálnímu držení tokenů C1 jsou hlavní balíčky C1, startovací balíčky Elements. Čím vyšší úroveň, tím lepší je vaše žetonová základna. Je to opravdu jednoduché: získejte nejvyšší balíček NFT; získejte přístup k více tokenům C1; získejte neuvěřitelné výhody po spuštění peněženky C1. Proto je naše úžasná akce Upgrade zdarma tak epická. Zakupte si startovací balíček jakékoli úrovně Elements a získejte upgrade na další úroveň zdarma. Je však v provozu pouze do 15. července, takže si musíte pospíšit! Peněženka C1 přepisuje možnosti v tomto odvětví. Prostřednictvím technologie blockchain založené na EVM (Ethereum) umožní sázet, razit a vyměňovat vaše tokeny C1, bezpečně uchovávat všechny vaše NFT C1 a umožní výběr tokenů C1, USDT a BTC. Je to bezproblémové, bezpečné a úžasné. S UFF budete mít při jeho spuštění 15. srpna tu nejlepší pozici.

Sobota 13.7

UFF a 19 € na dvojnásobek Tokeny brzy skončí

Získejte maximum žetonů C1

Token C1 bude brzy oficiálně uveden na trh a mluví o něm celý průmysl! Naše vlastní kryptoměna má potenciál pozvednout vaše podnikání do dosud nevídaných výšin, ale musíte se ujistit, že jste plně připraveni. V C1 vám k tomu dáváme ty nejlepší nástroje – dvě z těchto akcí však za 48 hodin končí. Upgradujte zdarma a zvyšte svůj úspěch.

15. července je poslední den, kdy můžete využít akce Upgrade zdarma. Vlastníte-li startovací balíček Elements nejvyšší možné úrovně, získáte nejen klíč k většímu množství žetonů C1, ale také prémiový přístup do peněženky C1. UFF to umožňuje: kupte si startovací balíček Elements Starter Package libovolné úrovně a získejte upgrade na další úroveň ZDARMA. Na tento neuvěřitelný nástroj zbývá už jen 48 hodin, tak ho využijte hned. Vezměte na vědomí, že 50 % s BP se nevztahuje na UFF. Zvyšte svou základnu žetonů na dvojnásobek za 19 €.

Více tokenů C1, více kryptografického úspěchu. Je to opravdu tak jednoduché. Pokud chcete zdvojnásobit svůj podíl za pouhých 19 eur, musíte si pospíšit. Do zvýšení ceny na 39 € zbývá už jen 48 hodin. Získejte více žetonů, získejte více energie. 19 € na dvojnásobek končí 15. července, než se cena zvýší. Nezapomeňte si ještě dnes promluvit se svými podřízenými a povzbuďte je, aby této úžasné akce využili. Zapojme celou komunitu C1 a rozvíjejme kryptografickou komunitu! Pořiďte si ji hned! Využijte těchto příštích 48 hodin dobře a využijte je! 15. července končí akce Upgrade zdarma a 19 € za zdvojnásobený základ žetonů. Nenechte si to ujít a jednejte hned.

Pozn.: Platí pro nově zakoupené balíčky, pokud máte statut EMS (Element member status), tj. vlastníte starý, původní balíček, musíte si koupit některý z nových balíčků a potom můžete získat navýšení o level výše.

Neděle 14.7

Weekly update – episoda č. 96

Získejte všechny informace pomocí služby Weekly Update

Letní promo akce, peněženka C1 a Planet IX přinášejí teplo

C1 komunita, naše mocná krypto budoucnost je téměř tady! Ředitel rozvoje obchodu sítě Raj Gaurav nás připravuje tím, že se s námi podělí o to, jak využít naše úžasné letní promo akce (UFF; Double Tokens; a Super Summer Sales) dříve, než skončí. V dnešní epizodě nám také poví více o naší vlastní výkonné peněžence Web3 – a to není všechno: Planeta IX uvede na trh něco, co se vymyká tomuto světu. Bude to pro nás všechny několik obrovských měsíců a Raj má všechny informace, které potřebujete, abyste byli připraveni na start. Vezměte svůj tým a podívejte se na epizodu 96 TEĎ.

C1 Weekly Update Ep.96 on Vimeo

Peněženka C1 bude k dispozici nejdříve pro uživatele balíku Ether.

Aplikace SmartFit se připravuje. Už přemýšlíte, jak ji budete nabízet přátelům a známým?

Závěr

Možná jste si přečetli nebo jen “přelétli” zprávu ze středy 10.7 o hře Metaversy. Přitom jste si řekli, to mě nezajímá, Metaversy nehraju. Ale pokud jste si odklikávali poctivě více jak rok svoje Virtuals v Back Office, tak by vás to zajímat mělo a měli byste zbystřit.

Jak jsem psal v předchozích příspěvcích, své Virtuals můžete převést na akcie ve hře a získat majetek, postup je popsán v příspěvku ZDE.

Nyní je do hry přidána funkce Play2Earn (Hrej a vydělávej). Ta umožňuje převod Metabucks tokenů, které vlastníte ve svém majetku, na tokeny C1. Nelze převést vše najednou, ale postupně. Pokud jste ve hře hodnocen do 2000 místa, můžete konvertovat 20% majetku, pokud ne, tak jen 5%.

Tak co, už jste si nárokovali své Virtuals? Nyní víte, na co je máte a proč jste na ně klikali. Na záložce Play2Earn vidíte, na co máte nárok. Viz obrázek níže u člena s balíčkem Metaversy ScaleUp.

Až bude přístupná C1 wallet, tak si můžete převádět C1 token na bitcoin nebo Ethereum. A ty potom na Eura nebo dolary, například přes DPN peněženku CleverDo, o které jsem psal v loňském roce. Bylo to tehdy velké téma.

Dává vám to smysl? Mě ano. Nyní nastává čas pro ty, kteří mají zakoupené herní karty, aby si je postupně aktivovali a snažili se získat maximum ve hře. Pokud jste to pochopili správně, tak do hry se přihlásíte jen za podmínky, že jste si v minulosti zakoupili některý z balíčků Metaversy v předprodeji nebo vlastníte některých z nových balíčků, kde už je Metaversy jeho součástí. I to je důvod pro upgrade, jinak se ke svým C1 tokenům nedostanete. Pro převod tokenů C1 je ideálně hodnocení do 2000 místa, protože tam je konverze zajímavější (20%).

Koho baví obchodování na burze a je v tom dobrý, má velkou příležitost vydělat. Další možnost, jak získat C1 tokeny. Že vás to nezajímá? No nevím, podle mě se vaše rozhodování bude vyvíjet od ceny C1 tokenu. Ale to je ještě daleko. Nemohu zaručit, že výhodné ceny balíčků a upgrade budou pokračovat i v příštím roce.

Na úplný závěr poslední školení od UDA…

Dosud vidělo:56Dnes vidělo:1