Události v C1.

Vítejte u přehledu týdenních zpráv v Back Office. Tak se nám to ke konci měsíce začíná rozjíždět! Byla představena peněženka CLink, příští týden bych měl podle plánu zavádění k ní získat přístup, tak se potom podělím o zkušenosti. Více se o tom zmíním ještě v závěru. Týden skončil a další týden je posledním týdnem prázdnin. Většině začíná zase trochu jiný rytmus života, pokud ovšem nejste v důchodu. To máte prázdniny pořád. V uplynulém týdnu jsem rovněž zaznamenal zvýšenou aktivitu snahy o prolomení přístupu k mému účtu na stránkách Team CSM. Asi začínají být pro někoho zajímavé, naštěstí se to dosud hackerům nepodařilo. Informuju o tom pro případ, kdyby náhodou k vám začaly z webu chodit podivné zprávy, tak mi zavolejte nebo dejte nějakým způsobem vědět. Jeden nikdy neví…

Co přinesl týden v back office?

Pondělí 19.8

Fantastické nové aktualizace, které vám pomohou uspět

Využijte je co nejlépe

Právě pracujeme na tom, aby se Metaversy, nejlepší virtuální obchodní hra Play2Earn, stala ještě zajímavější a přehlednější. Nejnovější edice, která bude brzy spuštěna, bude mít několik fantastických novinek!

Držitelům balíčku Genesis budou brzy jejich Meta Bucks připsány přímo na jejich účty. Díky této aktualizaci budou mít všichni hráči také přístup k podrobnějším údajům v Historii obchodování, což jim usnadní přijímání ziskových virtuálních obchodních rozhodnutí. Proces zadávání příkazů k nákupu/prodeji a nákupu akcií bude zjednodušen, což povede k jasnějšímu potvrzování příkazů.

Kromě toho aktualizace poskytuje rozsáhlejší historické údaje o jednotlivých transakcích, což uživatelům umožní podrobněji si prohlédnout své minulé obchody. Pokud jde o výkonné herní karty, hráči budou moci zobrazit časovač, který jim umožní odhadnout, jak dlouho budou ještě aktivní. Tyto Herní karty budete moci využít ve svůj prospěch dříve, než vyprší jejich platnost! Do spuštěné hry můžete také převést všechny další Virtuály, které získáte po první konverzi. Úžasné! Překlady využijí i čínští, korejští a vietnamští hráči.

Vše se blíží k tomu, abyste vybudovali své virtuální impérium a stali se obchodním titánem. Očekávejte nové Metaversy již Brzy a užijte si nové aktualizace.

IMAGE

Úterý 20.8

Získejte 10% prvků Startovací balíčky a éter PRÁVĚ TEĎ!

Neváhejte! Ušetřete ještě dnes

Je čas posunout své podnikání na vyšší úroveň – a dnes to můžete udělat za méně peněz. Dnes je den super letních výprodejů C1! Získejte 10% slevu na všechny startovací balíčky Elements i Ether. Lepší už to nebude!

Pouze dnes, 20. srpna, máte příležitost pozvednout své členství v C1 tím, že si pořídíte nejvyšší možný startovací balíček Elements – a můžete tak učinit za méně peněz. Sleva 10 %; to je úspora! Využijte této úžasné příležitosti POUZE DNES. Uchopte svůj úspěch!

Středa 21.8

Aktualizace propagace, kterou si nesmíte nechat ujít!

UFF prodloužena do 31. srpna

Skvělá zpráva pro všechny členy! Velmi oblíbená akce “Upgrade zdarma” byla prodloužena do 31. srpna. Protože do konce lhůty zbývá už jen několik málo dní, určitě využijte této příležitosti, abyste se před spuštěním C1T a digitální peněženky C Link dostali do nejvýhodnější pozice. Kromě toho jsou stále k dispozici následující výkonové akce, které v kombinaci s UFF představují silný způsob, jak zakončit tento měsíc.

jsou aktivní až do konce srpna

Zde je rychlá aktualizace toho, co je ještě několik dní aktivní. Členové mohou využít masivní 50% slevu na BSS. Stále také můžete využít BP k zaplacení 50 % příštího upgradu. Je to skvělá příležitost, jak zvýšit své výhody.

Členové na úrovni 6 a nižší mohou upgradovat bez jakýchkoli požadavků na AP. Máte tak možnost zvýšit si úroveň bez dalších nákladů. A nezapomeňte využít funkci Rank Booster, která urychlí váš postup a v mžiku dosáhnete nových výšin!

Nezapomeňte tyto nabídky plně využít, než akce 31. srpna skončí. Nenechte si ujít tyto neuvěřitelné příležitosti!

Čtvrtek 22.8

Síla milionů

Lámání rekordů s inovacemi Web3

Dosáhli jsme mimořádného milníku: od začátku roku se ke službě C1 připojilo 10 milionů nových členů! Tento fenomenální růst, kterého jsme dosáhli za pouhých osm měsíců, je důkazem naší neochvějné dynamiky – a to vše díky vám!

Hnací silou tohoto prudkého nárůstu? Náš převratný produkt Web3, který byl spuštěn tento měsíc. Očekávání bylo obrovské, a to je teprve začátek. S blížícím se koncem roku je kolem tokenů C1 stále větší rozruch a všichni se chtějí zapojit do akce.

10 milionů přihlášených a stále se počítající naše komunita je silnější než kdy jindy. Nepropásněte svou šanci naplno zažít sílu tokenů C1 tím, že si zajistíte nejvyšší startovací balíček Elements Starter Package. Navíc v době, kdy se UFF mohutně vrací, je ideální čas povýšit svou cestu. Právě začínáme. Zbytek roku bude monumentální. Plnou parou vpřed!

Pátek 23.8

Vydělávejte velké peníze hraním Metaversy!

Sbírejte metabacky a přeměňte je na žetony C1 nebo herní balíčky Metaversy

Od svého spuštění na jaře společnost Metaversy neustále zlepšuje služby P2E pro své uživatele. Hráči si uvědomili, že lze získat značné odměny jen díky strategickému přístupu, plnění domácích úkolů a tomu, že se stanete chytrým virtuálním investorem. To je přivedlo k obrovským ziskům z virtuálního obchodování!

Výsledky Play2Earn za červenec jsou zde!

Po vzrušujícím červnovém období pokračovali hráči Metaversy ve vítězné sérii i v červenci a ovládli svá virtuální impéria. Výsledky jsou zveřejňovány na webových stránkách Metaversy a během prvních 20 srpnových dnů mohli tito hráči spálit část svých Metabucks a získat tak část výherního fondu.

Soutěž trvá až do 31. srpna a hráči se mohou hraním Metaversy stát virtuálními obchodními hrdiny.

Metaversy je nadupaná hra Play2Earn, plně integrovaná do ekosystému C1 Web3. Jedná se o další způsob, jak maximalizovat své držení tokenů C1 – ale volba je na vás! Hrajte moudře, abyste dosáhli nejvyššího zisku virtuálních Metabucks. Odměny na vás čekají; hrajte Metaversy dál!

Sobota 24.8

Odpočítávání začíná!

Více žetonů C1, více moci – jednejte hned!

Komunito C1, hodiny v srpnové soutěži Klubu doporučovatelů tikají! Toto je vaše poslední šance získat podíl na obrovské částce 5 MILIONŮ žetonů C1, které jsou k dispozici!

Pravidla jsou jednoduchá: doporučte do 31. srpna co nejvíce nových registrací do C1 a můžete se stát jedním z 1 500 nejlepších doporučovatelů, kteří si rozdělí 5 milionů žetonů C1. Čím více jich doporučíte, tím větší máte šanci získat významnou část těchto velmi žádaných tokenů. Nenechte si to ujít!

Poslední snaha o získání velkých odměn

Zbývá už jen pár dní a je čas na závěrečný nápor. Čím více se blížíme k oficiálnímu spuštění tokenů C1, tím blíže jste k odemknutí jejich plné užitečnosti. Soutěž Klubu doporučovatelů je vaší jedinečnou příležitostí, jak si je před tímto velkým dnem nashromáždit.

Tak vyrazte a začněte doporučovat – odměny jsou na dosah! Nečekejte, až bude pozdě. Pojďme to dotáhnout do zdárného konce, týme!

IMAGE

Neděle 25.8

Exkluzivní panelová diskuse o naší nejnovější inovaci Web3

Objevte vizi C Link

Společnost C1 s potěšením představuje exkluzivní panelovou diskusi, které se zúčastní čtyři naši přední odborníci, kteří se budou zabývat naším nejnovějším a nejzajímavějším produktem Web3: C Link. Tato revoluční peněženka má změnit kryptografické prostředí a naši klíčoví členové týmu jsou zde, aby se podělili o své vize a postřehy.

V tomto povinném rozhovoru zakladatel Jonas Werner, ředitel Web3 Chris Jeansson, ředitel vývoje sítě Raj Gaurav a manažer tokenů Pesh Azizi hovoří o tom, čím C Link vyniká v prostoru Web3. Prozkoumají, jak C Link nově definuje interakce s kryptoměnami, jaké převratné funkce nabízí a jaký má potenciál posílit postavení podnikatelů v oblasti kryptoměn.

Získejte poznatky z první ruky od odborníků stojících za C Linkem, kteří odhalí inovativní funkce peněženky, její integraci s tokenem C1 a co můžeme očekávat v blízké budoucnosti. Díky této diskusi budete sedět v první řadě a dozvíte se, jak bude C Link utvářet budoucnost kryptoměn.

Nenechte si ujít příležitost vyslechnout si o C Linku informace přímo od vizionářů ze společnosti C1. Podívejte se na celý panelový rozhovor a pochopte, jak tento špičkový produkt pozvedne vaše zkušenosti s kryptoměnami.

IMAGE

Peněženka CLink je přístupná pro majitele balíčku Ether, od 28.8 bude dostupná pro Fifth Element a později, od 19.9 pro ostatní členy

Peněženka CLink je nyní v zaváděcí fázi, ve videu na konci článku se dozvíte proč.

Metaversy

Hru čeká další update, celkem funguje, ale zřejmě je co zlepšovat. Provedl jsem výběr tokenů MetaBucks, které jsou platidlem ve hře a přišlo mi 400 tokenů C1.

Zisk ze směny 166 593 MB je 320 C1 tokenů. Nevím, jestli je to adekvátní, ale top hráči mají portfolia v milionech MetaBucks. Záleží, jaká bude cena C1 tokenu po jeho uvedení na burzu. To zajímá asi nás všechny.

Takže všichni ti, kteří klikají nebo poctivě odklikávali svoje Virtuals mají možnost je směnit ve hře Metaversy na akcie a tyto akcie prodat na burze v Metaversy. Zisk z prodeje akcií v podobě tokenů Meta Bucks mohou jednou za měsíc směnit na C1 tokeny. Těmi budete moci později platit přes kartu, která bude součástí peněženky C Link. Možná je to na vás příliš složité, ale časem vám to docvakne.

Závěr

Ve videu na konci článku vysvětluje Chris, jak bude CLink postupně zaváděna. Zdůrazňuje, jak  je důležité, aby vše šlo postupně a pomalu, protože jsou desítky milioňů členů a kdyby se to spustilo najednou, asi by systém zkolaboval. Také se zmiňuje o tom, proč je peněženka ve fázi beta a to ve verzi v1, protože se pořád čeká na jiné vývojáře, kteří vyvíjejí nový systém zabezpečení, který bude na základě Google authenticatoru, což prakticky znemožní komukoli se vám do peněženky nabourat, když budete mít zapnuté dvoufaktorové ověřování přes svůj mobil. To beru jako velké plus, neznám peněženku, která tímto disponuje. Samozřejmě předpokládám, že až to vymyslí, tak to budou postupně implementovat i jiní poskytovatelé peněženek, např. Metamask.

Co považuji za další velký plus je, že peněženka bude umět pracovat s více blockchainy a dokonce i s bitcoinem. Ale na všechno si budeme muset počkat. Vývoj bude probíhat neustále, tyto vychytávky, které jsem popisoval výše, budou v průběhu příštích 12 měsíců. V nedělní panelové diskusi se o tom mluví. BUdu jí pravděpodobně věnovat samostatný článek v průběhu týdne.

Všichni, kdo v jste v komunitě Team CSM přičichli ke kryptoměnám, máte obrovskou výhodu. Minimálně jste o světelný rok před obyčejnými smrtelníky, kteří o tom jenom “slyšeli”. Tuto výhodu máte díky Planet IX a Metaversy, které nás zábavným způsobem naučily, jak s kryptoměnami žít. Nakonec to není nic složitého, když už člověk ví, jak na to. Vzdělání a novinky ve vývoji nám dávají náskok před ostatními a je na nás, jak toho kdo využije.

Je mi trochu líto členů Team CSM, kteří jako by “odpadli” a nezajímají se o vývoj. Když jsem se na d tím zamýšlel, tak jsem přišel na několik důvodů:

  1. nemají trpělivost a ze začátku byli nedočkaví, když peníze nepřicházely, tak to vzdali
  2. o Crowd se nikdy nezajímali a tato oblast kryptoměn je pro ně španělská vesnice
  3.  zájem by měli, ale cítí, že jim ujel vlak a neví jak do něho znovu naskočit

Pro poslední skupinu mám dobrou zprávu, naskočit se dá vždycky, Důležité je nepřijít o účet. Stačí jednou měsíčně se do něho přihlásit a přečíst si v novinkách nějaký článek. Systém zaznamená vaši aktivitu a ví, že jste “živý” člen. Jinak by vám měl po půl roce pozastavit členství a když chcete nastartovat znovu, tak vás to stojí poplatek.

Dosud vidělo:28Dnes vidělo:2