Události v C1.

Týden uběhl jako voda a zde je přehled toho, co se objevilo v Back Office C1. Bohužel přístup k C Link stále nemám, i když měl být 28.8., tak si na hodnocení budete muset počkat. Pořád mi to hlásí, že přístup je pouze pro uživatele balíčku Ether. Ale z videí, které jsou k dispozici na You  Tube, lze ledasco vyčíst. Nebude to nic složitého a náročného na ovládání, běžný standard kryptopeněženek.

Pro ty, kdo chtějí směnit svoje Meta Bucks v Metaversy na C1 token – právě běží odpočet, je na to 5 dní.

Co se událo v Back Office?

Pondělí 26.8

C Link BETA (V1) vám přináší dostupnost DeFi

Držitelé Etheru si nyní užívají C Link

C Link, nová výkonná peněženka Web3, která je připravena zjednodušit, pozvednout a posílit vaše krypto podnikání, nyní používají držitelé balíčků Ether. Již jsme obdrželi úžasnou zpětnou vazbu, přičemž mnoho našich držitelů Etheru tento neuvěřitelný nástroj skvěle využívá.

Pokud máte úžasný balíček Ether, budete mít exkluzivní přístup k C Link BETA (V1), základní verzi peněženky. Fáze V1 vydání C Link vám, komunitě C1, poskytne příležitost poskytnout přehled o tom, jak přesně chcete, aby vám peněženka sloužila co nejlépe. Budeme ji budovat společně!

Tým společnosti C Link sestavil užitečný návod, který přesně vysvětluje, jak peněženku využít naplno. Kliknutím na níže uvedený odkaz získáte přístup k tomuto zdroji a získáte všechny potřebné informace.

C Link vám přináší dokonalou peněženku Web3 z hlediska zabezpečení, rychlosti a použitelnosti, s plným vlastnictvím vašich aktiv. Držitelé balíčků Ether, jděte si to vyzkoušet hned teď!

IMAGE

Úterý 27.8

Využijte co nejvíce těchto neuvěřitelných nástrojů pro podporu podnikání

Využijte svůj čas s dostatečným předstihem před 31. srpnem

C1, některé z našich nejlepších promo akcí skončí 31. srpna. To znamená, že vám zbývá už jen pár dní na jejich plné využití. Nečekejte – ovládněte!

Upgrade zdarma vás dostane tam, kam potřebujete

Upgrade zdarma, naše úžasná propagační akce na podporu podnikání, vám při zakoupení libovolného startovacího balíčku Elements zajistí bezplatný upgrade na vyšší úroveň. Se spuštěním beta verze peněženky C Link (v této fázi exkluzivně pro držitele balíčků Ether) se ujistěte, že se dostanete k Etheru a zažijete ho jako první! Použijte UFF nyní. Vezměte prosím na vědomí, že 50 % s BP se na tuto akci nevztahuje.

Další super nástroje a promo akce do 31. srpna

Některé další fantastické nástroje a propagační akce skončí 31. srpna. 50% sleva na BSS, 50% s BP, není potřeba žádné AP (pro úroveň 6 a nižší) a zvýšení hodnosti jsou stále aktivní a můžete je používat – ale pouze do 31. srpna. Je čas posunout své podnikání na vyšší úroveň!

Dostaňte se tam, kam potřebujete, díky našim výkonným propagačním akcím. Na jejich využití máte čas do 31. srpna. Nenechte si to ujít!

Středa 28.8

Zažijte budoucnost kryptoměn

Vstupenky se prodávají rychle; Pořiďte si ten svůj hned teď

Dostáváme se blíž a blíž k nejepičtější C1 události všech dob. Už máte vstupenku?

Světová konference C1 Crypto 2024 je místem, kde vaše firma vstoupí do budoucnosti. C1 ovládne ostrov Yas v Abú Dhabí ve dnech 16. a 17. října a ukáže vám cestu vpřed k konečné nadvládě DeFi.

Nezapomeňte se k nám připojit při důležitých aktualizacích společnosti, školení, odhalení produktů, networkingu, motivaci a oslavách.

IMAGE

Vstupenky na VIP Experience se ukázaly jako nesmírně populární, takže si je pořiďte, než se vyprodají, a připojte se k nám na báječnou gala večeři C1.

Toto je vaše šance připojit se k nám při spuštění budoucnosti vašeho podnikání v oblasti kryptoměn C1. Musíte být u toho! Vstupenku si pořiďte DO 10. září.

Čtvrtek 29.8

Pozvedněte své podnikání pomocí těchto nástrojů

Báječné promo akce C1 jsou k dispozici pouze do 31. srpna

Tým C1 chce, abyste dosáhli nejvyšší úrovně krypto podnikání, a my vám k tomu dáváme nástroje. Některé z našich nejsilnějších nabídek jsou stále aktivní, ale pouze na příštích 48 hodin.

Dostat se k nejvyššímu možnému startovnímu balíčku Elements (a využívat všech výhod, které s tím souvisí) je stejně snadné jako použití bezplatného upgradu. Kupte si libovolný startovací balíček Elements a my vás automaticky zdarma povýšíme na vyšší úroveň. Vezměte prosím na vědomí, že 50 % s BP se na tuto akci nevztahuje.

Mezi další úžasné promo akce, které jsou stále naživu, patří 50% sleva na BSS, 50 % s BP, není vyžadováno žádné AP (pro úroveň 6 a nižší) a Rank Booster.

Všechny tyto termíny skončí 31. srpna, takže na jejich využití máte už jen dalších 48 hodin. Pořiďte si ji HNED, dokud ještě můžete. Vaše krypto budoucnost je vaše!

Pátek 30.8

Podívejte se, kdy můžete tento výkonný nástroj DeFi použít.

Použitelnost Web3 ve vašich rukou

C Link, nová výkonná peněženka Web3, dělá vlny a otáčí hlavy. Držitelé balíčků Ether používají tuto revoluční peněženku v jejím počátečním vydání C Link BETA (V1) a odezva byla úžasná.

Tým C Link nyní může odhalit další verzi pro komunitu C1. Držitelé pátého elementu, připravte se! Příští týden se budete moci začít registrovat pro přístup k peněžence C Link Web3 a začne proces vydávání. To bude probíhat v dávkách, takže neustále kontrolujte svůj back office, abyste zjistili, kdy obdržíte svůj personalizovaný přístup.

Nyní, když víte, kdy budete moci zažít C Link na vlastní kůži, buďte připraveni na plné vlastnictví svých aktiv, rychlé a bezpečné výběry kryptoměn a správu aktiv ve více řetězcích. Tohle je DeFi na dosah ruky!

IMAGE

Sobota 31.8

Crystal NFTs posouvá Play2Earn na novou úroveň

Využíváte epické sázkové aktivum Planet IX?

Agenti změny, váš M3ta Crystal Pack je k dispozici k aktivaci! Získejte neuvěřitelný IXT otevřením balíčku a zahájením procesu sázení. Tohle je váš čas, abyste byli odměněni!

500 Crystal NFT je nejen cenných, ale také se velmi snadno vkládají. Protože jsou k dispozici pouze v omezeném množství a pouze pro komunitu C1, jsou to jedny z nejvyhledávanějších aktiv na trhu. Když si koupíte balíček M3ta Crystal Pack, který obsahuje Crystal NFT, získáte také báječná herní aktiva, jako jsou Rovers a různé úrovně lístků do tomboly.

Ujistěte se, že se vám dostane do rukou M3ta Crystal Pack a začnete sázet své Crystal NFT. Můžete si také koupit více balení (jedno, pět nebo 20). Nečekejte! Začněte sázet; Začněte z toho těžit.

IMAGE

Neděle 1.9

C1 na úsvitu revoluce

Z epicentra Web3 do světa

Inspirativní zakladatel C1 Jonas Werner se posadil k poučnému rozhovoru o neuvěřitelné budoucnosti, která nás čeká.

Společnost C1 si ze Spojených arabských emirátů udělala svou základnu z dobrého důvodu, protože se jedná o epicentrum kryptosvěta. Poslechněte si, proč Spojené arabské emiráty stojí v čele tohoto úsilí a jak je společnost C1 připravena sklízet výhody plynoucí z toho, že je v tomto světě.

Poslechněte si, jak Jonas předpovídá, jak rychle se svět bude pohybovat směrem k plnému přijetí Web3 – a proč z vás členství v C1 dělá průkopníka.

Se spuštěním peněženky C Link a nadcházejícím uvedením našeho tokenu C1 je to aktualizace, kterou byste si neměli nechat ujít. Podívejte se!

V C-Store se už objevila ikona pro přístup k C Link, bohužel zatím funguje jen pro vybrané členy.

Malá ochutnávka prostředí peněženky C Link, stránky výběru kryptoměny.

Planet IX

Přichází nová epocha a proto zřejmě v sobotním příspěvku začala propagace M3TA krystal balíčků. Je potřeba si uvědomit, že když tyto krystaly vsadíte do STAKE v Planet IX, tak budete mít z toho denní výnos, který bude závislý na celkovém počtu vsazených krystalů. Ke dnešnímu dni je jich k dispozici 2 498 566 ks (zdroj OpenSea) a pokud by byly všechny vsazeny do poolu (bazénu) o hodnotě 800 000 IXT, tak vychází 0,32 IXT na jeden krystal. Když si to vynásobíte současnou cenou IXT, která je 0,1184 USD a stále klesá, máte měsíční zisk. Nemusíte počítat, v současné době se to nevyplatí. Pouze hráči, kteří honí body v soutěži, něco tím získají. Hodně záleží na ceně IXT, protože token můžete prodat až bude mít vyšší hodnotu. To už je o jiných číslech a můžete celkem slušně vydělat, kdyby se hodnota IXT pohybovala kolem 0,5 USD. Ale kdy to bude ? Záleží na každém hráči, jak uvažuje a co chce. Počet krystalů bude ještě stoupat, protože lidé je asi budou kupovat, už jen kvůli tomu, že získají body AP, které členové C1 budou potřebovat k výběru peněz. Asi to bude C Link vyžadovat a je to podmíněno kompenzačním plánem, mít na svém účtu podle své pozice určitý počet AP.

Závěr

Tak se nám to pomalu, ale jistě chystá na event v Abu Dhabi. Pomalé zavádění C Link sebou asi nese odstraňování chyb v kódu a vychytání všech mušek, které by tento projekt ze startu zcela jistě znehodnotily. Tady se už jedná o peníze a proto vše musí klapat jak má. Předpokládám, že před konferencí budou v září a říjnu probíhat různé akce, které budou mít za cíl navýšení členské základny. Konzervativní Evropa se svými regulacemi a omezeními opět zůstane pozadu, tento obor táhne dopředu Asie. Proto se tam soustředí veškeré dění a je tam 8x více lidí než tady.

Předpokládám, že v roce 2026, až bude systém C Link s kartou a C1 tokenem zavedený, začnou se v C-Store objevovat produkty, které bude radost nabízet a prodávat. S vlastní infrastrukturou C1 tokenu budeme silná komunita, která bude soběstačná.

Dosud vidělo:23Dnes vidělo:2