Události v C1.

První zářijový týden sebou přinesl nové akce na propagaci digitálních aktiv, což jsem předpokládal. Za tu dobu, co jsem s C1, se mi daří chápat jejich filosofii a politiku. Důmyslným marketinkem vytahují z lidí peníze na provoz firmy a budování svého web3 světa. Jen doufám, že se jim to v budoucnu podaří tak, jak deklarují, protože v opačném případě spousta lidí zapláče.

Využívají trendu doby a výhody být Pioneer na cestě, která se různě klikatí a proto cíl není vidět. Víme, že je někde před námi, ale nevíme jak daleko. Spoustu lidí jejich vizi opustilo, spoustu nových jejich vize přilákala a pár věrných zůstalo po celou dobu cesty. A není nás už moc takových, možná bychom se dali spočítat na prstech jedné ruky. Jak jsem kdysi napsal, velké věci se nerodí přes noc, je potřeba dlouhý čas, aby vyrostly.

Co se tedy událo v Back Office v uplynulém týdnu?

Pondělí 2.9

Získejte co nejvíce s našimi úžasnými akcemi a nástroji

Udržujte tempo i v září!

Nabíráme rychlost směrem k neuvěřitelné světové konferenci C1 Crypto 2024 a tady v centrále C1 to vře. S rostoucím nadšením chceme, abyste z toho měli prospěch – a proto rozšiřujeme naše nejoblíbenější promo akce. Přečtěte si více!

OBRAZ

Prodlouženo do 18. září: Upgrade zdarma; 50 % s BP

Náš masivní bezplatný upgrade byl prodloužen ještě jednou do 18. září. Získejte bezplatný upgrade na vyšší úroveň při zakoupení libovolného startovacího balíčku aplikace Elements. To je monumentální! Do 18. září je také prodlouženo úžasných 50 % s nástrojem BP. Použijte ji ještě dnes! Vezměte prosím na vědomí, že 50 % s BP nelze použít ve spojení s UFF.

OBRAZ

Prodlouženo do 30. září: není vyžadován žádný AP; Zvýšení hodnosti; 50% sleva na BSS

Získejte více ze svého podnikání s 50% slevou na BSS, No AP Required (pro úroveň 6 a nižší) a Rank Booster. Všechny tyto nástroje byly prodlouženy do 30. září, takže se ujistěte, že jste připraveni na kryptorevoluci tím, že je budete používat. Jděte si pro to!

OBRAZ

Úterý 3.9

Program C1 Web3 a Crypto Super Pioneer vám přináší Abu Dhabi Super Power Up

Největší a nejmega akce roku 2024!

Komunito C1, to je epické! Spouštíme mega program: naši dosud nejexkluzivnější a nejsilnější obchodní příležitost. Představujeme program C1 Web3 a Crypto Super Pioneer!

V nadcházejících měsících bude společnost C1 zavádět program C1 Web3 a Crypto Super Pioneer Program a DNES spouštíme první část: Abu Dhabi Super Power Up. Toto je MEGA booster pack, který obsahuje ty nejneuvěřitelnější produkty za nejvyšší cenu vůbec. Za pouhých 550 € získáte absolutně nejlepší na světě.

IMAGE

To nejlepší, co průmysl nabízí

Podívejte se na video Abu Dhabi Super Power Up Teaser on Vimeo a zjistěte, jak epická tato akce je. 15 000 žetonů C1! Jeden balíček Metaversy Super Game Pack obsahující zaručeně pět legendárních karet z limitované edice! Tři balení M3ta Crystal obsahující 1,500 krystalů M3ta a airdroped IXT! Lepší už to opravdu být nemůže. Až na to, že může! 200 BP a 550 bodů hodnosti do horní linie, čímž aktivujete alespoň jeden balíček Super Power Up z Abú Zabí; a 5 bodů aktivity během 3 měsíců. Řekli jsme si, že je to náš nejcennější balíček vůbec, a mysleli jsme to vážně.

Světová konference C1 Crypto 2024 bude tím pravým místem v říjnu a pro promo akci Abu Dhabi Super Power Up tuto nabídku osladíme: kupte si 10 balíčků a získejte jednu vstupenku Standard zdarma; kupte si 20 balíčků a získejte 2 standardní vstupenky; kupte si 30 balíčků a získejte 3 standardní vstupenky. Prvních 100 vstupenek bude VIP na akci! Neuvěřitelné!

Abu Dhabi Super Power Up poběží ode dneška do 16. října, takže si pospěšte a využijte nejepičtější, nejcennější a nejmega booster promo akci v historii. Jedná se o první vydání v rámci programu C1 Web3 a Crypto Super Pioneer a je obrovské. Pořiďte si ten svůj a staňte se součástí historie.

Středa 4.9

Stejná propagace, jako v úterý

Čtvrtek 5.9

Získejte všechny informace, abyste získali výhodu

Abu Dhabi Super Power Up posune vaše podnikání na další úroveň

C1, absolutně epický Abu Dhabi Super Power Up je ŽIVĚ. A je to tady: náš nejexkluzivnější a nejvýkonnější firemní balíček vůbec.

Podívejte se na tuto prezentaci, kde najdete vše, co potřebujete vědět o tomto mega balíčku – a zjistěte, jaké výhody z toho bude mít vaše firma jako nikdy předtím.

IMAGE

Super obchodní růst je tady!

Ode dneška až do 16. října budete mít možnost zažít to nejlepší, co C1 a její partneři nabízejí. Podívejte se na prezentaci a získejte svou Abu Dhabi Super Power Up HNED TEĎ.

IMAGE

Zřeknutí se: Dárkové kódy budou platné 90 dní. Maximálně pět bodů aktivity bude uděleno na 3 měsíce při nákupu jedné jednotky a 6 měsíců při nákupu balíčku. V případě jakýchkoli nesrovnalostí mezi anglickou verzí a přeloženou verzí těchto informací má přednost anglická verze.

Pátek 6.9

Začněte vydělávat IXT kliknutím na tlačítko

Váš klíč ke krypto odměnám

Planet IX M3ta Crystal Pack dělá vlny! S naprosto úžasným ročním procentním výnosem (APY) je tento výkonný sázkový fond vaší příležitostí k prosperitě.

IMAGE

Exkluzivně pro komunitu C1 jsou balíčky M3ta Crystal Packy nabité špičkovými herními aktivy, jako jsou rovery a různé úrovně lístků do tomboly. Ty exponenciálně povyšují vaši hru. Skutečným lákadlem jsou Crystal NFT: snadno se sázejí; snadno Play2Earn.

Planet IX vám přináší neslýchané APY. Jediné, co musíte udělat, je získat M3ta Crystal Pack – nebo ještě lépe, koupit více a získat lepší hodnotu. Sázkový fond je otevřen. Začněte vydělávat!

IMAGE

Sobota 7.9

Září je stále parné. Vydejte se do něj, dokud je žhavé!

Vaše oblíbené promo akce brzy skončí

Ve společnosti C1 vám vždy poskytujeme ty nejlepší nástroje pro rozvoj vašeho podnikání. Některé z nich brzy skončí, takže neváhejte a pořiďte si je, než budou pryč.

Upgradujte zdarma a 50% s BP do 18. září

Supervýkonný bezplatný upgrade končí 18. září. Využijte této možnosti a získejte bezplatný upgrade na další úroveň, pokud si zakoupíte startovací balíček Elements na jakékoli úrovni. 50 % s BP je také stále aktivní až do 18. září. Je to skvělý nástroj, tak ho použijte hned teď! (Vezměte prosím na vědomí, že 50 % s BP nelze použít ve spojení s UFF.)

Není vyžadován žádný AP; Zvýšení hodnosti; a 50% sleva na BSS živě do 30. září

Pozvedněte své podnikání s 50% slevou, BSS, No AP Required (pro úroveň 6 a nižší) a Rank Booster – ale udělejte to do 30. září! Tyto úžasné obchodní nástroje jsou tu pro váš prospěch, tak si je pořiďte!

Využijte svou cestu C1 naplno. Zbývá omezený čas, tak je využijte hned teď!

OBRAZ

Neděle 8.9

Buďte připraveni na událost s Abu Dhabi Super Power Up

Abu Dhabi hostí největší akci C1 v historii

Komunito C1, Abu Dhabi na vás čeká! Ve dnech 16. a 17. října se společnost C1 představí v hlavním městě Spojených arabských emirátů, aby upevnila naše postavení lídra v oboru a na světové konferenci C1 Crypto 2024 představila naši silnou budoucnost. Musíte být u toho!

Abu Dhabi Super Power Up: ultimátní balíček, který podpoří vaši připravenost na akci

Před několika dny jsme uvedli na trh nejhodnotnější balíček v historii C1: Abu Dhabi Super Power Up. Je naplněn tím absolutně nejlepším od společnosti C1 a našich partnerů a obsahuje 15 000 žetonů C1; jeden balíček Metaversy Super Game Pack (se zaručeně pěti limitovanými edicemi legendárních karet); a tři balíčky M3ta Crystal (s 1 500 krystaly M3ta a airdropem IXT). Získáte také 200 BP a 550 bodů hodnosti (do horní linie, aktivujete alespoň jeden balíček) a 5 bodů aktivity (během 3 měsíců). To je skutečná síla.

Když už mluvíme o světové konferenci C1 Crypto 2024: kupte si 10 balení ADSPU a získejte jednu vstupenku na standardní akci zdarma; kupte si 20 balíčků a získejte 2 standardní vstupenky; kupte si 30 balíčků a získejte 3 standardní vstupenky. Prvních 100 vstupenek na akci bude VIP! Opravdu neexistuje lepší způsob, jak se připravit na světovou konferenci C1 Crypto 2024, než s Abu Dhabi Super Power Up.

Nemůžeme se dočkat, až vás budeme hostit v Abú Dhabí na naší největší mega akci! Určitě se k nám přidejte.

OBRAZ

Rychlovky

Ukázka z peněženky C Link

Ukázka prostředí peněženky C Link

Závěr

Propagační akce na krystaly asi zabírá, soudím tak podle počtu aktivních krystalů. Těch je na OpenSea i po zářijovém Stake stále 1 447 000 ks.  Hráči bědují, že jim více krystalů ve hře snižuje výnos. Je to logické, protože objem bazénu je 800 000 IXT na měsíc a to si vydělte počtem krystalů ve STAKE a máte měsíční výnos v IXT. Když výnos vynásobíte aktuální cenou IXT, tak vám vyjde měsíční zisk v USD. A ten v současnosti nepokryje náklady na pořízení balíčku (550 USD), ani když si připočtete Airdrop ve formě dalších IXT. Pořád mi to vychází na nějakých 80% z ceny balíčku.

Co však mnozí nevidí, je 15 000 C1 tokenů, které balíček obsahuje. Kdybych prostou matematikou tyto tokeny vynásobil aktuální cenou IXT, tak by zisk byl trojnásobný! A po připočtení Stake krystalů a Airdropu bychom atakovali čtyřnásobek! Takto když to někdo spočítá je to velice lákavé. Co je však velká neznámá, je cena C1 tokenu. Co už nikdo nepočítá, je 5 AP na dobu 3 měsíců, balíčky do Metaversy, se kterými můžete nastartovat svou cestu na virtuální burze.

Osobně si myslím, že C1 token bude na 50% ceny IXT, ale to je jen můj odhad. I tak by se to 2 x vyplatilo.

Každý uvažujte po svém, abyste se nespálili. Zvlášť, když nemáte úplně jasno co a jak dělat. Pro většinu členů je toto španělská vesnice, pro ty, kdo se ve hře Planet IX a v C1 pohybují delší dobu, to je možná pochopitelné.

Vše je založeno na domněnkách a na “kdyby”. Proto doporučuji držet se při zemi a neriskovat peníze, které si nemůžete dovolit ztratit. Abyste potom nesplakali nad výdělkem. Ale ti odvážní do toho půjdou.

Dosud vidělo:17Dnes vidělo:1