Události v C1.

Vítejte u týdenního přehledu

V uplynulém týdnu probíhaly propagační akce a bylo prodlouženo UFF – Update For Free, to znamená, že se zakoupením balíčku jste povýšeni o level výše. O dalším dění se dočtete v přehledu týdne

Přehled Back Office C1:

Pondělí 30.9

Uchopte úspěch s C1

UFF PRODLOUŽENO do 18. října

Nejpopulárnější akce v historii C1, Upgrade zdarma, se rozšiřuje! Nyní máte do 18 October at 23:59pm GST to get ahead with this legendary promo. UFF gets you a free upgrade to the higher level when you buy any tier Elements Starter Package. Grab it NOW.

Super nástroje prodlouženy do 31. října

Služba C1 má další úžasné obchodní nástroje, které byly prodlouženy do 31. října ve 23:59 GST. Pořiďte si je do konce měsíce a prosperujte: 50% snížený BSS; Zvýšení hodnosti; Není vyžadován žádný přístupový bod (až NW6); 50 % s BP. Jděte si pro to!

Říjnová soutěž Referral Club začíná

OBRAZ

Chcete získat podíl z 5 milionů cenných C1 tokenů? Soutěž Referral Club vás dostane dovnitř! 1 500 nejlepších refererů za měsíc říjen se bude moci podělit o 5 milionů našich úžasných tokenů. Nečekejte; Začněte doporučovat hned teď!

Připravte se na epickou světovou konferenci C1 Crypto 2024 s těmito výkonnými promo akcemi a nástroji. Je na vás, abyste vybudovali své podnikání! Použijte je nyní.

Úterý 1.10

Je čas těšit se na událost roku!

Standardní vstupenky jsou stále k dispozici

Do C1 Crypto Incentive Trip a světové konference C1 Crypto 2024 v Abú Dhabí zbývají už jen dva týdny! Nemůžeme se dočkat, až vás budeme hostit na události roku; Bude to epické!

Světová konference C1 Crypto 2024 se bude konat s velkou slávou ve dnech 16. a 17. října a je místem, kde musíte být, abyste zažili plný výkon C1. Oficiálně spustíme mocný token C1 a vstoupíme do odvážné nové budoucnosti.

Vstupenky na VIP Experience jsou již vyprodány, ale řada standardních vstupenek je stále k dispozici. Pokud se chcete stát součástí revoluce DeFi, určitě si ji pořiďte hned teď!

Středa 2.10

Připravte se na událost roku s promo akcí roku

Získejte maximální výkon s Abu Dhabi Super Power Up

Abu Dhabi Super Power Up je náš nejvýkonnější a nejcennější balíček vůbec, který obsahuje vše, co potřebujete, abyste byli připraveni na událost roku: světovou konferenci C1 Crypto 2024. Za pouhých 550 € za balení budete mít na dosah ruky to nejlepší z C1 a našich partnerů. Jak zní 15 000 tokenů C1, jeden balíček Metaversy Game Pack obsahující pět legendárních karet a 3 balíčky Planet IX M3ta Crystal? Budete také těžit z 200 BP a 550 bodů hodnosti do horní linie, čímž aktivujete alespoň jeden balíček Super Power Up z Abu Dhabi; a 5 bodů aktivity během 3 měsíců. ADSPU je k dispozici do 16. října. Pořiďte si ten svůj hned teď.

Připojte se k nám v Abú Dhabí 16. a 17. října

Ve dnech 16. a 17. října bude C1 hostit členy z celého světa na naší dosud nejepičtější akci: C1 Crypto 2024 World Conference. Bude to neuvěřitelné, s převratným uvedením produktů na trh, neuvěřitelnými odhaleními produktů, uznáním a gala oslavami. S balíčkem ADSPU v ruce budete na tuto obrovskou událost připraveni. Ujistěte se, že máte své vstupenky!

Čtvrtek 3.10

Rozšířená pro zajištění vašeho úspěchu!

Upgradujte nyní zdarma do 18. října

Tímto způsobem se maximalizuje váš majetek v tokenech C1: vlastnictvím startovacího balíčku Elements nejvyšší úrovně – vašeho klíče k tokenu C1. Služba C1 vám dává šanci dostat se tam díky bezplatnému upgradu, což je promo akce, v rámci které získáte bezplatný upgrade na vyšší úroveň, pokud si zakoupíte startovací balíček Elements jakékoli úrovně. Ta byla nyní prodloužena do 18. října 23:59 GST. Jděte si pro to!

Prodlouženo do 31. října: hlavní nástroje pro budování podnikání

Využijte tyto výkonné nástroje k posílení svého podnikání do 31. října 23:59 GST: 50% sleva BSS; Zvýšení hodnosti; Není vyžadován žádný přístupový bod (až NW6); 50 % s BP. Toto je vaše šance!

Říjnová soutěž Referral Club je spuštěna!

IMAGE

Ucházíte se o podíl na 5 milionech C1 žetonů? Je to tak: 5 milionů. Můžete, když jste jedním z 1,500 nejlepších doporučujících v naší říjnové soutěži Referral Club. Začněte doporučovat HNED!

ANO k úspěchu s rozšířenými C1 mega promo akcemi a nástroji!

Pátek 4.10

Zůstaňte naladěni a těšte se na několik velkých promo akcí

Slavíme měsíc říjnových událostí!

Odpočítáváme čas do události roku: Světové konference C1 Crypto 2024! Ve dnech 16. a 17. října se v Abú Dhabí svět dozví o dominanci C1 v tomto odvětví. Oslavujeme říjnový měsíc událostí s masivními nadcházejícími promo akcemi!

Toto je měsíc, kdy se vaše podnikání stane nadzvukovým, a aby vám pomohl se tam dostat, C1 odhalí několik silných propagačních akcí. První z nich začne brzy – takže zůstaňte naladěni na své kanály C1 a back office pro více informací. Nezapomeňte se podívat na tuto nedělní týdenní aktualizaci, kde najdete podrobnosti. To si určitě nechcete nechat ujít!

Standardní vstupenky na světovou konferenci C1 Crypto 2024 jsou stále k dispozici. Jděte si pro svůj hned teď a zažijte sílu v Abú Dhabí!

Sobota 5.10

Hra je stále lepší a lepší

Podívejte se na tyto nové aktualizace!

Ano, obchodní titáni Metaversy! Tým vývojářů hry má několik úžasných nových aktualizací hry, které povýší vaši hru. Přidali sekci Learn, kde se dozvíte více o hře a přečtete si nejnovější aktualizace. Stránka Portfolio byla také kompletně přepracována, což vám nyní poskytuje lepší přehled o vašich podílech.

Další novinky: hra nyní dokáže vypočítat zisk a ztrátu akcií pomocí metody vážených průměrných nákladů a byla aktualizována oznámení. Tým také přepracoval stránku MTX, aby vypadala super atraktivně, a aktualizoval navigační menu. Kromě toho, tým to usnadňuje všem hráčům po celém světě tím, že překládá každý jednotlivý prvek webu.

Pozor výherci šťastného losování Power Days

Všichni, kteří se zúčastnili C1’s Power Days, byli velmi napumpovaní, aby se zúčastnili losování štěstí Metaversy. Skvělá zpráva: všichni výherci nyní obdrželi své ceny do tomboly! Více síly hrát hru úspěšně!

Metaversy je den ode dne vzrušující! Je to virtuální obchodování na vyšší úrovni. Začněte hrát hned teď!

Neděle 6.10

Sledujte Weekly Update pro všechny informace

Říjnová nabídka On-fire se blíží!

Ředitel pro rozvoj podnikání sítě Raj Gaurav má pro vás neuvěřitelné zprávy v týdenním přehledu tohoto týdne: na oslavu měsíce říjnových událostí spouštíme fantastickou mega-promo akci: Říjnovou nabídku On-fire!

S On-fire October budete mít dva dny na to, abyste ušetřili masivních 15 % na startovacích balíčcích ALL Elements. Ano, ve dnech 8. a 9. října ušetřete 15 % z našich výkonných startovacích balíčků Elements. V této promo akci je k dispozici omezené množství Ether Package, takže si nenechte ujít získání toho nejlepšího. Od zítřka 8. října do středy 9. října si pořiďte svou hlavní říjnovou nabídku On-fire za úsporu!

Rychlé informace

Byly zveřejněny výsledky za srpen a nyní končí odpočet nárokování za září.

Pod článkem najdete větší obrázek timeline, kde se můžete podívat, jaké funkce C Link budou přicházet a kdy přijdete na řadu.

Planet IX

Vypíchnu dvě otázky a odpovědi z rozhovoru, s Felixem, který stojí za vývojem Planet IX a je jejím spolumajitelem:

Kolik můžete vydělat ze sázek na M3ta Crystals?

Felix: Právě teď bude sázkový pool rozdělovat 800 000 IXT měsíčně držitelům Crystalu, což je významné. Takto vysoká úroveň distribuce však nebude dlouhodobě udržitelná. S rostoucí dolarovou hodnotou IXT bude sázkový pool distribuovat méně token, aby byla zachována rovnováha. Nyní je skvělá příležitost nashromáždit IXT, dokud jsou odměny stále extrémně lukrativní.

Kolik jste vy osobně vsadili do Mining Pass?

Felix: Vsadil jsem více než 1 milion IXT, což ukazuje můj závazek k projektu. Věřím v potenciál zde a nemám problém s dlouhodobým zamykáním tokenů. Se vším, co jsme vytvořili, novými staking pooly a verzemi, které máme ve vývoji, je ten správný čas jít do toho naplno.

Dle mého soukromého názoru by se vývojáři neměli účastnit hry. Protože vědí, co přijde a podle mě si některé věci plánují, aby jim to vyneslo profit pro ně samé. Už z toho,  jak uvádí, že vsadil do hry přes milión IXT.

Pojďme si to rozebrat:

1 000 000 IXT = Mining Pass 5 = 14 600 M3ta Crystals denně. V případě flotily dronů je to 29 200 krystalů denně, což bezpochyby má.

29 200 krystalů x 30 dní = 876 000 krystalů za měsíc

Obsah sázkového Poolu je 800 000 IXT, nyní je vsazeno 3 047 345 IXT (v době psaní článku 6.10. _10:30)

876 000/3 047 345 = 28,75 % z celé sázky krystalů neboli 800 000 IXT x 28,75% = 230 000 IXT

Z toho je vidět, jak jediný člověk, navíc vývojář, který to má dopředu spočítané, ovlivní průběh hry. Vezme téměř třetinu všech IXT ze sázkového poolu. Nedejbože, že se k němu přidají další zlatokopové a zjistíme, že jsme se na ně vlastně složili. Protože už tři lidé s takovým potenciálem, si to rozeberou. Ano, drobky zůstanou i na ostatní, kteří sázejí, ale počítejme dále.

Denní odměna při výše uvedeném modelu je 0,0087 IXT/den/M3ta krystal. Když další měsíc přibude téměř jednou tolk krystalů z Mining Passů, tak bude poloviční. Je otázkou, zda to bude pro hráče atraktivní. Nakonec to skončí, jako energie, kde jsou výnosy rovněž minimální. Kdo nebude vlastnit statisíce nebo milion IXT, aby si ze sázkového poolu nárokoval větší kus koláče, je bez šance na tom vydělat. To už vyjde lépe Stake IXT.

Ale možná se mýlím, budoucnost ukáže. Podle vlastní zkušenosti to ale vypadá, že mám pravdu. Současný výnos je oproti minulému měsíci na úrovni 45% a pořád klesá, jak hráči sázejí své IXT a pálí krystaly. A do budoucna to vidím bledě.

Proto si myslím, že člověk, který tohle vymyslel, to musel tušit a vědět, pokud to neudělal plánovaně, aby se obohatil. V článku píšou, že zajímavých bude prvních 6 měsíců a potom to bude klesat.

Nevím, jestli tyto “vylepšení” přitáhnou nové hráče, doufám, že alespoň podpoří růst IXT, jak si od toho vývojáři slibují. Ten se ale zatím nijak neprojevil. Je mi jasné a chápu, že kdo do hry více vloží, měl by z toho mít větší užitek. To je spravedlivé. Ale když potom na celou hru zůstane jen hrstka hráčů, tak hra skončí, protože hratelnost nebude. Z minulých období jsem vysledoval, že když vzrostla cena IXT, tak se hra rozhýbala, protože začala být zajímavá i pro příležitostné hráče. Nezbývá než doufat, že se tak stane.

Metaversy

V pondělí 7.10 končí odpočet pro nárokování převodu Meta Bucks na C1 token. Kdo hrajete Metaversy, tak to nezmeškejte, protože další bude až po měsíce a do té doby se vám portfolio může změnit.

Závěr

Byl zveřejněn zajímavý obrázek, který zobrazuje timeline postupného zavádění C1 tokenu a peněženky CLink, podle svého balíčku se na něm najdete a uvidíte, kdy na vás přijde řada.

Dosud vidělo:16Dnes vidělo:1