Události týdne.

Tak, jak jsem se v loňském roce snažil do víkendového článku zaznamenat události uplynulého týdne, tak v novém roce pokračuji. Nic podstatného se neudálo, kromě toho, že Crowd1 prodloužil své promoakce na registrace, ale to se celkem dalo čekat. Dělá to pravidelně a pomáhá to rozvoji členské základny. Nyní se denně registruje ve světě něco kolem 40 000 členů. Pokud to půjde takovým tempem, tak letos přibude dalších cca 15 000 000 členů a to je daleko ke splnění cíle 2022, který vyhlásil majitel Jonas Werner, a to dosáhnout 100 000 000 členů.

Předpokládám, že letos přibudou další produkty, které k rozvoji pomohou. Zatím se o nich moc nemluví, jen sleduji náznaky v diskusích na ZOOMu a na sociálních sítích. Chápu, že obchodní rozhovory nejsou veřejné a detaily se nemluví, dokud byznys není uzavřen.

Co nám tedy Crowd1 přinesl v prvním týdnu? Je to:

  • prodloužení Titanium Promotion Rank Booster 50% do 1.2.2022
  • prodloužení Epic Promotion do 1.2.2022
  • ukončení soutěže o nejvíce pozvání do Planet IX
  • informace o tombolách v Planet IX

K jednotlivým událostem nebudu psát samostatné články, protože pokud se zajímáte o Crowd1, tak si denně potvrzujete svoje věrnostní body. Tam vás většinou na novinky upozorní odpočet, který naskočí po kliknutí na “Claim” na stránce Activity Streamline a po 5 vteřinách můžete odkliknout další “Claim”. Je to vymyšlené chytře, aby se členové udržovali informovaní.

Planet IX

Využil jsem možnost referenčního odkazu k pozvání do Planet IX, udělal placenou reklamu na sociálních sítích Facebook a Instagram a výsledek je jedna jediná registrace i s instalací peněženky Metamask. Takže už vím, že takto se síť dělat nedá. Umístil jsem se na 398 místě, škoda, ti kdo byli do 250 pozice měli šanci na zisk IXT tokenů. Je vidět, že osobní kontakt a prezentace produktu jsou stále nejlepší cestou, jak získat nového člena nebo zákazníka. Spoléhat na to, že se lidé budou registrovat bez znalosti věci je hluboký omyl. Podobné je to i s Crowd1. U nás se o něm moc neví a bohužel propagace žádná.

Planet IX bude skvělá příležitost, jen musí vývojáři vychytat chyby a všechny mouchy. Spousta lidí asi neví, jak nakupovat PiX (pozemky na Planet IX) a co k tomu potřebují. Proto je dobré navštívit stránky htps://gamebook.planetix.com , přeložit si je google překladačem do češtiny a nastudovat princip hry. K nákupu potřebujete mít propojený svůj účet v Planet IX s doporučenou kryptopeněženkou web3 – Metamask (nebo jinou web3 peněženkou) a mít ji správně nakonfigurovanou (nastavenou síť Polygon a importován IXT token). Jak se to dělá, najdete na výše uvedených stránkách nebo zde na blogu.

Pro obchodování se používá měna Planet IX – IXT token. Musíte ale také mít v peněžence měnu sítě Polygon – token MATIC, který je nutný pro placení poplatků z převodů. 1 MATIC je cca 2,2 USD, tj. něco kolem 50 Kč a poplatky za převod při nákupu pozemků se pohybují kolem 0,1- 0,2 MATIC, což je pakatel oproti síti Ethereum, kde by to bylo ve stovkách Kč. Proto používá Planet IX k platbám podsíť Etherea Polygon. Jestliže nemáte v peněžence dost tokenů MATIC, tak se vám transakce nepovede. Tokeny MATIC lze získat na různých kryptoměnových burzách (já používám Binance) a potom si je převést na Metamask. Pozor na to, abyste převod prováděli ve stejné síti !!! To znamená v Polygon MATIC, jinak o tokeny asi přijdete. Binance umožňuje převod v síti Polygon.

IXT tokeny si můžete nakoupit přímo z Planet IX, když kliknutím na “oranžové” + u počtu svých tokenů v peněžence Planet IX na vás vyskočí nabídka na dvě burzy (Quickswap a Sushiswap). Potom je nutné mít v Metamask dost tokenů MATIC nebo Ethereum a udělat směnu (swap) na IXT. Ethereum do Metamask nakoupíte jednoduše přes bankovní kartu nebo převodem z účtu (který trvá o něco déle) – podle prodejce. Musíte si přepnout síť Polygon na síť Ethereum a potom kliknout na tlačítko “Buy”. Zbytek vás už navede.

Vývojáři planet IX usilovně pracují na vyladění chyb a vylepšení obchodu Marketplace. Nové prostředí obchodování by mělo být představeno na konci ledna spolu se spoustou dalších novinek. Plánuje se vydat i rozsáhlejší zpráva o postupu vývoje Planet IX. Vím, že jste jako já, netrpěliví, ale chce to čas. Plán vývoje hry pro tento rok je zveřejněn a zbývá jen doufat, že vše poběží podle plánu. Těším se na vlastní vývojářské prostředí, které by mělo přijít ke konci roku, možná se kvůli tomu naučí někteří z nás programovat :).

Bylo by krásné postavit vlastní budovu a do ní zvát návštěvníky z virtuálního světa. Za prohlídku toho, co je uvnitř, by zaplatili symbolické vstupné např. 0,1 €. Představte si, kdyby ji navštívilo jen 100 milionů členů Crowd1. Majitel takového virtuálního světa by byl stamilionář.

Již nyní probíhají v byznys světě schůzky ve 3D pomoci virtuální reality, jen je to pořád pro mnohé z nás drahý špás. Takové brýle stojí 37 000 Kč a když chcete být připojen přes výkonný počítač, dobrá herní sestava se pohybuje kolem 80-100 000 Kč. Ale za několik let to bude spotřební zboží. Trochu jsem se zahleděl do budoucna, ale ono to přijde. Vývoj jde tímto směrem a internet, jak ho známe, se změní k nepoznání.

Vím, že pro mnoho z vás je to složité a neorientujete se. Poprvé se mi to také tak zdálo, ale časem přijdete na mechanismus, jak to všechno funguje a potom už je to brnkačka. Navíc máte komu zavolat nebo si napsat o pomoc :).  Základní orientace ve světě kryptoměn bude za 5 let nezbytná. Možná se o tom budou učit děti ve škole, stačí sledovat zprávy z posledních 2 let, jak se svět mění. I když nakonec z Planet IX nebo Crowd1 nic nevyužijete, znalosti, které zde získáte a navíc zadarmo, byste si jinde museli asi zaplatit.

Multiwallet

Probíhá ověřování KYC v DPN a možná poslední opozdilci si registrují z minulosti nárokovaný převod C1 Rewards na akcie v DPN digitálním podpisem smlouvy. O peněžence Multiwallet se toho moc nemluví. Že se něco chystá usuzuji z toho, že na stránce multiwallet.com je změna – píšou, že brzy něco přijde. Tak uvidíme, jestli naše Multiwallet peněženka bude lepší než Revolut, protože funkcionalita by tomu odpovídat měla. Je otázkou, jak ji budeme moci přes referenční odkazy rozšiřovat a vydělávat.

Že lze už nyní prodávat produkty z C-Store ukazuje obrázek jedné členky, která obchoduje s dovolenkama v Life TRNDS a registruje přes svůj zvací odkaz lidi na placené členství v Miggster.

Jak se jí daří, prezentovala ze své back office na stránce Sales bonus (prodejní bonus). I my máme tu možnost, jenže ji nepoužíváme. Vystavit registrační link na sociálních sítích moc nefunguje. U mé placené reklamy na Planet IX bylo osloveno 32 533 lidí a 482 projevilo zájem. Byla z toho 1 registrace, tak si na to udělejte sami svůj názor. Lidé jsou přesyceni nabídkami a když se o tom nemluví všude, tak je to nezajímá. A když se o tom bude mluvit “všude”, je už to pro nás většinou pozdě.

Průběžně pokračuji na zlepšování stránek. Nově uvidíte u každého článku jeho “rating” v podobě hvězdiček. Budu rád, kdybyste po přečtení článku udělali jeho hodnocení v podobě udělení počtu hvězdiček. Není to pro ukojení mojí ješitnosti, ale pomůže to v hodnocení SEO u vyhledávačů a pomůžete tak propagaci našeho týmu a Crowd1.

V letošním roce bych rád zapracoval na obsahu stránek. Rád bych věděl, jaké informace vás zajímají a čemu dáváte přednost. Jestli to jsou informace, návody nebo něco jiného. Chystám dotazník, který bude zveřejněn ke konci měsíce a rozešlu ho i v měsíčním newsletteru. Bude asi o 10 otázkách a anonymní. Doufám, že nám všem pomůže ke zlepšení obsahu. Pokud se někdo cítí na to, že by psal vlastní příspěvky k danému produktu nebo celkově k Crowd1, zřídím mu po dohodě přístup redaktora. Časem to bude asi nevyhnutelné, protože nebude šance být v obraze při všech produktech, které přijdou do C-Store.

Dosud vidělo:155Dnes vidělo:1