Události týdne.

Crowd1

V desátém týdnu byl asi nejvýraznější událostí Event k 3. výročí existence Crowd1. Tomuto tématu se věnuji v předchozím článku. Jinak se neudálo příliš mnoho věcí, které by stály za řeč. Proběhla krátká zmínka, že se opět řeší výplaty, došlo k nějakému technickému problému.

Planet IX

Pokračuje propagace na nákup dronů a balíčků do Planet IX. Současný stav sběru “odpadu” je 12,76%, z čehož mi vyplývá, že 100% bude dosaženo za cca 5 měsíců. Pak bude “odpad” zpracován a dostaneme odměny. Ti z hráčů, kteří vlastní drony, by pak měli být odměněni IXE tokenem, za každých 10 kg sesbíraného odpadu 1 IXE. Pokud to vztáhnu na období půl roku, což je cca 180 dní, tak ten, kdo bude sbírat s automatickým vyprázdněním dronu, tak může nasbírat 10 kg denně, tj. 1800 kg celkem, a obdrží 180 IXE. Kdo kliká manuálně a co 6 hodin vyprazdňuje kontejner, může sesbírat až 7200 kg a získat 720 IXE. To jsou ale pouze mé výpočty, skutečnost může být jinak.

Bude záležet, za co půjde utratit IXE tokeny nebo v jakém poměru je vyměnit za IXT, který má v době psaní článku hodnotu 2,26753 USD.

Pro hráče Planet IX je důležitá zpráva, že bude provedena údržba systému v době od 9:00 dne 15.3. až do 9:00 16.3.2022. Po této údržbě a aktualizaci by měly být odstraněny chyby a bugy, o který se vývojáři dozvěděli díky nám, beta testerům a systém by měl být rychlejší.

Jak je vidět, je stále co opravovat a vylepšovat a oficiální start hry se posouvá. Zatím jsem nikde nezachytil konkrétní datum, možná to bude 21.5.2022 na eventu v Dubai, tak to bylo zmíněno v diskusi. Rovněž s novými produkty si budeme muset asi počkat, podle vyjádření na eventu můžeme novinky čekat na konci května, spíše v červnu. Náznaky jsou ale silnější. Připravuje se implementace karetní hry do Planet IX, ocení to zejména hráči karet a podobných her.

Shrnutí:

– příchod Moon Birde, vzdělávácí platforma v kryptoměnách

– v dubnu Miggster přichází s novou NFT hrou Starline

– bude vylepšení back office Crowd1

– budou nové startovací balíčky

– Planet IX start v květnu (21.5. ?)

– avizován příchod VR – virtuální reality a bussines schůzek přes VR

Ohledně kryptoměn a vzdělávání se v kryptosvětě nám bude nápomocna platforma Moon Birde, která byla náznakem představena.

Dosud vidělo:184Dnes vidělo:1