Události týdne.

V uplynulém týdnu se událo několik věcí, které stojí za řeč. Vše se týká Planet IX a hry.

Z toho nejdůležitějšího je třeba připomenout, že nabídka balíčků s PIX a drony byla pro členy Crowd1 prodloužena do 31.3.2022. Je to zřejmě poslední možnost zakoupit dron, který generuje pasivní příjem sbíráním odpadu (těžba kryptoměny IXE) za zvýhodněnou cenu 299 – formou Gift kódu (dárkového kódu) z back office, který následně uplatníte ve hře jako voucher. Samozřejmě lze balíček Cargo drop zakoupit za veřejnou cenu – 399 €.

Další velkou událostí v Planet IX bylo vyhlášení stakingu – tj. možnosti uložit svoje IXT z peněženky Metamask do termínovaného vkladu, ze kterého můžete po 30 dnech prostředky vybrat i s odměnou (úrokem) ve formě IXT navíc. Pro ty, kteří výhodně prodali své PIX, jež získali zdarma díky Crowd1 a obdrželi za ně tokeny IXT, je to zajímavá forma, jak je zhodnocovat. Když je nevyberete po 30 dnech, tak se zhodnocují dál, záleží na vás, jestli je potřebujete nebo ne.

V Planet IX byla spuštěna soutěž na podporu obchodování. Prvních 100 v žebříčku obdrží odměny v podobě IXT. Kdo hraje Planet IX, určitě to nepřehlédl.

Počítá se počet obchodů a hodnota obchodovaných PIX v měně IXT.

Další velkou událostí, která nás čeká v příštím týdnu, je třetí letošní THIS IS NOW. Odehraje se 30.3.2022 ve 14:00 SEČ a bude nám nahlédnuto do přípravy na uvedení nového produktu. Osobně si myslím, že to bude už dříve avizované Moon Birde. Tento produkt by měl začátečníky provést světem kryptoměn a poskytnout jim rady a podporu v začátcích s kryptoměnami.

V dubnu se chystají akce v Dubai, konkrétně 21.4. – 22.4.2022 bude akce Vision Launch 2022, které se mohou účastnit členové v úrovni President a výše. Předpokládám, že jim bude oznámena další vize firmy a co nového se připravuje.

Po této akci bude následovat akce s názvem NEW TALENT DRIVE, která bude od 23.4. do 26.4.2022 a bude rovněž zaměřena na novou motivaci talentů, nábor a vzrušující informace a aktualizace.

Jak je vidět, s přibývajícím datem přihořívá. Předpokládám, že v červnu už začne hořet. Produkty a jejich uvedení jsou těsně před dokončením, probíhá závěrečné testování a vychytávání chyb. Zůstaňte naladěni. Kdo nezachytil start Planet IX a její skvělou příležitost, může nyní dostat druhou a další šanci.

Dosud vidělo:171Dnes vidělo:1