Události týdne.

Byl to vzrušující týden, nabitý událostmi a novinkami. Dobrých zpráv je hodně a další budou přicházet. Sledujte dění v Crowd1, aby vám neujel vlak anebo jste se neztratili v záplavě informací.

Události stručně vypíšu do seznamu a krátce se k nim zmíním, většinou jsou popsány v článcích na blogu.

  • VISION LAUNCH v Dubai
  • Crowd1 Metaverse Expo 2022
  • This Is Now 4
  • Start Metaversy
  • Zprávy z DPN
  • Aktualizace Planet IX

Vision Launch

Setkání leaderů a vedení Crowd1 proběhlo uplynulý týden. Kanceláře firmy se otevřely pro školení a představování novinek a také proběhly slavnostní večeře, předávání ocenění a výlety do pouště. Z akce existují videa na Youtube, na Facebooku a jiných sítích. Leadeři nasbírali vědomosti, které budou předávat do svých týmů. Dobré je, že se k jejich týmům umím připojit a budu shánět novinky pro Team CSM.

Crowd1 Metaverse Expo 2022

Crowd1 Metaverse Expo Experience přichází na jedno z nejexkluzivnějších míst ve Stockholmu ve dnech 27. a 28. června 2022!

Účastníci mohou očekávat dva celé dny nabité školením, zábavou, uznáním a také šancí setkat se se zakladateli všech našich úžasných produktů v jedinečném představení na Expo.
Budete mít také příležitost zúčastnit se nahrávání World Mega Event a být uznáni na pódiu před globálním publikem, online i offline.

Vstupenky na tuto akci lze zakoupit v back office (pokud již nejsou vyprodány) a budou současně lístky do tomboly. Předpokládá se účast cca 3000 členů Crowd1.

This Is Now 4

Tato edice byla věnována speciálně pro představení světa Metaversy. Zjistíte, jak vydělat více BP tím, že se brzy zaregistrujete do výkonného 6měsíčního plánu před vydáním, získáte všechny výkonné nástroje a stanete se super průkopnickým podnikatelem Crowd1 a Metaversy!

Metaversy

Hra budoucnosti

Vše, co potřebujete vědět o produktu, který dá vašemu podnikání superschopnosti!

Už jste se zúčastnili světa, který porazil Metaversy super pre-launch? Na tomto zjednodušeném virtuálním trhu mohou hráči procvičovat své investiční dovednosti a zároveň si užívat radost z obchodování na horské dráze.

Unikátní herní systém vážení akcií umožňuje upozornit hráče sledovat trendy a signály a reagovat na druh vlivů, které způsobují kolísání hodnot akcií, zvyšují jejich potenciální zisky a užívají si vzrušení ze hry.

Virtuální ceny akcií v Metaversy budou řízeny skutečnými životními událostmi i fiktivními příběhy a každá společnost bude hlásit aktivity a plány na akciovém trhu s přihlédnutím k vzestupům a pádům událostí v reálném světě.

Hráči, kteří zůstanou bystří a udrží krok s událostmi, získají největší výnosy.

Metaversy je online virtuální obchodní hra nabízející všechny skutečné prvky reálného světa, ale ve virtuálním prostředí. Hráči budou moci sledovat různé virtuální společnosti s virtuálními novinkami a událostmi, které mohou ovlivnit jejich hodnotu ve hře.

Trh nikdy nespí a metaversy také ne! Hra bude držet hráče ve střehu po celou dobu, protože trhy jsou formovány jak fiktivními, tak skutečnými životními událostmi.

Sledujte pozorně novinky Metaversy, abyste zvýšili své šance na získání náskoku před trhem, stejně jako příležitosti hrát, abyste vydělali. Hra vyzve hráče, aby učinili časově omezená rozhodnutí o tom, zda koupit, prodat nebo držet svá aktiva ve hře.

Nenechte si to ujít!

Kdo se zaregistruje do 30.5.2022 získá 150% bonus virtuálních akcií. Uvedu příklad: Registrace balíčku Startup stojí 99 € a hráč obdrží 100 Virtuálních akcií. Když to stihne do 30.5., tak jich obdrží 150. A tak podobně u vyšších balíčků.

Registrace složitá není. Musíte být člen Crowd1. Základ je mít GIFT kód Metaversy. Přejděte v Nastavení (ve svém účtu v  Crowdu) do sekce Gift codes a vyberte si balíček, lze vybrat i upgrade na vyšší level, zatrhněte políčko, vygenerujte kód pro platbu a zaplaťte ze své krypto peněženky (lze Bitcoinem a Ethereem). Ještě stále nemáte svou krypto peněženku? Tak rychle najděte někoho, kdo vám to i s poplatky za převody zaplatí…

Platforma Metaversy dá možnost každému, kdo vlastní chytrý telefon, možnost obchodovat s akciemi a vydělávat. A jistě přijde spousta dalších vychytávek, vyvíjeli to rok a půl. Rovněž je to skvělá šance přivést do Crowd1 nové lidi, z registrací se vám načítají binární body a odměny. Na stránkách teamcsm.cz je vytvořena v dokumentech samostatná záložka pro tento produkt a na blogu už existují články, které tuto hru představují.

Digital Partners Network

V závěru týdne, 29.4., DPN zveřejnilo na svých stránkách zprávu, že se v příštím týdnu připravuje velkolepé představení. Nuže sledujte svůj účet v DPN, abyste se dozvěděli, co se chystá. Předpokládám, že to bude rozdělování akcií za C1Rewards, které před rokem skončily a proces jejich implementace nyní jde do finále. Snad i těm největším skeptikům a pesimistům bude učiněno za dost.

Planet IX

Planet IX se již stává samostatným projektem, všechny výhody, které měli členové Crowd1 asi skončily s posledními balíčky Cargo Drop. Nyní se nové sady PIX nakupují pravidelně každé pondělí, jak jsou vydávány. Koupit si je může každý, kdo má zájem hrát hru, nebo později spekulovat na cenu pozemků. Ke hře stačí dvě věci. Zaregistrovat se a připojit web3 peněženku, na které máte nastavenou síť Polygon s kryptoměnou MATIC a importován token IXT. Na peněžence musíte mít prostředky (peníze) na nákup a to jak MATIC (na poplatky), tak IXT (na platby).

V závěru měsíce přišla velká aktualizace, která výrazně vylepšila herní prostředí a usnadnila hráčům pohyb ve hře. Vývoj hry neustále pokračuje podle plánu a letos nás ještě čeká spousta vylepšení, které hráčům umožní vydělávat. Na blogu je nový článek, který si můžete přečíst. Adresa zde.

Jednou z velkých novinek, která přijde na řadu v květnu bude převod všech PIX, které máte na jednu adresu web3 peněženky, bude to ta, která bude aktuálně 13.5. připojena. Později skončí přihlašování přes login a heslo, budeme se přihlašovat přes web3 peněženku. Takže zvažte, pokud máte více adres, kterou z nich použijete. Systém opět lépe zkomplikuje život podvodníkům a hackerům. Jediný způsob, jak později převést své PIX na jinou adresu vidím v tom, že je prodáte.

Osobně se mi hra velmi líbí, není to nic pro děti, ale pro dospělé, akorát je to hrozný žrout času. Ale to mi asi potvrdí, každý, kdo ji hraje. Nedá se odtrhnout 🙂

Závěr

Crowd1 začíná naplňovat očekávání. Nevím, jestli lidé, kteří to vše sledují, zvládnou reagovat na všechny novinky. Letos byly uvedeny nebo předpokládám uvedení produktů: Moon Birdie, Metaversy, Miggster+,Multiwallet, Billio, SoMe = ?, možná něco dalšího. Je to dost nápor na mozek, aby je všechny pochopil a rozpoznal jejich výhodu. Každopádně kdo chce brát budoucí provize, měl by mít daný produkt registrován nebo ho osobně používat. Podle zpráv z prostředí krypto komunity dávám Metaversy velké šance. Dnes možná ani nedoceníme, jaké příležitosti se nám dostává. Vše si uvědomíme za rok o tomto čase. Někteří možná řeknou, že to opět prošvihli. Ale takový je život. Příležitosti protečou mezi prsty jako písek, pokud ruku nesevřete. Ale budou další, Crowd1 je na začátku a buduje dlouhodobé podnikání pro všechny lidi, kteří o to stojí.

Dosud vidělo:170Dnes vidělo:2