Události týdne.

Vítám vás u přehledu týdne v Crowd1. Je několik informací, které byste měli zaznamenat.

Platby

Jako první je informace, týkající se plateb. V poslední době opět nedochází k proplácení pravidelných bonusů a Kenny Nordlund vysvětlil proč. Firma odhaluje velké množství podvodů s účty a snahou se obohatit. Pro Crowd1 je to nepřípustná situace a věnuje se tomu právní oddělení. Systém odhalil manipulativní účty a neoprávněné výplaty podvodníkům. Proto byly výplaty pozastaveny a implementuje se nový systém, který pomůže odhalovat podvodné účty. Jejich majitelé budou zřejmě osloveni emailem, aby vše vysvětlili. Předpokládám, že existují lidé, kteří mají založeno více účtů na různé osoby a tzv. je obhospodařují. Jak bude nový systém identifikace podvodů fungovat řečeno nebylo, hlavně z důvodu, aby se podvodníkům neulehčila práce se způsobem, jak ho obejít. Osobně si myslím, že bude lokována IP adresa počítače nebo zařízení, ze které je provedeno přihlášení do účtu, včetně času a AI (automatická inteligence) to vyhodnotí. Když se někdo na stejném zařízení přihlásí na účet na více kontinentech nebo různě od sebe vzdálených místech, asi to nebude normální. To jsou jen mé domněnky, možná, že se časem dozvíme více. Nebo některým přijde email …

Metaversy

Všechny hlavní zprávy v minulém týdnu se točily kolem Metaversy. Je důležité registrovat se do Metastream bonusu po úterý 24.5. – v příštím týdnu! Kdo se dřív registruje získá tu výhodu, že každý další nový člen je registrován v řadě za ním. Pamatujete na Streamline bonus ? V Crowd1 stále máme počitadlo, kolik lidí se registrovalo po vás. Asi tam není zbytečně, možná ho firma k něčemu dalšímu využije. Podobné to bude s Metastream bonusem. Počet Virtuals, které získáte, záleží jen na vás. Jako člen bez zakoupeného balíčku si můžete potvrdit max. 26  Virtuals týdně. Počítám-li správně, tak mi to vychází za těch 21 týdnů do uvedení hry, na celkem 546 Virtuals. Maximum je 18 396 Virtuals, ale to byste museli mít od sebou už v den startu Metastream bonusu 15 lidí, kteří si zakoupí Metaversy a rovněž by se muselo přihlásit do 30.5. do Metastream bonusu 10 000 000 lidí. Ale možná taková situace nastane a start Metastream v úterý bude mít požadovanou odezvu … Klikat a potvrzovat by se mělo začít 30.5.2022. Poslední zpráva v back office k tomu vybízí:

Tohle je nejdůležitější zpráva tohoto týdne!

Claim your spot in the Metastream Bonus!

Vzrušující a důležité oznámení!

Fantasticky úspěšné zavedení předběžného vydání Metaversy se nyní blíží ke konci svého úžasného třetího týdne a máme důležité a vzrušující oznámení týkající se bonusu Metastream.

Od úterý 24. května vám Metastream Bonus poskytne bezplatné virtuální možnosti, aniž byste si zakoupili balíček Metaversy.

Jediné, co musíte udělat, je přejít na stránku produktu Metaversy v C-Store ve vašem Back Office, přejděte dolů do sekce Metastream Bonus a klikněte na tlačítko JOIN NOW a jste uvnitř!

Ale pospěšte si! Udělejte to teď, protože po 24. bude spěch, a jak už víte, čím dříve se připojíte k Metastream Bonusu, tím více bezplatných Virtuals budete mít nárok na získání.

Takže klikněte na tlačítko Metastream Bonus JOIN NOW právě teď, protože čekání není žádný zisk!

Planet IX

Hra prošla aktualizací konečně lze dohledat historii obchodů. Pořád se usilovně pracuje na vylepšení, všechny známé chyby byly odstraněny. Cílem je, aby hráči obdrželi své vyražené balíčky PIX do týdne od zakoupí. Na to bude potřeba ještě několik aplikací Merkle Tree (Merklova stromu), aby se PIX zobrazily jako “minted”. Hra se pořád zlepšuje a zrychluje. S rostoucím počtem zapojených hráčů se stává i zábavnější, protože nabídky na odprodej chodí téměř denně a můžete si vybírat, za kolik prodáte nebo neprodáte. Záleží samozřejmě od počtu zakoupených PIX a jestli v dané oblasti má někdo zájem vytvořit to své území.

Kdo máte snahu propagovat Planet IX, můžete kliknou na reklamu a po zadání emailu budou dotyčnému chodit návody, jak se dostat do hry.

Planet IX (teamcsm.cz)

Závěr

V Crowd1 začne asi za 14 dnů stoupat počet členů. Uvidíme, kolik jich přitáhne Metaversy. Můžeme se o to přičinit i my vlastní aktivitou. V konečné fázi se nám to jen vyplatí. Registrujte se do Metastream bonusu ať už bezplatně nebo v rámci placeného členství v Metaverzy. V říjnu se nám to všem vrátí. Nebo si potom řeknete, “kdybych to býval věděl (a) …”

Dosud vidělo:112Dnes vidělo:1