Události.

Metaversy

Hlavní zprávy v týdnu pojednávaly převážně o Metaversy. Byla o týden prodloužena akce na zvýhodnění balíčku 150% při jeho zakoupení. Od pondělí 30.5. si každý, tedy i bezplatně registrovaný člen, může potvrzovat své virtuální akcie – Virtuals. Pokud jste to ještě neudělali, klikněte na úvodní straně své back office na tlačítko JOIN !

Po potvrzení Virtuals začne běžet odpočet 7 dní do dalšího potvrzení. Potvrzujte si své odměny, na konci roku je zúročíte.

Vyšel další magazín k Metaversy, číslo 2, jeho český překlad si prohlédněte ZDE. Vypadá to, že Metaversy bude úžasný projekt a zábava.

Moon Birdie

Je vyhlášena letní propagace na koupi balíčku s půlročním členstvím Moon Birdie za 69€. Osobně mě Moon Birdie zatím neoslovilo, nějaké informace sice chodí, ale zatím je nevyužívám. Ale můžete využít šance a propagovat Moon Birde, získáte za každou registraci 20 BP – viz text:

Letní propagační akce Moon Birdie je tady!
Zdokonalte si během léta své kryptografické znalosti a získejte 20BP za každý nákup uskutečněný na základě vašeho doporučení!

Moon Birdie s potěšením oznamuje, že brzy spustí speciální letní promo akci! Od 1. června budete moci využívat odborných znalostí týmu Moon Birdie za bezkonkurenční cenu 69 eur (pro stávající držitele balíčků). Navíc při doporučení dárkového kódu Moon Birdie získáte při každém nákupu také 20 binárních bodů. Pobočky Crowd1 si zaslouží to nejlepší – a přesně to můžete očekávat od této letní promo akce!

Co získáte? 6 měsíců nejlepšího školení a vzdělávání o všem, co se týká kryptoměn – revoluce ve financích, která bere svět útokem – prostřednictvím newsletterů, Akademie a Top nabídek Moon Birdie. Výukové programy jsou snadno pochopitelné, informace aktuální a nabídky bezkonkurenční. Neotálejte; chopte se své šance získat nejlepší školení o kryptoměnách.

Planet IX

V Crowd1 je vyhlášeno vyhodnocení akce Planet IX Spinner, kdo kolik zprostředkoval registrací podle toho se umístil. Cena za první místo je dovolená na Maledivách pro dva. Zkontrolujte si ve své back office, jestli jste náhodou něco nevyhráli, když jste propagovali Planet IX na svých sociálních sítích. Nikdy nevíte, kdo se přes váš odkaz registroval. Team CSM je zastoupen mojí maličkostí na 105 místě. Ceny jsou až do 250 místa. Vyhodnocení přichází o něco později, protože se snažili vyloučit spekulanty a podvodné registrace.

Téma odhalování podvodů a chytračení je jak se zdá na místě. Crowd1 nevyplácí provize, protože asi ví proč. Potichu implementuje systém na odhalování podvodů a spekulativních registrací. Záměrně se o tom nemluví, aby podvodníci nevěděli, co je čeká. Stačí, když se podíváte v back office na seznam TOP 100 leaderů z pozice Manager nebo Director a musí to někoho trknout. Uživatelská jména je směs náhodných písmen a čísel, jak by to generoval robot. Téměř u všech jsou vlaječky Číny. Podobná jména a registrace jsou i v Planet IX. Doufám, že podobní spekulanti budou odhaleni a budou jim rušeny účty, protože kazí všem zábavu. Do budoucna by dle mého názoru mělo být jakékoli zakoupení GIFT kódu, vyplácení peněz nebo obraty s body na účtu podléhat ověřenému KYC.

Snad se s tímto nešvarem vedení Crowd1 nějak vypořádá.

Planet IX bude přicházet v nadcházejících týdnech s novými NFT odznaky do hry. Jejich cena bude 0.03 ETH , což je asi 1000 Kč. Bude jich vydáno pouze omezené množství, 50 000 ks a po čase budou asi vzácné. Vidím to jako dobrou možnost investice, za 10 let, až bude hra velmi známá, budou mít první “relikvie” mnohonásobnou cenu.

Proběhly i aktualizace v back office. Nově vidíte v účtu ikonu s daty Metaversy. Kdo je veden jako bezplatný člen, vidí počet svých Virtuals a počet členů registrovaných v Metastream bonusu po něm. Kdo má zakoupen některý z balíčků, vidí navíc typ svého balíčku. Všimněte si, že když nemáte víc, jak 3 body aktivity, neboli AP, nebude vám z Crowd1 chodit provize. Tak je to stanoveno v kompenzačním plánu. Od června hodně členům spadly body aktivity, protože skončila roční registrace Miggster, kterou mohli lidé získat do srpna loňského roku zdarma. Body aktivity získáváte za to, že se pod vámi registruje někdo, kdo si zakoupí některý z produktů. Nepodceňujte to, protože se tím připravujete o měsíční residuální příjem. Ideální je, abyste měli ve své “Activity summary” zelenou fajfku s alespoň 3 body. Potřeba bodů pro výplatu residuálního příjmu závisí od pozice v síti, do pozice Manager je to  5 bodů, nyní časově omezeno na 3 body.

Na závěr – je nutno připomenout všem ve své síti, aby si potvrzovali své Virtuals v Metaversy. Když je později nevyužijí, určitě bude možnost nebo způsob, jak je převést na někoho jiného. Nevíme jejich cenu a uplatnění, ale po startu hry, až bude veřejný prodej, budou určitě v balíčcích za několik (desítek) euro. Podobně to bylo s PIX v Planet IX. Ti, kdo využili možnost získat za 100 € velký počet PIX nyní z toho profitují.

Dosud vidělo:128Dnes vidělo:2