Události.

V tomto týdnu pokračuje v back office propagace Metaversy, která bude trvat až do spuštění hry. Výrazné a pozitivní novinky proběhly v Planet IX, Moon Birdie rovněž se rovněž  vytáhlo s možností výhry odměny. Na webináři leaderů zazněly novější informace, ale nebylo odhaleno vše, spíše jen náznaky toho, co nás v nejbližší období čeká.

Crowd1

V back office v záložce Events vidíme, že 3. prosince 2022 se koná v Dubai událost “Crowd1 Metaverse Expo Experience” . Předchozí Event, který měl být 1.října se ztratil. Asi nejde všechno podle plánu a není co uvádět, možná je v tom něco jiného. Půl roku dopředu se dle mého názoru dají naplánovat jen věci, o kterých stoprocentně vím, že proběhnou. Jinak je to vaření z vody. Nicméně na webináři s leadery bylo opět potvrzeno, že 2.7. bude vysílána ve 14 hodin událost Into the Metaverse.

Co se týče aktualizací, děje se mnoho věcí, jejich cílem je, aby nás ještě více podpořili v našem podnikání s Crowd1. Loyalty program dozná změn, bude nově postaven tak, aby byl ještě přínosnější a pro nás výkonnější. Je to naplánováno na začátek července, předpokládám, že to bude hlavní téma události 2.7.2022. Mluvčí rovněž sdělil, že bohužel nemůže říct více, ale že se máme na co těšit.

Dále byla připomenuta Epic promotions, kdy za registraci dostáváme povýšení o level výše, tato akce pokračuje do konce srpna. Také byl připomenut posilovač hodnosti Rank Booster, který za registrace přidává procenta navíc, jak jsem psal v předchozím článku.

Od 2.7.2022 bude znovu uveden bonus Fear of Loss, což znamená, že když si koupíte balíček a do 14 dnů od nákupu prodáte čtyři balíčky tak získáte automaticky upgrade na vyšší pozici zdarma. Co je novinka, pokud vlastníte některý z balíčků Metaversy, obdržíte navíc tolik bodů Virtuals, kolik vlastníte v balíčku. Všichni, komu v současné době běží časovač Fear of Loss, mají na tyto výhody rovněž nárok.

Dále promluvil vedoucí právního oddělení Martin Bylsma, který sdělil, že se pracuje na tom, jak zlepšit výplaty, zároveň pohovořil o dodržování předpisů, které je otázkou každého z nás a je důležitou podmínkou pro zachování integrity společnosti. Aby se zajistilo, že odměny za práci budou vypláceny spravedlivě těm, kteří pro firmu pracují a spolupracují a ne těm, kdo výdělku chtějí dosáhnout podváděním.

Každý musí “od srdce” cítit, že to co dělá, je správné a čestné. Startovací balíčky by se neměly používat jako finanční nástroje, ale sloužit svému účelu a dát příležitost nastartovat podnikání novým členům, kteří se správně zaregistrují. Informace v registraci by měly být vyplněny korektně a správně, účet včas ověřit v rámci KYC pomoci platných dokumentů. Pořád se v Crowd1 potýkají s podvody a snahou získat profit a proto tým dodržování právních předpisů vše hlídá a snaží se vybudovat velmi úspěšnou budoucnost pro nás poctivé. Tým čítá 50 lidí a je plně vytížen.

Planet IX

Hra se připravuje na vstup na kryptoburzy. Podle představitelů probíhá  jednání s deseti největšími burzami kryptoměn, výsledek bychom měli vidět v nejbližších týdnech. Bude to jeden z dalších podstatných milníků ve hře. Průběžně jsou aplikovány aktualizace a nová vylepšení. Pořád jsme v beta fázi, ale připravuje se marketing na veřejné představení a vstup do reálného světa her. Někde jsem viděl datum 22.10.2022, ale uvidíme, kdy to bude.

Do této doby jsme všichni, kteří hru hrají, součástí předstartovní fáze. Za to máme odměny v podobě Airdropů – bezplatných výsadků tokenů IXT, které získáváme za svou aktivitu ve hře. Jak se říká, každému podle zásluh. Poslední Airdrop byl 22.6. a myslím si, že všichni, kdo hru hrají, tak jim při pohledu na účet v Metamask spadla sanice. Včetně mě. Nebudu to rozebírat, hra baví více a více i když je to velký žrout času. Naštěstí je to úsilí odměněno. Ti, kdo hrají, o tom ví své.

Kdo má zájem si přečíst o posledních novinkách, může přejít na blog Planet IX a články si přes google přeložit do češtiny. Jsou více než zajímavé. Nikdy není pozdě se přidat ke komunitě…

Blog Planet IX

Část článku o Airdropu si můžete přečíst níže:

Nejprve bychom chtěli objasnit některé části tohoto Airdropu. Nezapomněli jsme ani na hráče BETA a slibovaný poměr 0,17 IXT/pEUR utracený ve hře. Zdá se, že v některých částech komunity je v této věci spousta zmatků a opět bychom chtěli objasnit: Dostanete žetony, které vám byly slíbeny.

Chcete-li porozumět Airdropu, musíte pochopit web3 a technologii blockchain. Airdrop jsou žetony ZDARMA, které společnost uděluje komunitě, obvykle prvním osvojitelům v projektu a obvykle před spuštěním hry / produktu. Planeta IX věnovala na tento účel celkem 30 500 000 IXT. To se rovná 20% všech žetonů, když je plně zředěn a rovná se více než 50% (!) všech žetonů v oběhu právě teď. To je spousta žetonů pro komunitu tak brzy v procesu a aby to bylo opravdu jasné všem, není to požadavek a s tím nejsou spojeny žádné právní povinnosti.

První 2 Airdrops, které jsme provedli (22. listopadu a 22. března), byly 100% založeny na pEUR utracených ve hře pomocí herní “vymyšlené” měny pEUR během naší BETA fáze (13. července – 22. listopadu 2021) jako nástroje před spuštěním Planet IX ON-CHAIN a zavedením $IXT. Vše o tom si můžete přečíst v dřívějších aktualizacích na blogu.

3rd Airdrop byl rozdělen na 4 části od 22. června 2022 a bude vyplácen každé 3 měsíce, dokud nebudou žetony plně doručeny komunitě. Vždy jsme byli transparentní a tyto informace lze vidět jak v rozvrhu převodu, tak v inteligentní smlouvě – je to napsáno v kódu a Planet IX to nemůže změnit, viz níže uvedené odkazy:

Pokud byly svěřené tokeny nárokovány společností podle plánu převodu, výplata se provádí přímo a v souladu s aktuálním harmonogramem přidělování.

Rozhodnutí o tom, do kterých peněženek se tyto žetony posílají poté, je však rozhodnutím společnosti a je to záměr. Harmonogram vestingu byl zveřejněn v listopadu 2021 a tehdy jsme neměli tušení, kde bude tento projekt, pokud jde o postavení na trhu, vývoj her a tržní podmínky. Samozřejmě jsme měli vizi a cestovní mapu, ale v tomto extrémně nestabilním a experimentálním odvětví, ve kterém se nacházíme, musíme být flexibilní a dynamičtí.

V listopadu 2021 bylo nemožné vědět, že dnes budeme v masivním medvědím trhu, s touto strašnou válkou v Evropě, která ovlivňuje všechny trhy po celém světě a nikdy jsme nemohli v našich nejdivočejších představách předvídat, že budeme číslem 1 interagovaného kontraktu ERC-721 na Polygonu, největším řešení škálování L2 na největší vrstvě vypořádání ve světě web3 blockchainu. ZDALEKA nejinteragovanější smlouva. Vedeme 80% dnů a již mnoho měsíců vedeme týdenní žebříček. Děláme zde něco mimořádného, opravdu chci zdůraznit skutečnost, že v současné době děláme něco, co se žádnému jinému projektu nedaří.

Tento úspěch je 100% díky vám, AoCs v této nádherné komunitě. Tvoříme společně a společně se vyvíjíme. Tento Airdrop byl pro vás chválou, byl založen na úsilí, které děláte každý den šířením lásky, podpory a vedení na Planetě IX novým a zvědavým AoC. V dobách, kdy se každý jednotlivý projekt potýká s problémy a v průměru klesá o 50–80 % v tržní kapitalizaci v ocenění, jsme pouze o 23 % níže v YTD (Year To Date) a stojíme pevně v těchto nejistých časech, kterým čelíme. To je něco, na co můžeme být hrdí, děláme zde něco opravdu zvláštního. A nebudeme zpomalovat. Expandujeme, budujeme, tvoříme a rosteme rychleji než kdy jindy, silnější než kdy jindy a zvládneme to. Ale bez vás to nezvládneme.

Tento Airdrop byl založen na současném zapojení, protože to je to, co manažerská skupina společnosti v současné době nejvíce oceňuje, s tímto trhem a za těchto okolností. Nezapomněli jsme ani na první přispěvatele tohoto projektu. Dostanete přesně to, co jste očekávali A MNOHEM VÍCE, ale stejně jako věříte v teambuildingovou hru, musíte důvěřovat cestě, kterou se ubíráme, pokud jde o Airdrops.

Jsme si 100% jisti, že to byla správná výzva, stejně jako jsme 100% přesvědčeni, že se tento projekt stane největší a nejlepší NFT hrou, která kdy byla vytvořena. A když dosáhneme této úrovně, každý na palubě této vesmírné lodi řízené Nibiru bude odpovídajícím způsobem odměněn.

Jako znamení důvěry, víry a transparentnosti budeme v pondělí 27. června v 15:00 SEČ pořádat živou AMA prostřednictvím Discordu a Zoomu (odkaz přijde), abychom odpověděli na všechny otázky a myšlenky, které byste mohli mít. Budeme také hovořit o hře a web3 obecně. Osobně ji budu hostit a pozvat nějaké tajné hosty. Náš čínský manažer pro rozvoj obchodu se zúčastní a pomůže mi s překlady zejména směrem k čínské komunitě. AMA bude většinou hostována v angličtině, ale mohou se vyskytnout i jiné jazyky.

Jeden moudrý muž jednou řekl: Na planetě IX není žádný medvědí trh. Počáteční smích ustal a teď vlastně začínám věřit, že je to pravda. Nesouhlasíte s tím?

Moon Birdie

Zde bych chtěl připomenou, že probíhá soutěž o 10 000 €, kdo se zaregistruje se zvýhodněným tarifem, může vyhrát.

Získejte 20 BP za každý prodaný dárkový kód!

Moon Birdie a Crowd1 vám přinášejí nejlepší šanci využít krypto boom s letní propagací! Je to právě teď, takže jděte do back office a zaregistrujte se! To vše je na dosah za pouhých 69 Euro.

Získáte: 6 měsíců vzdělávání v oblasti kryptoměn, které vás postaví na cestu k úspěchu, stejně jako 20 binárních bodů za každý nákup, který osoba provede pomocí dárkového kódu, který jste prodali. Tyto binární body jsou neuvěřitelně cenné, takže si nenechte ujít tento mocný způsob pokroku. Moon Birdie’s Newsletters, Academy a Top Deals jsou nástroje, které potřebujete, abyste se dostali dopředu s kryptoměnami – takže neváhejte a chopte se této příležitosti právě teď!

Dosud vidělo:159Dnes vidělo:1