Události.

Týden je za námi a vítejte u přehledu zpráv. Událo se toho poměrně dost a proto popíšu jen základní informace. K události 2.7.2022 se vrátím v samostatném článku, protože to byly téměř 2 hodiny nových zpráv a informací, které ještě nyní vstřebávám. Možná krátce zmíním některé podstatné termíny, ale rozepisovat se budu později.

Crowd1

Jak jsem psal v minulém článku, že se ztratil předchozí event, tak už je v back office zpátky Bude 24. listopadu v Dubai a lístky na něho jsou už vyprodány. Předpokládám, že to nebude on line přenos. Tak budeme dále sledovat, jak se to bude vyvíjet, na ten termín se šušká o celosvětovém uvedení Planet IX, bylo by to skoro přesně na rok, co odstartoval IXT token a registrace veřejnosti. My, členové Crowd1 jsme tuto možnost měli od 14.7.2021 …

V back office se propaguje vstup do Metaversy a po eventu asi přibude více registrací. Více informací o pár řádků níže. Samozřejmě probíhá Epic Promotion a Rank Booster, které trvají do 31.srpna, jsou to akce na zvýhodněné registrace a nárůst bodů do Network level, o tom jsem psal už dříve. Je to jen připomínáno. Rovněž je opět aktivován Fear of Loss bonus, to je v případě, že od své registrace prodá nový člen čtyři balíčky, získá zdarma další upgrade o level výše. V případě, že navíc vlastní balíček Metaversy, získá dalších 100 % Virtuals navíc. To je opravdu fantastická příležitost pro ty, kterým to docvakne a chtějí v Crowd1 něco dokázat.

Uvedu příklad: Nový člen si zakoupí bílý balíček (109€) a v rámci Epic Promotion je automaticky povýšen na černý. Pokud prodá do 14 dnů od registrace 4 balíčky, získá upgrade na Gold (v ceně 899€). Jestliže si předtím k registraci koupil Metaversy v základním balíčku se 100 Virtuals, získá dalších 100 Virtuals.

Rozumím tomu, že už po první větě jste se v tom ztratili a neumíte pochopit o co se vlastně jedná. To je proto, že Crowd1 dlouhodobě nesledujete. Ale to, že jste dočetli až sem, svědčí o tom, že vás to pořád zajímá. Ze své zkušenosti mohu říci, že finance, vložené do produktů, které má v nabídce Crowd1 ve svém C-Store,  nejsou vyhozené peníze. O tom vědí své hráči Planet IX a předpokládám, že Metaversy bude ještě lepší. Kdo aktivně něco dělá, má výsledky, ale to víte. V práci vám zadarmo výplatu taky nedají. Píšu to proto, že sleduji reakce zhrzených členů Crowd1 na stránce Facebooku “Crowd1 CZ/SK”, kterou kdysi někdo vytvořil a už se o ni nestará a lidé mají dojem, že jsou podvedeni. A jak už to bývá, všechno je jen “letadlo”, Ponziho schema a podobné nesmysly. Proto  znovu a pro všechny a raději červeně:

Crowd1 není investice, je to přístup k digitálním produktům a slevám

Firma se vyvíjí a neustále hledá nové cesty. Vize je nadčasová a proto jsem změnil i video na úvodní stránce. Bohužel spousta lidí neudrží tempo a přestane se “chytat”.

Tyto stránky udržuji pro ty, kteří se chytat chtějí. Chápu, že časem, až produktů budou stovky, nebudu fyzicky schopen o všem referovat podrobně. Ale doufám, že se do té doby vytvoří takový tým, ve kterém bude mít každý ten “svůj” produkt a bude o něm psát recenze. Předpokládám, že web se časem stane mezinárodní a budou vytvářeny články v angličtině a češtině. Tuším, že jsem si udělal závazek do konce života, protože nechci, aby to dopadlo stejně, jako na tom Facebooku Crowd1 CZ/SK… Ale aspoň se v důchodu nebudu nudit, to teprve začne jízda 🙂 Trochu jsem se nechal unést a odbočil jsem, takže zpátky k věci.

Planet IX

Po Airdropu 22.6. se všem aktivním hráčům rozsvítily oči, protože asi takové odměny nečekali. Ani já ne. Záměrně o nich nebudu nic psát, protože lidská závist je zničující, kdo chce informace, tak si je zjistí na internetu v komunitě.  Ještě lepší zprávou v týdnu bylo, že Planet Ix vstoupila na první burzu. Do konce roku se vyjednávávají vstupy na dalších 10 nejvýznamnějších kryptoměnových burz. Co to udělalo s cenou IXT ? Podívejte se na graf.

Z grafu lze vyčíst, že ti, kdo měli informace o vstupu na burzu, nakoupili IXT s cenou 0,95 USD za IXT a když byl oznámen první partner, cena raketově vystoupala. Poté spekulanti své IXT asi prodali a cena o něco klesla. Prodeje jsou ty červené svislé čárky pod grafem. Vzali si zisk cca 60 % a vydělali. Hráči, kteří obdrželi IXT zdarma v rámci Airdropu, tím pádem vydělali také. O hře a její vizi budu psát článek v příštím týdnu. Už vím, že to není hra, která skončí dosažením nějakého levelu nebo “někdy”. Je to projekt na “věky” pro začínající “meta” budoucnost. Bude to na zbytek života a bude to i o pasivním příjmu, zbytek si nechám do článku.

Metaversy

Hlavní návrhář Metaversy je člověk, který dělal např. videa ke hře Call of Duty. Asi neexistuje někdo, který by o tomto herním titulu neslyšel nebo se s ním nesetkal. Kdo si chce připomenout o co se jedná, tak si může přečíst na Wikipedii článek o Call of Duty. K dubnu 2021 bylo v sérii prodáno více než 400 milionů kusů her. Dle Guinnessovy knihy rekordů se tak jedná o nejprodávanější sérii stříleček z pohledu první osoby. Jedná se také o nejúspěšnější herní sérii vytvořenou ve Spojených státech a čtvrtou nejprodávanější herní sérii všech dob.

Kdo je v Crowd1 má možnost a příležitost získat herní žetony Virtuals zdarma. Stačí si jen potvrdit Metastream bonus a každý týden si potvrdit nárok na své Virtuals. Kdo chce ještě více Virtuals, koupí si některý z placených balíčků a pozve do hry další lidi přes Crowd1. To je ta práce, kterou musíte v Crowd1 udělat, aby se vám vaše “investice do Crowd1”, jak to někteří nesprávně nazývají, vrátila. Registrovat do Crowd1 lze i zdarma, nikoho není třeba obtěžovat, že musí něco platit. Lidé tyto informace nemají a každý má kolem sebe někoho, kdo se o tyto věci trochu zajímá. Ale když vlastně o Crowd1 nic nevíte, tak je to potom těžké. V článku v příštím týdnu rozeberu rozhovor s Henric Swan – Head Designer Metaversy (hlavní dizajnér  Metaversy).

Miggster+

Tak tohle bude velké. Během informací na eventu se mi postavily chlupy na rukou a začal mi běhat mráz po zádech, to se často nestává. Bude to asi revoluce v hraní mobilních her. O uvedení Miggster+ promluvil CEO Emergy games – Greg Stevens. Oficiální uvedení by mělo být na konci srpna a každý člen Crowd1 bude mít 30 dní hraní zdarma, aby si to mohl vyzkoušet. Máte mobil s 5G a s výkonným procesorem? Tak si ho ani nekupujte, protože vaše děti vám ho zabaví a nevrátí zpět, tak to bude návykové. Ale myslím, že jim ho ani nepůjčíte, ukázky z her byly opravdu zajímavé.

Předpokládám, že většina z těch, kdo to zkusí, tak to budou chtít. Dejte někomu zahrát hru na mobilu v Miggster+ a potom mu mobil vemte (je přece váš). První věc, kterou řekne bude “chci to taky!” . Ano, můžeš to mít, registruj se do Crowd1, tady máš odkaz a klidně mu ukažte svůj QR kod v aplikaci Crowd ve svém mobilu. Registrace (vyplnění údajů) je otázkou 5 minut. Kdyby někdo potřeboval Gift kod pro okamžitou aktivaci, tak mu ho poskytněte nebo se klidně  na mě obraťte. V tom vidím potenciál. Lidé nebudou nic vědět o Crowd1, ale budou si chtít zahrát prémiové hry – zdarma. Po 30 dnech se vytváří návyk, to je dáno psychikou, proto si hodně hráčů hru koupí. Mají to vymyšleno chytře. Zbytek v článku příští týden.

Závěr

Informací je hodně a je potřeba je dávkovat. Proto ve čtvrtek 7.7. bude další série This Is Now, kde budou některé novinky rozebrány podrobněji. Předpokládám, že to bude změna ve věrnostním systému (Loyalty Points) a způsobu odměňování. V Singapuru by se měla 23.9. otevřít nová kancelář, byla představena její šéfka. Popíšu to v článku příští týden.

Na úvodní stránku umístím nové video. Pokuste se ho pochopit, je tak trochu o tom, jak bude v budoucnosti fungovat svět.  Lidé nechtějí války a bídu, chtějí něco málo pracovat, obchodovat a užívat si. Ta doba je blízko, odhaduji 10 let. Technologie Blockchain vše změní, přirovnal bych ji k objevu elektřiny. Ale o tom píšu skoro pořád…

Udělejte něco pro sebe a mluvte o Crowd1. Ale ne tak, jak ti zhrzení členové na Facebooku, ale o informacích, kterých se zde dočtete. Dezinformace jsou bohužel pozůstatek po “náborářích”, kteří se vypařili a už se o svou komunitu nestarají. Kdo mě sleduje a dělá přesně to co já, nemohl prodělat. Za tím si stojím. Kdo jen čeká, že přiletí pečený holub z nebe, tak se asi nedočká. Samozřejmě návody, které zde zveřejňuji nejsou investičním doporučením a vše děláte na své vlastní riziko. To musím rovněž zmínit.

Dosud vidělo:104Dnes vidělo:1