Události.

Vítám vás u týdenního přehledu událostí. Projdeme si poslední novinky podle produktů v Crowd1 a další aktivity. Začneme s Crowd.

Crowd1

Je spuštěna nová série vzdělávání, zaměřená na všechny z vás tvrdě pracující podnikatele, kteří potřebují nějaké tipy a pokyny o různých aspektech, jak být úspěšní v Crowd1, s názvem Network Basic (Základy sítě)! Tato nesmírně užitečná série přichází s tutoriály od dvou nejdůležitějších jmen v Crowd1, Raj Gaurav a Martin Bylsma, a právě teď byla vydána epizoda 1! Tato první epizoda nás učí o důležitosti Budování seznamu, takže se ujistěte, že vám neunikla a začnete svou cestu k tomu, abyste se stali mistrem Crowd1!

Celé je to řešeno formou videí, kde zmínění marketéři přednášejí, jak si vybudovat síť. Jsou to obecně známé věci, ale pokud je neuděláte, tak neuspějete. To svědčí o tom, že 95% lidí stejně neudělá nic. Je to tak, je to v nás a pořád máme na všechno zdůvodnění nebo výmluvy. Těch 5% populace, které to udělají, jsou ti úspěšní. Proto není každý milionář nebo miliardář. Samozřejmě musíme odečíst ca 4% populace, kteří na to nemají z důvodu nemoci, fyzické újmy nebo mentálního zdraví. Ale to není podstatné. Úspěšní se učí od úspěšných tak, že napodobují jejich postupy. V těchto videích budou uvedeny. Stačí jen, když chcete. Potom vás nic nezastaví. Videa by měla být dostupná v Back Office nebo na internetu na You Tube.

Stále nemohu nalézt informace, které zajímají každého z nás. Jak to bude s Loyalty Points? Naznačuje se příchod nového věrnostního programu, už potřetí o něm bylo hovořeno na pravidelném webináři C1 Leaders. Datum a přesný termín jsem nezachytil. Také se nic nemluví o Multiwallet, informace z DPN zatím nejsou, o produktu SoMe je taky ticho po pěšině. C1 Rewards s tím vším úzce souvisí. Předpokládám, že vše souvisí se vším. Z mé intuice vyplývá, že vedení změnilo taktiku a snaží se přizpůsobit současnému trhu. Ten je nastartován na kryptoměny,NFT a metaverse. Největší hráči na planetě do něho směřují (Apple, Meta, Google, Microsoft, CocaCola, Dolce Gabana, apod.)

Pokud chce Crowd1 uspět a neztratit svou pozici, kterou buduje 3 roky, musí taky přijít s něčím novým. Tím by mohla být nová kryptoměna v Crowd1, nový token, který by se obchodoval na kryptoměnové burze. Akcie firem zřejmě budou v budoucnu přecházet do NFT nebo hodnoty firemních tokenů, bude se s nimi snáze obchodovat. Hodnotu bude určovat trh, a ne natisknuté papírky, který se říká peníze. Už je ani netisknou, jen v počítači přidají další nulu.

Vlastní kryptoměna by, dle mého názoru, vyřešila spoustu vnitřních problémů Crowd1. Vyplácení odměn, bonusů, věrnostních bodů a spousta dalšího. Pozice tokenu na burze by odrážela hodnotu firmy. Hodně věcí by se vyřešilo. Vlastní blockchain by po ověření každého uživatele s jeho KYC a jeho připojenou web3 adresou kryptoměnové peněženky prakticky zlikvidoval všechny pokusy o podvody. Systém by byl bezpečný a transparentní. Ale k tomu máme ještě hodně daleko. Pro všechny poctivé by to bylo řešení.  Ti, kteří fingovali účty a přihlášení proto, aby vystoupali v Network level (Úrovni sítě) co nejvýše a brali pravidelný měsíční residuální příjem, by měli utrum. Zbylo by více peněz na rozdělení mezi ty poctivé. Doufám, že ten čas jednou přijde. Podotýkám, že se jedná o vlastní úvahy, které nemají nic společného s tím, jak se firma zachová v budoucnu.

Něco se chystá a je to dobře utajeno. Velkolepá prohlášení, pronesená Jonathanem Strömem před několika měsíci, už asi nejsou aktuální. Jakmile na něco narazím, budu informovat.

Dále pořád probíhají akce na registrace, jak nás každý týden upozorňují v Back Office:

EPIC Promotion, RankBooster, and Fear of Loss Bonus jsou zpět!

Nenechte si ujít mocné EPIC Promotion, RankBooster a Fear of Loss Bonus!

Fantastický bonus Fear of Loss je zpět pro všechny nové affiliate partnery! Kupte si balíček, prodávejte 4 balíčky do 14 dnů a získejte automatický upgrade na balíček další úrovně ZDARMA! Pokud si koupíte nejvyšší balíček, Titanium Pro, pak místo upgradu získáte neuvěřitelný bezplatný dárkový kód pro balíček Titanium, abyste mohli ještě více rozšířit svůj dav! Pokud jste stávající affiliate partner, nezapomeňte o této skvělé propagační akci informovat nové členy vaší dolní linie!

Nezapomeňte také na velkolepý RankBooster, který dokáže zdarma přeplnit jakýkoli balíček od černé po Titanium Pro! Získejte 20 % RankBooster pro držitele balíčků Black, 40 % pro Gold, 60 % pro Titanium a masivních 80 % pro Titanium Pro! Nenechte si ujít tuto převratnou příležitost!

Neuvěřitelná EPIC Promotion je také zpět, kde získáte ZDARMA upgrade nové úrovně pro jakýkoli balíček, který si koupíte! Koupit bílou, získat černou! Koupit Black, získat Zlato! Kupte si zlato, získejte titan! Koupit Titanium, získat Titanium Pro! Ujistěte se, že využijete této silné šance na posílení vašeho podnikání!

Zřeknutí se: Pouze Bitcoin, Ethereum a Qaicash jsou přijímány jako platební metody. Mindoe, Moon Birdie a Miggster jsou již zahrnuty ve vašem stávajícím balíčku a neposkytují další výhody ani čas předplatného. Dodatečné věrnostní body Crowd1 získáte na základě předchozího startovního balíčku. Při upgradu zdarma se výhody Moon Birdie budou vztahovat na zaplacený upgrade a ne na bezplatný balíček. tj. držitel bílého balíčku zaplatí za upgrade na černý balíček a získá bezplatný upgrade na zlatý balíček. Výhody Moon Birdie, které budou platit, jsou to, co je součástí černého balíčku. Platí všechny ostatní produkty ve Zlatém balení. RankBooster končí 31. srpna 2022 ve 14:00 SEČ.

Planet IX

Planet IX dokončuje přechod na web3. Jak vyplývá ze zprávy v back office:

Poslední den: 31. července 2022!

Agenti změny: čas na to, abyste na PLANETĚ IX utratili zbývající pEUR, se krátí! Nejzajímavější online hra na světě přechází na Web3 a my se nemůžeme dočkat další fáze! To však znamená, že musíte utratit všechny zbývající pEUR PŘED 31. červencem, protože po tomto datu je nebudete moci použít.

Ujistěte se tedy, že je vaše Web3 Wallet připojena, uplatněte poukázky PIX na planetix.com PŘED 24. červencem a utraťte za některé z atraktivních balíčků na stránce PLANET IX “Drops”. Čas se krátí, tak se do toho dejte!

Kdo má ještě nějaké pEur na svém účtu PlanetIX, které získal v rámci zavádění hry loni a uplatnil startovací GIFT kód do Planet IX, má poslední šanci je využít k nákupům balíčků s pozemky. Je na to ještě týden. Potom tato možnost skončí a Planet IX se posune dál.

V   září přijde velká aktualizace, která udělá hru atraktivnější zejména pro ty, kteří nechtějí obchodovat s pozemky. Level, nazvaný Mission Control umožní další herní aktivity, jejich popis je na stránkách ZDE. Překlad do češtiny pomocí Google snad zvládne každý. Jen krátký výtah, co to vlastně bude:

Co je Mission Control?

Mission Control bude centrem, které každému AoC poskytne přehled o jejich herních aktivech. Prostřednictvím tohoto nového zobrazení budou hráči moci snadno sázet a odebírat aktiva a provádět různé herní funkce. Posláním je farmařit s odpadem a prostřednictvím různých mechanik sázení, spalování a ražby vytvářet energii. Energetické NFT pak mohou být vsazeny pro IXT v největším sázkovém poolu. Energetický staking pool je největší ze všech staking poolů. Pro začátek bude mít každý hráč ve svém Mission Control k dispozici 6 destiček a každá dlaždice bude sloužit jako slot pro uživatele, aby mohl vsadit svá aktiva. Hráči se mohou rozhodnout vsadit PIX, Teritoria, technologie a struktury na své dlaždice řízení misí. V každé dlaždici mohou hráči vsadit jeden pozemek (PIX nebo Territory NFT), stejně jako jeden další technologický a stavební majetek, který zahrnuje drony a zařízení.

Mission Control se bude neustále vyvíjet, aby zachytil bohatou a rozmanitou sadu aktiv, které může AoC vlastnit a využívat. Je určen k tomu, aby poskytoval stručný a konsolidovaný způsob zobrazení datových zdrojů bez ztráty složitosti nebo hloubkových dat.

Mission Control bude prvním krokem do metaverzu Free-to-play & Play-to-earn a fond odměn za sázení v Mission Control bude největším fondem v celém plánu vestingu IXT.

Proč hrajeme Planet IX?

Protože je to zážitek a někdy i adrenalin. Protože si můžeme vytvořit pasivní příjem. Za vytvoření nejjednoduššího teritoria je v současné době ve stakingu odměna cca 1,2 IXT (asi 2 dolary) měsíčně. Už se jeden z hráčů pochlubil, že vytvořil 77 teritorium! To hra pořádně nezačala. Tak si spočítejte, jaký bude mít už nyní měsíční příjem a jaký bude, když se 1 IXT bude do budoucna pohybovat na úrovni 5 USD. A další možnosti přicházejí.

Na Planet IX, ostatně stejně jako na každé hře, založené na blockchainu je zajímavé to, že jste majiteli a skutečnými vlastníky aktiv. Nejsou to peníze, které vlastní banka a nám je jenom propůjčuje, ale skutečná aktiva, která můžeme za peníze vyměnit.

Jestli má někdo námitku, co by se stalo, kdyby někdo vypnul internet nebo se pokazily počítače, tak je těžké si to vůbec představit. Odpovím tak, že pokud by někdo vypnul internet, tak jen asi jaderný útok, a to si myslím, že už by nám všem bylo jedno, kolik majetku kdo kde vlastníme. Neumím si představit, že by se ztratil “blockchain”, účetní kniha, to by někdo musel vymazat všechny PC nebo je zničit. Asi to taky patří do úvah sci-fi. Proto buďme realisté.

Miggster+

Jsme v období, kdy se stávající členové Miggster registrují do Miggster+. Stačí stisknout tlačítko Aktivovat na domovské stránce Miggster nebo v C-Store vašeho Back Office a předem zaregistrovat svůj nový účet Miggster Plus. Pak využijte naplno ze všech úžasných, exkluzivních příležitostí před vydáním, které pro vás platforma má!

V souvislostí s uvedením platformy Miggster+ bude startovat i nová hra Starlined, která má potenciál stát se díky počtu členů registrovaných v Miggster, NFT hrou s největším počtem členů. Planet IX je největší NFT hrou, co se týče počtu aktiv, Starlined největší NFT hrou, co se týče počtu členů. Jsem zvědavý, čím se pochlubí Metaversy. Očekávání jsou veliká.

Metaversy

Každá virtuální možnost, kterou nyní získáte, zvýší vaši sílu ve hře Metaversy, když bude spuštěna, takže si nenechte ujít tuto šanci! Po 23,59 SEČ 17. července se procento virtuálních akcií navíc, které obdržíte při nákupu jakéhokoli balíčku Metaversy, sníží ze 70 % na 65 % a poté se bude mezitýdenním obdobím před vydáním nadále snižovat. Takže tento týden je lepší než příští týden a příští týden bude lepší než ten následující.

A právě teď bude vždy ta nejlepší doba. Předpokládám, že každý, kdo čte tento text, už je v Metaversy registrován a pravidelně každý týden sbírá své Virtuály. Jestliže ne tak to neprodleně napravte. Je to jedna z vašich životních příležitostí, nenechte ji bez zájmu projít kolem vás! Návod na registraci do Metaversy a Metastream bonusu je ZDE.

Co dodat na závěr?

Crowd1 se postupně vypracovává na firmu světové úrovně. V září bude otevřena další velká kancelář v Asii v Singapuru. Postupně se budou rozšiřovat pobočky do dalších zemí a přibývat podporované jazykové překlady. S členskou základno v České republice, kterou odhaduji na 3000 členů, zázrak a díru do světa neuděláme. Zejména, když se o tom u nás nic moc neví. Změnu v uvažování udělají až produkty, které budou zejména mladí lidé používat.

S tím, jak téměř každý vlastníme mobilní telefon, se nevědomě stáváme digitálními podnikateli. Posíláme si fotky a obrázky, sdílíme je na sociálních sítích a  přes mobily komunikujeme. Postupně nastává doba, že z této komunikace můžeme profitovat. Referencemi o produktech, které přijdou na trh až za nějakou dobu, mohou ti, kdo tyto informace mají, využít. Budou cennou devizou v obchodování v následujících letech.

Nový způsob crowdfundingu (hromadného referenčního marketingu), jak ho představil Crowd1, tady dosud nebyl. Postupně si prošlape cestu a stabilizuje se na trhu jako způsob reklamy. To, že se mu daří v Asii není náhoda. Asie se dostává do popředí jak technologicky, tak ekonomicky. Počet obyvatel, který je na tomto světadílu soustředěn je řádově vyšší než ve zbytku světa. Výhoda přístupu k nerostným zdrojům, výrobní a kupní síla obyvatel v souvislosti s mezinárodní situací pomalu, ale jistě, mění uspořádání světa.

Budoucnost a jistoty budou lidé hledat v možnostech pasivního příjmu. Mladí lidé tento trend uskuteční. Nejsou leniví o produktech někomu říct nebo o nich referovat. Je to pro ně přirozené. Starší ročníky, zejména když už ve společnosti nebo v zaměstnání dosáhli určitého postavení, s tím mají problém. Možná se stydí mluvit o pasivním příjmu, aby jim to někdo nevyčetl. Nebo nechtějí být spojováni s něčím, co nesouvisí s jejich profesní praxí.

Když chcete někomu říci o Crowd1, zaměřte se na mladé lidi. Mají potenciál a chuť dělat věci jinak, než jsme byli zvyklí. Pro ně není registrace zdarma problém, udělají to přes mobil a QR kód po cestě do Mac Donaldu. Musí být starší 18 let, protože tak to vyžadují smluvní podmínky. Ty byly aktualizovány a platí od 28. června. Podívejte se na ně ve složce: Produkty,Servis/Dokumenty na tomto webu. Stojí za přečtení.

Dosud vidělo:112Dnes vidělo:1