Události.

Crowd1

Nejvýraznější změnou tomto týdnu je nové potvrzování věrnostních bodů – Loyalty points. Nyní získáváme za každé potvrzení 10 LP. Jestli se to bude kumulativně načítat s každým dokončeným týdnem, nevím. Na stránkách Crowd1 ještě tyto informace neaktualizovali, je tam pořád původní info. Program věrnostních bodů se bude vylepšovat a přijdou zásadní změny, počítám počátkem příštího roku. V Back Office to popisují takto:

V příštích několika měsících je plánováno, že Activity Streamline projde zásadními vylepšeními a aktualizacemi, aby bylo možné upgradovat a vylepšovat náš věrnostní program, aby affiliate partneři mohli dosáhnout ještě většího úspěchu.

Hlavní uplatnění bude, předpokládám, v internetových obchodech nebo při nákupech produktů. Pokud Crowd1 do roku 2025 přijde s virtuální realitou, zaměřenou na nakupování ve virtuálních internetových obchodech, nebo se svým vlastním řešením nákupu hudby a zábavy, tak budou tyto věrnostní body vítanou slevou při těchto nákupech. Možná se v budoucnu dají směnit za kryptoměnu, jak bylo kdysi prezentováno.

Důležité je vytrvat a nepolevit. Denně si odsouhlasit své body, jejich čas jednou přijde. Ti, kdo nadávají, proč by to měli dělat a k čemu jim to vlastně je a jsou leniví obětovat těch 10 sekund na mobilu pro potvrzení, později zapláčou. Když se nyní raději budou dívat na nesmyslné posty na Facebooku, a lajkovat tendenční poznámky diskutujících, místo toho, aby udělali něco pro sebe, později zjistí, co všechno jim uteklo a mohli to bez námahy mít.

Plánovaná aktualizace bude trvat několik měsíců, takže nám mezitím Crowd1 dává omezenou dobu na to, abyste si denně nárokovali více věrnostních bodů a byli za pravidelné nárokování odměňováni. Budeme mít možnost přihlásit se a získat 10 věrnostních bodů denně v Activity Streamline.

Ti, kteří ji pravidelně nárokují, budou na konci omezeného období odměněni věrnostními body navíc.

Konzistence je klíčová a nezapomeňte, že se jedná o omezenou dobu, takže využijte této příležitosti a získejte své věrnostní body.

Crowd1 vnímá lidi, kteří něco dělají a všímá si jejich aktivity v systému. Viz poznámka v back Office:

Do té doby se chceme ujistit, že vy, tvrdě pracující podnikatelé a ranní ptáčata, nezmeškáte žádné věrnostní body, takže budeme mít omezenou dobu, kdy budete moci každý den získat 10 věrnostních bodů.

Jednou se zdánlivě nesouvisející věci a produkty propojí. Synergický efekt, který potom nastane, požene firmu exponenciálně vzhůru. Tak to vnímám z náznaků ve webinářích, z opatrných prohlášeních J.E.Wernera i z vývoje v tomto odvětví.

DPN

Možná jste zaregistrovali zprávu v DPN. Níže uvádím její překlad:

Vážený uživateli DPN,

máme pro vás vzrušující novinky! Již brzy budeme přijímat příspěvky na prezentace vašich produktů nebo služeb. Pokud máte nový finanční nebo online mediální projekt, který byste rádi uvedli do sítě Digital Partners Network, rádi bychom vás vyslechli.

Začněte připravovat svůj pitch již nyní – od příštího měsíce budeme přijímat pitche pouze první den v měsíci! Pošlete nám slide deck nebo obchodní návrh (max. 5 MB), ve kterém vysvětlíte svůj nápad a popíšete, v jaké fázi se nacházíte, a tým vedení DPN všechny zaslané návrhy osobně posoudí.

Těšíme se, že využijeme sílu naší globální uživatelské základny a dáme vám prostor podělit se o své inovace! Všechny přihlášky zůstávají duševním vlastnictvím majitelů a my budeme reagovat pouze na přihlášky startupů, které budeme považovat za životaschopné pro síť DPN.

Zůstaňte naladěni na další informace, které se brzy objeví!

Vše nejlepší od týmu Digital Partners Network

www.dpnetwork.com

Je to příležitost pro ty, kdo chtějí podnikat, vytvářejí startup nebo prostě chtějí se svým produktem prorazit do světa. Chápu to tak, že DPN vyhodnotí celosvětový potenciál a přínos pro komunitu a pokud projekt vybere k propagaci, zařadí ho Crowd1 do C-Store a silou affiliate partnerů (členů Crowd1) se produkt dostane do světa. Jaký to má dopad vidíme na příkladu Planet IX nebo Migster+. Projekty ve fázi před uvedením nebo těsně před startem již nyní mají větší uživatelskou základnu než zaběhnuté a známé firmy.

Network Basic

Ve druhém videu, věnovaném registracím, Martin  Bylsma, šéf právního oddělení upozorňuje na některé nešvary. Zdůrazňuje, že lidé, kteří se registrují do Crowd1, to ze začátku neberou příliš vážně. Stydí se za své skutečné jméno a registrují se např. jako ” Mickey Mouse”. Později, až přijde doba, že to začnou brát vážně, musí registrační údaje pracně měnit. Na daňovém formuláři by u úředníků jméno Mickey Mouse asi neprošlo.

Metaversy

Pokračuje další týden možnosti zisku Virtuals v Metastream bonusu za registraci. Nyní je to zvýhodněné bonusem 65% , v dalším týdnu to bude 60 %. Kolem Metaversy je zatím klid, počet celosvětově registrovaných členů je kolem 1 850 000. Popravdě, čekal jsem větší nárůst, ukazuje to na to, kolik členů z cca 50 000 000 v Crowd1 je aktivních, zbytek na to asi kašle. To číslo dle mého názoru ve skutečnosti vypovídá o tom, kolik lidí v Crowd1 něco dělá. Zbytek jsou asi nahoněné registrace kvůli bodům do úrovně sítě. Podobně je to vidět i v Planet IX, kde je spousta registrovaných, ale neaktivních hráčů.

Planet IX

Hra se připravuje na Mission Control. V krátkém videu si můžete prohlédnout současný seznam NFT, které můžete získat a ve hře jsou vaším aktivem – majetkem, který lze popřípadě prodat.

Sám jsem zvědavý, jak se hra bude vyvíjet a vnímám, že to bude dobrým směrem. Přibude možnost ručního sběru odpadu (WASTE), který potom budeme moci směnit za Astrokredity, za ně můžeme nakupovat další aktiva, nebo je směnit za kryptoměnu IXT, které jsou měnou na Planet IX. Své IXT lze směnit na FIAT měnu (euro, dolar) a převést si ji na svůj účet.

Celá kolekce je k dispozici na tržišti Opensea, Adresa je zde: Planet IX – Assets – Collection | OpenSea

Ke každému NFT je tam krátký popis – pořadí podle obrázku. Pokusím se separovat jednotlivé popisky, které pomohou hráčům pochopit jejich význam .

Y_MetaShare – Token zásad správného řízení Y-Space. Držení Y-Space MetaShare vám dává hlasovací sílu v rámci organizace Y-Space. Celkem 213 281 akcií bylo shozeno k prvním investorům dronu Y-Space model 1. Každá akcie má hlasovací sílu jednoho. Více sdílení = hlasitější hlas. Cena v aukci 26 USD.

Piercer Drone – Společnost Y-Space, dodavatel hardwaru planety IX, vytvořila sběr sběračů odpadu jako pohotovostní plán pro rozbitá nebo zničená stanoviště. Y-Space odhaduje, že první piercer drone, který bude vypuštěn pro AoC, by měl stačit k tomu, aby začal s čištěním nově nalezené Planety IX. Piercer drone bude důležitým přínosem pro každé AoC. Cena v aukci 82 USD

Genesis Odznak AoC – bronzový – Držení bronzu vám umožní přístup k alfa kanálům Discord.com/planetix Planety IX. Zde obdržíte whitelist příležitosti a givaways. Průkaz vás také dostane na seznam povolených do všech dalších mincoven PlanetIX, které mají zásobu větší než 9999. Cena v aukci 41 USD.

Spal 5 bronzů a získej stříbrný odznak!

Genesis Odznak AoC – stříbrný – Držení stříbra vám umožní přístup ke všemu, co Bronze nabízí. Poskytne vám 3x záznamy na whitelistech a dárcích v Alfa kanálech Planet IX Discord.com/planetix. Průkaz vás také dostane na seznam povolených do všech dalších mincoven PlanetIX, které mají zásobu větší než 4999. Cena v aukci 255 USD.

Vypalte 5 stříbrných a získejte zlatý odznak!

Genesis Drone – Společnost Y-Space, dodavatel hardwaru planety IX, vytvořila sběr sběračů odpadu jako pohotovostní plán pro rozbitá nebo zničená stanoviště. Prvních 10 000 bylo natřeno v Y-Space Green. Y-Space odhaduje, že první piercer drone, který bude vypuštěn pro AoC, by měl stačit k zahájení čištění nově nalezené Planety IX. Piercer drone bude důležitým přínosem pro každé AoC.

Genesis Odznak AoC – zlatý – Držení zlata vám umožní přístup ke všemu, co stříbro nabízí. Poskytne vám 5x záznamy na whitelistech a dárcích v Alfa kanálech Planet IX Discord.com/planetix. Průkaz vám poskytne whitelist všem dalším mincovenám z Planety IX. Bude také poskytovat měsíční NFT airdrop z Planety IX. Cena v aukci 1574 USD.

Legendary( Legendární) Bio – M0DBio-M0d / Legendární exemplář / EternaLab® Nachází se hlavně v centrech hlavních měst, MetaMateriály budující legendární Bio-M0d jsou: Hyperbolické zlato, Bioplast a SynthFibre. Tento Bio-Mod je plemenný např. s NewLands Blueprints a poskytne větší šanci na získání Legendárního zařízení: Fusion Core.

Waste (Odpad) – Planeta IX je odpad. Doslova. Toxický odpad, zbytky starověkých civilizací a uhlíkový popel jsou jen některé z odporných kontaminantů, které se shromažďují do pytlů na odpadky GWS. Odpad se nejlépe sbírá prostřednictvím Harvester Drones. Dávejte si však pozor na budoucí zařízení pro sběr odpadu dodávaná společností Y_.

Uncommon (Méně časté) Bio – M0D – Bio-M0d / Neobvyklý exemplář / EternaLab® Nachází se hlavně v přírodních rezervacích a pobřežních liniích, metamateriály budující neobvyklý Bio-M0d jsou: Lucidní koule a plazmonické hroty. Tento Bio-Mod je plemenný např. s NewLands Blueprints a poskytne vyšší šanci na získání Uncommon Facility: Hydro Cracking.

Rare (Vzácný) Bio -M0D – Bio-M0d / Vzácný exemplář / EternaLab® Nachází se hlavně v hlavních městech a metropolitních oblastech, MetaMateriály budující vzácné Bio-M0d jsou: Polymerní orgány a grafenové koule. Tento Bio-Mod je plemenný např. s NewLands Blueprints a poskytne vyšší šanci na získání Rare Facility: Radiant Garden.

Common (Společný)Bio M0D – Bio-M0d / Vzácný exemplář / EternaLab® Nachází se hlavně v hlavních městech a metropolitních oblastech, MetaMateriály budující vzácné Bio-M0d jsou: Polymerní orgány a grafenové koule. Tento Bio-Mod je plemenný např. s NewLands Blueprints a poskytne vyšší šanci na získání Rare Facility: Radiant Garden.

Geo-Thermal Well (Geotermální vrt) – Geotermální vrty čerpají svou energii z trvalé země. Pomocí tepla z hlubin produkuje energii na frekvenci každých 20 hodin. Zařízení vyžaduje trochu štěstí při spojování Bio-M0ds spolu s plánem. Geotermální vrty mohou být umístěny pouze na Common PIX a Territories: Countryside and Suburban on Planet IX. Své společné zařízení si můžete postavit v NewLands na planetě IX.

Tidal Turbines (Přílivové turbíny) – Přílivové turbíny jsou sofistikované vodní zařízení, které využívá sílu přílivu. Zařízení vyžaduje hodně štěstí při spojování Bio-M0ds spolu s plánem. Když je umístěn na zemi, vytváří své vlastní přílivové cykly a znovu využívá vodu k výrobě energie na frekvenci každých 16 hodin. Přílivové turbíny mohou být umístěny pouze na Uncommon PIX a Territories: Coastal Line a Natural Reserve na Planetě IX. Své neobvyklé zařízení si můžete postavit v NewLands na planetě IX.

Outlier (Odlehlý) Bio – M0D – Bio-M0d / Outlier Specimen / EternaLab® Nachází se hlavně v Arktidě / horách a poušti / Tundře, metamateriály budující Outlier Bio-M0d jsou: krystaly vápníku, AltRock a Cloud Membrane. Tento Bio-Mod je plemenný např. s NewLands Blueprints a poskytne vyšší šanci na získání Outlier Facility: Solar Grid.

Regular Tickets (Běžná vstupena) – Lucky Cat hrdě představuje vstupenky do pravidelné tomboly. Raffle se konají téměř každý den prostřednictvím luckycatraff.com pravidelné vstupenky najdete také v GravityGrade® Pack Drops na planetix.com 

Premium Tickets (Prémiová vstupenka) – Lucky Cat hrdě představuje prémiové vstupenky do tomboly. Vaše brána k vlastnictví NFT Rare Landmark Relic, které mají pouze jednoho vlastníka. Prémiové tomboly se konají téměř každý týden až luckycatraff.com prémiové vstupenky najdete také v GravityGrade® Pack Drops na planetix.com

Golden ticket (Zlatý lístek)– Lucky Cat hrdě představuje zlaté vstupenky. Vaše brána k vlastnictví nejprestižnějších NFT Landmark Relic. Tombola o zlaté vstupenky se konají velmi zřídka prostřednictvím luckycatraff.com Zlaté vstupenky jsou velmi vzácné a těžko se získávají, zatím pouze držitelé Lucky Cat Genesis obdrželi výsadek. 

 Fusion Core (Fusion jádro) – Fusion Core je nejvzácnější zařízení na planetě IX, protože vyžaduje maximální štěstí při spojování Bio-M0ds společně s blueprintem. Fusion Jádra lze umístit pouze na Legendární PIX a Territories: Capital City Centers na Planetě IX. Fusion Core je nejproduktivnější zařízení a má sílu vyrábět energii každých 8 hodin. Své legendární zařízení si můžete postavit v NewLands na Planetě IX.

Solar grid (Solární síť) – Solární mřížky využívají sluneční paprsky. Vzhledem k množství uhlíkového popela a záření v atmosféře však produkují energii pouze s frekvencí 24 hodin. Zařízení vyžaduje špetku štěstí při spojování Bio-M0ds s plánem. Solární mřížky mohou být umístěny pouze na odlehlém PIX a území: Arktida / Hory a Poušť / Tundra na Planetě IX. Své odlehlé zařízení si můžete postavit v NewLands na Planetě IX.

Astro Credit (Astro kredit) – Astro Credits je herní měna Planety IX. Většina herních korporací přijímá kredity Astro jako platbu, často společně s nějakým dalším aktivem z ekosystému Planet IX. Global Waste Systems vás odmění kredity Astro za sebraný odpad. Odpad se nejlépe sbírá prostřednictvím dronů Harvester, ale může být také získán ručně prostřednictvím Mission Control. Cena v aukci 32 USD.

Radiant Gardens (Zářivé zahrady) – Radiant Gardens je druhé nejvýkonnější zařízení, protože vyžaduje velkou dávku štěstí při spojování Bio-M0ds s blueprintem. Radiant Gardens vyrábí energii každých 12 hodin. Využívá fotosyntetické záření k vytvoření spalování biopary. Zářivé zahrady lze umístit pouze na Rare PIX a Territories: Capital City a Metropolitan Areas na Planet IX. Své vzácné zařízení si můžete postavit v NewLands na planetě IX.

Blueprint (Plán) – Blueprint je jednou částí receptu na vývoj zařízení NewLands. Plán přinese stavební plány pro kterékoli z 5 stupňovitých zařízení náhodně. Plány lze získat filtrováním odpadu v EternaLabs® namísto toho, abyste šli do Global Waste Systems pro kredity Astro. Plány najdete také v bonusových bednách a bednách s kořistí. Zábavný fakt: Plány patří mezi nejvzácnější aktiva na planetě IX!

Miggster+

Poměrně dost lidí má problém se přihlásit do Miggster+. Předpokládám, že tento problém vznikl tím, že nejsou registrováni v Miggster. V loňském roce běžela akce do srpna, kdy Crowd1 nabízel registraci do Miggster zdarma. Kdo jí nevyužil, tak má smůlu a musí si členství koupit, aby mohl přejít na Miggster+. Některým jejich registrace vypršela, protože rok už uplynul. Zjistit to můžete v Back Office Crowd1 na záložce Bonus – Activity Summary a kliknutím na tlačítko Personal. Zde vidíte, jaké produkty máte koupené nebo registrované a do kdy je jejich platnost. Pod tlačítkem Directly Sponsored vidíte, kdo z vaší sítě má co registrováno. Za tyto registrace máte AP (Activity Points), které jsou důležité pro výplatu provizí.

Zkontrolujte si svůj přístup k základní verzi Miggster a potom se můžete pokusit o upgrade. Pokud do Miggster v základní verzi nemáte přístup, lze si ho koupit, platí se kreditní kartou. Nebo si můžete koupit Gift kod v Crowd1 a ten potom uplatnit při registraci. Návod, jak na to, je ZDE.

Osobně se v Miggster+ nejvíce těším na turnaj o BMW M4, který přijde v budoucnosti. Hry, kromě Planet IX, nehraju, ale v tomto případě se překonám 🙂

Závěr

I když to tak nevypadá, pořád se něco děje. Kdo pravidelně nesleduje vývoj, tak se v tom brzy ztratí. Je toho opravdu hodně a bude ještě více. Doporučuji každému, aby zvážil, na co všechno ještě stačí a popřípadě se věnoval na 100% tomu produktu, který ho baví. Pochytat všechny zajíce se asi nikomu nepodaří.

Na těchto stránkách nejsou všechny aktuální informace, např. z Planet IX, protože v komunitě se prakticky denně něco děje. Proto doporučuji sledování diskusních fór a podpůrných blogů, abyste se udržovali v obraze. Rychlé zprávy přes Twitter nebo jiná sociální média rovněž nejsou k zahození. Máte aspoň jistotu, že vám nic neunikne. Servis, který si navzájem ve skupině poskytujeme, vám pomůže “zůstat v obraze”.

Mluvte o Crowd1 jako o možnosti získat exklusivní přístup k těmto produktům. O výdělku bych se vůbec nezmiňoval, protože potom budete vysvětlovat nesplněná očekávání. Málokdo něco dělá pro druhé. Stačí mu postarat se o sebe, a proto si vybere produkt, který ho zaujme. A takové postupně budou přicházet, aby si vybral každý. Jednou, za pár let, budeme v důchodu na ty začátky s úsměvem vzpomínat.

Dosud vidělo:137Dnes vidělo:2