Zprávy týdne.

Dnešní zpravodajství s dovolením poněkud ošidím, protože mi nejede internetové připojení a přes ten mobil to je opruz.

V Crowd1 tento týden přibyla nová funkcionalita, když provádíte upgrade svého účtu, tak můžete zadat GIFT kod přímo do kolonky, která je dostupná při upgrade. Více se dozvíte ve své back office Crowd1, kde je to popsáno v “News”.

DPN

Do 14. února máte šanci uplatnit své C1 Rewards pro převod na akcie DPN. Asi někteří z opozdilců dostali toto oznámení:

Zpráva pro ty, kdo mají C1Rewards:

Vážený držiteli odměny.

Prodloužili jsme čas na výměnu vašich odměn za akcie ve vzrušujícím novém podniku s DPN (Digital Partners Network PLC). Píšeme vám, protože se domníváme, že vaše úplná registrace u DPN ještě není dokončena. Pokud jste se zaregistrovali a nahráli svou identitu (KYC) a přijali výměnný dopis, jste připraveni a můžete tuto zprávu ignorovat. Je důležité, abyste používali přesně stejnou e-mailovou adresu, jakou jste použili při souhlasu s výměnou na začátku minulého roku.

Pokud jste se ještě nezaregistrovali na app.digitalpartnersnetwork.co.uk, klikněte na odkaz a dokončete registraci. Pokud jste se zaregistrovali pomocí jiného e-mailu, můžete se zaregistrovat znovu se správným e-mailem a po poskytnutí své identity a souhlasu s výměnným dopisem obdržíte správný počet akcií. Chcete-li pokračovat v registraci KYC, připravte si pro proces následující položky, (1) kopii řidičského průkazu, občanského průkazu nebo stránky s fotografií vašeho pasu, (2) doklad o adrese kopií účtu za energie ze dne poslední tři měsíce a (3) selfie.

Jsme rádi, že vaši registraci obdržíme co nejdříve, nejpozději však do 14. února 2022.

Planet IX

je spousta novinek, kdo je registrován a sleduje dění, je v obraze. Pro členy Team CSM jsem zřídil na WhatsApp skupinu Planet IX, kde se může každý přihlásit. Sbírám novinky ze světa a informace, které potom předávám skupině. Planet IX je projekt, který jsme ještě nepochopili. Většině to dojde za 4-5l let, kdy o tom bude mluvit každý.  Dnes se připojují ti, kteří budou úspěšní za 5 let.

Jsou technologie a profese, o kterých dneska ještě nevíme, ale za 5 let změní svět, teď mám na mysli zejména blockchain. Kladu si otázku: bude nutné, aby firmy měly svoje akcie? Technologie NFT může nahradit akcie firem a je obchodovatelná na veřejném trhu za tržních podmínek. Nepotřebují žádné překupníky a další parazity, kteří si řeknou jen o provize za prodej. Vlastník aktiv je znám a je jedinečný. To je budoucnost.

Učte se kryptoměny, pravidla DeFi (decentralizované finance) a budete připraveni. Většina lidí to nezvládne, ale tak to bylo vždycky. Nové přeroste přes staré a ztrouchnivělé. Dnešní 20 – leté děti už jsou “starci” pokud se nedokáží přizpůsobit. Vývoj jde příliš rychle a pořád se zrychluje. Také jste mezi těmi, kteří čekají, “co jim systém nalajnuje”?  Příkladů z minulosti je nespočet, parní stroje nahradily spalovací motory, tranzistory elektronky, čipy tranzistory, atd. , blockchain nahradí banky – to přijde v průběhu následujících let. Je na vás, na které straně budete Vy.

Hlavní téma je klimatická změna a udržitelnost civilizace. Pro nás už ne, ale pro naše děti.

Planet IX se odlišuje od konkurence inovativním využitím technologie blockchain jak pro charitativní dary, tak pro komunitní iniciativy. Velká část příjmů Planet IX jde na poslání společnosti přinést trvalou pozitivní změnu pro skutečnou planetu.

Od té doby, co jsme spustili Planet IX Beta, jsme zapojili několik nevládních organizací řízených dopadem – zaměřujících se na zlepšování životního prostředí a udržitelnost. Tito partneři budou hrát hlavní roli, když uživatel splní různé herní cíle. Hráčům, kteří podpoří iniciativy účastí ve speciálních Assets Drops nebo dalších herních mechanismech, jako jsou kvízy a další, budou uděleny speciální odměny jako poděkování od Planety IX a jako pobídka k tomu, aby mise Planet IX Sustainability & Impact pokračovala vpřed a nahoru, vždy.

S tím, jak se Planeta IX vyvíjí v průběhu ročních období, budou se vyvíjet i projekty a partnerství v oblasti udržitelnosti a dopadu. Planet IX představí nové partnery a nové projekty s různým zaměřením: od sázení základů stromů přes zařízení a inovace na úsporu vody až po startupy zaměřené na to, aby lidé s nízkými příjmy měli přístup k technologiím a další. Ne všechny budou přímo spojeny s minimalizací uhlíkové stopy ve světě. Některé by se mohly týkat digitálního začleňování jako posledního uvedeného příkladu nebo dokonce něčeho humanitárnějšího nebo sociálně zaměřeného, ​​jako jsou společnosti, které nabízejí alternativní řešení poskytování podpory obyvatelstvu bez domova v Evropě během zimy pod nulou.

Každá nová sezóna ve hře navíc přinese jiné téma udržitelnosti nebo zaměření v Planet IX. A inspirované každým odlišným tématem, speciální kolekce NFT budou vydány ve spolupráci se světově uznávanými umělci. Z těchto konkrétních sbírek bude 100 % prostředků získaných přímým prodejem aktiv věnováno charitativním organizacím se sociálním dopadem a nadacím zaměřeným na životní prostředí.

Posláním Planet IX je zanechat na planetě pozitivní stopu vývojem a uvedením hry na trh. Jako uživatel nebo „Agent of Change“, jak se hráčům na Planetě IX říká, budete klíčovou součástí při realizaci této pozitivní změny.

Nedochází vám, co přichází, ale chápu to. Jsem manažer, který desítky let řídil nejtvrdší provoz v České republice. Proto se nebojím další výzvy. Vybuduji silný český tým v Planet IX, buď s Vámi, nebo bez Vás… Není čas ztrácet čas opozdilci, karavana jede dál.

WhatsApp skupina PlanetIX – TeamCSM: https://chat.whatsapp.com/EhJn67EQyCLFetNX7G1DP4

PŘIDEJTE SE K TÝMU  a chytněte svou šanci: https://crowd1.com/signup/minercsm

Jsme tým, který za několik let bude mít mezinárodní význam, a k tomu to s Vaší pomocí  dovedu. Již nyní jsme asi jediní v České republice, kteří věnují Crowd1 svou energii. A všímají si nás i ve světě, a to je závazek ! Mým cílem je letos pokrýt 80% světové mapy… A nezměním jazyk, jsem hrdý na češtinu. Kdo má zájem, tak si to s google přeloží 🙂 Chce to jen čas a ten máme, většina z nás je v důchodu 🙂

Dosud vidělo:219Dnes vidělo:1