Události.

Týden je za námi tak se pojďme ohlédnout za událostmi v Crowd1. Je polovina prázdnin, a přesto se stále něco děje. Stručně si některé události připomeneme.

Crowd1

Stále probíhá akce Epic Promotion a Rank Booster, která končí 31.8.2022. Jedná se o zvýhodněné registrace, kdy po zaplacení vybraného balíčku při registraci vám bude přiznána registrace o jeden level výše, takže získáte nejbližší vyšší balíček zdarma. Rank Booster lidem v síti nad vámi připíše body navíc.

Každý týden klesá možnost zvýhodnění při vstupu do Metastream bonusu v Metaversy. V následujícím týdnu to bude 55%.

Miggster+ zahájil registrace a pokud se registrujete nyní, budete zařazeni do slosování o 1 milion dolarů. Výherce bude znám 25.8.2022. Co když se náhodou na vás usměje štěstí? Navíc po dobu 30 dní máte zdarma přístup ke skvělým turnajům a hrám. Miggster+ by měl startovat na konci srpna.

Nová platforma Miggster Plus nabídne lepší hry, větší ceny a herní zážitek světové třídy! Přejděte na stránku Doporučené produkty v Back Office v C-store a kliknutím na tlačítko “registrovat” Miggster Plus aktivujte svůj bezplatný balíček Renegade Pack.‎

‎Vyhrajte, zatímco čekáte na epické spuštění nové platformy Miggster Plus! Během předstartovního období bude k dispozici spousta exkluzivních dárků před vydáním. Můžete vyhrát milion v Miggster Millionaire giveaway, nebo získat nějaké super-silné power-ups pro zvýšení vašeho Miggster Plus a zkušenosti s týdenní Miggster Mania Extravaganza v losování o ceny.‎

Ve vzdělávací sérii Network Basic přibylo třetí video, jak dostat na palubu nové členy.

Moon Birdie ukončilo 31.7.2022 svou letní propagační akci na zvýhodněné půlroční členství.

V Planet IX proběhl další Airdrop a byli vyplaceni vítězové soutěže Spinner (za počet registrací do Planet IX). Takže jsem se také dočkal. Škoda, že z České republiky jsem asi byl jediným zástupcem.

Další platby ze stakingu teritorií by měly proběhnout 22.8. a v září se připravuje spuštění Mission Control.

Mission Control – podle toho, co jsem zatím zjistil to chápu následovně. Hráči budou mít možnost přehledu o svých herních aktivech (o svých NFT, dronech, …). Tyto aktiva budou mít možnost dávat do stakingu a bude to něco jako farmaření a hospodaření s odpadem. Budou ho sbírat a vytvářet energii. Každý hráč bude mít na začátek 6 destiček, bude to něco jako pole, na kterém může něco pěstovat. Na každé pole může vsadit PIX, teritorium, technologie, které vlastní.

Hráči začnou se 6 dlaždicemi, jak je uvedeno výše, a jak hra postupuje, Mission Control se rozšíří až na 36 dlaždic. Hráči mohou vsadit následující aktiva:

  1. PIX a teritoria — vsazování těchto aktiv bude generovat odpad na dlaždicích. Hráč pak může sbírat tento odpad jednoduchým kliknutím na dlaždici se svými vsazenými aktivy. Odpad vzniká podle Poissonova(12) rozdělení, přičemž každých 24 hodin je v průměru 12 odpadů. Na dlaždici se mohou hromadit maximálně tři jednotky odpadu. Proto budou mít hráči, kteří jsou aktivní a efektivně řídí svůj sběr odpadu, výhodou.
  2. Technologie a struktury — tato vsazená aktiva zlepší efektivitu výnosu na každé dlaždici. Hráči budou například moci vsadit své drony na dlaždici. Staking piercer drone zaručí sběr odpadu a zvýší efektivitu vašeho výnosu odpadu. Kromě toho, staking genesis drone zlepší váš sběr odpadu ještě více. Technologie a struktury budou buď efektivněji plnit stávající funkce, nebo zavedou zcela nové mechaniky na Planetu IX.

Přibude nová mechanika nájezdů. Jiný hráč vás může napadnout a sebrat vám vámi vygenerovaný odpad. Budete mít 6 hodin na to, se tomu bránit.

Dále přibude bonusová kořist, protože každý odpad má 0.5% šanci, že je bonusovým lootem. Vše se připravuje a další informace budou přicházet.

Z toho všeho je patrné, že se v PlanetIX opravdu nudit nebudeme. Zejména když to přinese další možnosti výdělku ve hře.

Závěr

Byl rozeslán pravidelný měsíční zpravodaj pro evidované odběratele. Letos už sedmý.

Pravidelně si každý den odklikávejte své věrnostní body. Vím, že bylo přislíbeno, že se v červenci řekne, na co všechno půjdou využít, ale jak znám Crowd1, bude to známo možná až v příštím roce. Někdy jsou ta prohlášení předčasná. Ale jedno je jisté, něco z toho bude. Možná to souvisí s DPN, kde je zatím stále ticho po pěšině. Asi nejde všechno tak hladce, jak si management představoval. Ono dát dohromady výplaty akcií pro země na celém světě je dost velký problém, navíc když má každá země své vlastní daňové zákony. A k tomu je velká členská základna v Rusku. Věřím, že se tyto problémy vyřeší a budeme profitovat ze svých C1Rewards a Loyalty Points.

Your Content Goes Here

Dosud vidělo:112Dnes vidělo:2