Události.

První srpnový týden v Crowd1 nebyl zajímavý z hlediska nových událostí. Pokračuje propagace Metaversy, další týden opět s nižším procentem výhod při registraci do Metastream bonusu. Tomu jsou věnovány i novinky v News v Back Office.

Předpokládám, že si každý potvrzuje své Loyalty Points “po novému”, jejich čas přijde, i když nevíme kdy. Nejvíce novinek se připravuje v Planet IX.

Planet IX

Další skvělá expozice pro IXT!

Token IXT společnosti PLANET IX byl v červenci kótován na burze Lbank – a toto první kótování na centralizované burze je jen začátkem mnoha dalších! Jaký je další vzrušující vývoj? PLANET IX naváže spolupráci se společností BitGet.

Co je to BitGet? Je to globální kryptoměnová burza zaměřená na rychlost a snadné používání, která má více než 2 miliony uživatelů v přibližně 50 zemích světa. Skvěle se hodí pro PLANET IX!

Vaše šance vyhrát

Na oslavu této spolupráce spouští PLANET IX soutěž o vklad IXT! Od 5. srpna budou moci Agenti změny, kteří vloží IXT do BitGet, vyhrát část z cenového fondu. Další informace najdete na kanálu PLANET IX Discord nebo na Twitteru. Je to skvělý způsob, jak se naučit obchodovat s IXT – a můžete vyhrát! Neexistuje lepší způsob, jak vybudovat planetu zítřka.

Samozřejmě za sebe této šance využiju, jak se zařídíte vy, je vaše věc.

Připravuje se spoustu věcí kolem spuštění Mission Control. Články na blogu Planet IX to vysvětlují a podle prvních popisů to vypadá skvěle. Nebudu je tady rozepisovat, kdo se o to zajímá, si to přečte. Vložím odkaz na blog, do češtiny si to přeložte googlem. Odkaz je ZDE.

Vložím stručný kalendář, co všechno přijde a kdy. Airdrop = rozdávání bonusů pro aktivní. Zdarma.

Očekávaný časový harmonogram: (přesná data se mohou lišit v závislosti na aktualizacích projektu)

5/8 — 50% of your new waste will be airdropped to your wallets.

21/9 — Initiation of Astro Credit Airdrop

22/9 — Initiation of Lootcrate Airdrop

23/9 — Initiation of Cargo Drop NFT Airdrop

24/9 — Initiation of BioM0ds Airdrop

25/9 — Initiation of Facility Airdrop

26/9 — Initiation of Energy Airdrop

26/9 — Initiation of Free Drone Upgrade Airdrop

1/10–50% of your new waste will be airdropped to your wallets.

27/11 — Initiation of HaveBlue MetaShare Airdrop

28/11 — Initiation of HaveBlue Swag and Skin Airdrop

a ještě překlad do češtiny (není moc povedený)

5/8 – 50 % nového odpadu bude odesláno do vašich peněženek.

21/9 – Zahájení airdropu astrokreditů

22/9 – Zahájení airdropu lootcrate

23/9 – Zahájení Cargo Drop NFT Airdrop

24/9 – Zahájení BioM0ds Airdropu

25/9 – Zahájení výsadku zařízení (Facility Airdrop)

26/9 – Zahájení výsadku energie

26/9 – Zahájení výsadku pro bezplatné vylepšení dronů

Do vašich peněženek bude airdropováno 1/10-50 % nového odpadu.

27/11 – Zahájení HaveBlue MetaShare Airdrop

28/11 – Zahájení HaveBlue Swag and Skin Airdropu

Takže hráči se mají na co těšit a opět to přinese další finanční profit. Možná to někomu připadá nesrozumitelně, ale ti, kdo se v Planet IX pohybují od začátku, vědí své. Pravidelně rozebíráme novinky v naší WhatsApp skupině a navzájem se informujeme. Proto “víme”.

Náhodou mi na Tiktok přistálo video jednoho známého českého internetového podnikatele, který lidem říká, jaké největší změny čekají internet v příštích deseti letech. Jsou to:

– přechod na VR (virtuální realitu) a do “metavesmíru”

– přechod na web3 (umožňuje integraci kryptoplateb)

– převládnou NFT hry, která dávají lidem možnost vlastnit digitální aktiva (majetek)

Na tom všem pracují největší světové firmy, Meta (facebook), Microsoft, Google, Oracle, a spoust dalších. Vývoj jde tímto směrem a není šance ho zastavit. Vlády a banky se budou muset tomuto vývoji přizpůsobit, aby si jakž takž udržely kontrolu, kterou na lidmi potřebují mít. Stejně si myslím, že to neustojí. Mohou vydávat represivní zákony a zakazovat kryptoměny, ale jak bude mít většina lidstva převahu, musí se změnit, jinak zaniknou. Podstatné je, že majetek a aktiva nebudou vlastnit korporace, ale lidé prostřednictvím svých kryptopeněženek. To dá lidstvu větší svobodu. A může to zahýbat světovým uspořádáním. Deset let není dlouhá doba, hodně z nás se toho má šanci dožít.

Proto je dobré být ve firmě, jako je Crowd1, která trend zachytila jako jedna z prvních a využije nových způsobů marketingu pro široké masy lidí a zajistí jim vedlejší příjem za jejich aktivitu. Ano, vše se rodí pomalu a nedočkaví odejdou. Kdo vydrží a je aktivní, tak neolituje. Jak se můžete přesvědčit na obrázku níže, i odpad má svou cenu 🙂

Dosud vidělo:103Dnes vidělo:1