Události.

Ani druhý srpnový týden se toho v Crowd1 mnoho neudálo. Probíhají akce na zvýhodněné registrace a zisk bodů Rank Booster, které končí na konci měsíce. Nově bude probíhat soutěž Social media, bude to o nejlepší fotku z dovolené, spojené s Crowd1, na instagramu. Více se o tom píše v Back Office, je šance vyhrát některý z balíčků Metaversy.

Ode dneška až do 22. srpna nabízí Crowd1 tři skvělé ceny pro šťastné výherce naší letní kampaně na sociálních médiích. Jediné, co musíte udělat, je pořídit nezapomenutelný snímek dovolené s logem Crowd1 nebo ručním podpisem “1” a poté jej označit na oficiální účet Crowd1 Instagram s příslušným hashtagem (#Crowd1Summer nebo #Crowd1Holiday). Abyste mohli být součástí této super prázdninové soutěže, musíte mít existující účet Crowd1 a veřejný účet na Instagramu.

Po dokončení přihlášek a ukončení soutěže budeme hlasovat o našich oblíbených třech fotografiích a na třetí, druhé a první umístěné fotografie budou uděleny fantastické a hodnotné ceny. Třetí cenu získáte balíček Metaversy Scaleup v hodnotě 499 eur. Druhé místo vyhraje balíček Metaversy Powerhouse v hodnotě 2499 eur. A vítěz získá báječný balíček Metaversy Unicorn Package za 4999 Eur.

Tak se do toho dejte!

Máte deset dní na to, abyste vzali vítězný obrázek Crowd1 z dovolené – vtipný, krásný, cool, exotický nebo jen uvolněný a zveřejnili jej na našem instagramovém účtu. A pokud s vámi souhlasíme, že je to obzvláště fantastický, můžete se připojit k dobrodružství Metaversy s vynikajícím bezplatným balíčkem.

Užijte si nádhernou dovolenou Crowd1!

Planet IX

Novinky jsou i v Planet IX, kde události postupují podle předem stanoveného plánu. Na blogu Planet IX jsou zveřejňovány články, související s novými prvky ve hře a s novými aktivy, které na nás čekají v září, jakmile bude spuštěno Mission Control. Rovněž byla vydána Bílá kniha, která vysvětluje princip hry a význam jedntlivých aktiv a co na nás čeká v budoucnu. Český překlad Bílé knihy najdete v dokumentech nebo si jej můžete stáhnout ZDE

Dosud vidělo:99Dnes vidělo:1