Události.

Třetí srpnový týden a v Crowd1 se chystají na novinky, které přijdou po létě. Na posledním ALG webináři (ALG je zkratka Active Leaders Group) bylo sděleno, že se chystají produkty pro rok 2023 a všichni pracují na tom, co firma uvede nového. Z toho vyplývá, že letošní rok už je doplánován a nic nového, co neznáme, už asi nepřinese.

Ale i tak je toho dost, co nás letos ještě čeká, tak si některé termíny připomeneme:

8/2022 – oficiální uvedení Miggster+

31.8. – ukončení akce Epic Promotion a Rank Booster (možná přijde prodloužení, jako vždy)

21.9. – prodloužení akce na registrace do Miggster+

23.9 – otevření kanceláří v Singapuru

24.11. – Dubai Event, pravděpodobně uvedení Metaversy

Do toho další akce, související s Planet IX, ale tu už beru jako samostatný projekt. Předpokládám, že tým Crowd1 ještě něco vymyslí, možná na Vánoce.

Na webináři rovněž proběhla informace, že již brzy budou společností DPN předávány akciové certifikáty těm, kteří své body C1 Rewards směnili za akcie.

V Crowd1 ví přesné datum, kdy k tomu dojde, ale také bylo zmíněno, že ho nemohou říct. Ale bude to brzy. Tak se aspoň po roce a půl, co byly C1Rewards ukončeny, dočkáme. Z akcií by nám měly proudit dividendy. Jaké budou, bude záviset od zisku firem, které Crowd1 uvede na trh.

Možná by stálo za to ujasnit si obchodní koncept Crowd1. Možná pochopíte, jak jednotlivé věci do sebe zapadají. Vysvětlím na obrázku níže:

Z obrázku výše vyplývá, že CROWD1 je součástí skupiny společností, které mění pohled na network marketing. I proto se snaží, aby tento koncept byl udržitelný za 10, 20 a více let, firma je budována na dlouhodobý byznys a ne pro to, aby zanikla mezi tisíci jiných startupů, které mají životnost 3, někdy i 5 let. Proto se nám zdá, že vše se děje pomalu a všechno dlouho trvá, ale než něco uspěchat je lepší to udělat pořádně. Zvláště, když se byznys musí za běhu přizpůsobovat stále se měnícímu prostředí. Kdo před 3 lety vnímal něco o NFT?

Jaké jsou to firmy? První z nich je VERDELO https://verdelo.com

Společnost Verdelo byla založena ve Stockholmu v roce 2021 s velkou ambicí radikálně změnit cestu na trh pro digitální startupy. Nabízí exkluzivní přístup k jedinečné růstové platformě poskytované ICT Group a Crowd1. Využití tohoto růstového motoru umožňuje jejím portfoliovým společnostem dosáhnout výjimečného růstu a vytvořit globální zákaznickou základnu v kontrolovaném prostředí a současně se připravit na vstup na otevřený trh.

Verdelo bude primárně investovat do společností, kde můžeme využít naši rozsáhlou a vysoce angažovanou globální síť jednotlivců jako spotřebitelů nebo jako rozšířená prodejní síla. Zaměřuje se na služby a produkty se skutečným potenciálem masového trhu, a to buď globálně, nebo ve velkém regionu. Primárně hledá čistě digitální distribuční obchodní modely. To je mezera na trhu, kde je náš jedinečný přístup na trh skutečně bezkonkurenční.

To znamená, že ačkoli digitální B2C podniky budou naším primárním zaměřením, jsme vždy otevřeni jiným obchodním modelům. V některých případech také pozveme naši komunitu, aby investovala do potenciálních podniků a fungovala jako crowdfundingový portál pro prověřené a schválené společnosti.

Druhou společností je  ICT GROUP ICT Group (impactct.com)

Její motto: “Pracujeme s produkty v celé řadě průmyslových odvětví, pomáháme podnikům rozvíjet a prodávat jejich nápady a připravujeme jim cestu k úspěchu na globálním trhu.”

Inovuje, přizpůsobuje a definuje vaše potřeby. Připravuje produkty tak, aby oslovily to správné publikum. Přináší produkty na globální trh prostřednictvím crowd marketingu.

‎Dále zahájili kompletní přepracování značky pro společnost Crowd1, která se zabývá influencer marketingem, včetně přestavby jejich stránek a platformy od základů.‎ ICT zahájila kompletní přepracování webu Crowd1, což drasticky zvýšilo jeho srozumitelnost a uživatelskou přívětivost, což usnadnilo Crowd1 Affiliates cítit se spojeni se společností a držet krok s důležitým vývojem ve společnosti.

Tyto změny usnadňují affiliate partnerům sledovat jejich podnikání a činit nejlepší možná rozhodnutí s jasnějšími informacemi od společnosti.

Přepracování platformy Crowd1 probíhá, tyto stránka budou aktualizovány.

Třetí je CROWD1 – to jsme my, síť inflencerů a propagátorů služeb a nabídky produktů. Není třeba asi více představovat. Používáme platformu a její produkty, které máme k dispozici ještě před oficiálním uvedením na trh. Tím získáváme neskutečné výhody být u vybraných projektů jako první a možnost vytvořit si základy pro budoucí pasivní příjmy.

Do toho zapadá DPN, které by mělo budoucí zisky a provize z produktů směřovat na členy Crowd1 podle bonusového plánu. S tím, že by mělo zahrnovat řešení Multiwallet, digitální účet a peněženka v jednom, pravděpodobně navázaná na Account Balance v Crowd1. Hodně se o tom mluvilo a bylo i představováno, ale už více jak rok, co se nad tímto řešením zavřela voda a informace nejsou. Předpokládám, že nejde vše hladce a musí se vyřešit spousta problémů, aby toto řešení bylo celosvětové a uspělo na globálním trhu. Regulace a snahy mít pod kontrolou svět kryptoměn v některých zemích to jenom komplikují.

Vládám a bankám nejde o nic jiného, než mít k danému číslu účtu přiřazeného majitele, zbytek už vidí na blockchainu. Proto u většiny firem, podnikajících s kryptoměnami, musíte ověřit svou totožnost nebo bankovní kartu. O zbytek se už postará daňový úřad, pokud si někdo myslí, že si své zisky ze 100 % ponechá. Může to udělat až 15 let zpětně. Proto je nutno tyto okolnosti mít na zřeteli.

Planet IX

Dne 5. září bude vydán Cargo Drop Anniversary Pack, je to soubor balíčků a bude obsahovat balíček 1 Anniversary, 1 Lucky Cat MetaShare a 1 Lootcrate.

Cargo Drop bude omezen na celkovou dodávku 50 000 a prodej bude spuštěn 5. září. Cargo Drop bude prodáván od 119 USD a je dále zlevněn nákupem více Cargo Drops nebo držením konkrétních aktiv, jako jsou: odznaky AOC, Y_Metashares nebo NFT Lucky Cat. Níže uvedená grafika rozebírá cenu Cargo Dropu a slevy za splnění různých kritérií:

Kupující Top Cargo Drop budou přidáni do soutěže o další aktiva. Více Lucky Cat Metashares a také Golden Tickets. Všichni kupující budou také přidáni do tomboly o stejný majetek.

  • Top 10 kupujících: 100 Lucky Cat Metashares, 10 vstupenek do Zlaté tomboly
  • Top 100 kupujících: 10 Lucky Cat Metashares, 1 vstupenky do Zlaté tomboly
  • Všichni kupující: 10 Vstupenky do Zlaté tomboly

Narozeninový balíček Gravity Grade

Speciální balíček Gravity Grade Anniversary Pack bude obsahovat 111 PIX v každém balíčku a lze jej získat zakoupením balíčku Cargo Drop. Každý balíček bude založen na úrovních a každý zakoupený narozeninový balíček bude mít pravděpodobnost, že bude jednou z pěti úrovní. Konkrétní obdržený balíček bude obsahovat pouze PIX této vzácnosti.

Každý balíček obsahuje 50 Regular raffle ticket a 5 premium raffle ticket (lístky do tombol), 111 PIX (0,9% Legendary, 4,5% Rare, 45,05%, Uncommon, 45,05% Common a 4,5% Outlier). Nejlepších 10 kupců získá 100 Lucky Cat Metashares a 10 Golden raffle tickets, nejlepších 100 získá 10 Lucky Cat  Metashares a 1 Golden raffle ticket a každý kupující obdrží 10 Golden raffle tickets. Součástí balíčku Cargo drop bude 1 x Loot Crate a 1 x Lucky Cat Metashare.

Mezi důležité funkce tohoto výročního balíčku patří:

  • Výroční balíček bude zakoupen novým způsobem, kde balíček je NFT, který může být později spálen, takže hráč v podstatě razí PIX sám
  • V každém balíčku bude 50 běžných a 5 prémiových lístků do tomboly.
  • Všechny PIX v balíčku budou mít stejnou vzácnost, pravděpodobnost obdržení konkrétního balíčku výročí úrovně vzácnosti je uvedena výše

Loot Crate přináší do hry nové nástroje, které hráči využijí v nové formě v Mission Control, která přijde v září.

Metaversy

Připravují se video ukázky z vývoje hry a nové informace. Vývoj pokračuje, do spuštění zbývá 14 týdnů. Kdo to ještě neudělal, pořád má šanci se registrovat ze stránek Crowd1 a rezervovat si svoje kredity Virtuals, které si každý týden nárokujeme. Čím dřív, tím více kreditů nasbíráte. Kdo není člen Crowd1, tak se registrujte a získejte přístup k Metaversy. Odkaz na registraci níže na tlačítku.

Dosud vidělo:101Dnes vidělo:1