Události

tohoto týdne se nesly v duchu propagace Titanim pro Builder a dalších akcí. O nich si něco povíme.

V pátek měli možnost ti, kteří v pondělí nezakoupili balíček do Planet IX nebo to z nějakého důvodu nestihli, si to zopakovat. Ve výprodeji bylo 50 000 balíčků edice 5.2 a zajímavé bylo, že cena byla 5 € za balíček. Takže i ti, kteří měli nabitou peněženku na základní minimum, které získali nárokováním PiX v Crowdu, tak si mohli zakoupit balíček s 1131 pixely. Maximum byla koupě 10 ks balíčků. Celá edice byla vyprodána za 16 minut. Ale nezoufejte, na diskusním fóru Planet IX tvůrci hry naznačují že to nebylo naposledy. Další edice č.6 je k dispozici opět v pondělí od 14 hodin.

pokračování

Další akcí, která běží do 27.8.2021, je možnost získat Gift kódy na registrace hraním turnaje v Miggster. To je lákavá nabídka, ale zde asi bude rozhodovat rychlost reakce hráče a rychlost PC. Jede se závod s auty a není to nic jednoduchého. První místo získá Gold, druhé Black a třetí White Gift kód. Můžete někoho přes svůj odkaz registrovat do Miggster, zaplatí si měsíční členství za 7,5 € a může si zahrát o placené členství v Crowd1.

pokračování

Celkem zajímavá věc je to, co se objevilo na FB profilu Jonase Wernera, majitele. Jsou tam závodní vozy na Dakar 2022 v barvách Crowd1,Miggster a Planet IX. Nevím, jestli se Crowd1 bude účastnit jako sponzor, nebo bude mít dokonce svůj tým.