Hranice 34 000 000

členů byla dosažena. Jonas Erik Werner na svém Facebooku naznačil, že jeho cíl je jedna miliarda. Prozatím vše, co řekl, se časem potvrdilo. Čím více lidí je v Crowd1, tím více velkých společností má zájem o partnerství s ICT Group (servisní firma Crowd1) ve snaze využít náš produktový trh. My máme dav lidí, který umí v jednom okamžiku oslovit miliony lidí. A stále více lidí má zájem o členství v Crowd1, protože začínají vidět nadcházející výhody. Sleduji to i na vzrůstající návštěvnosti stránek https://crowd-1.cz, které už ani moc neaktualizuji.

Využiji této události ke krátké prezentaci novinek, které jsem vysledoval na internetu. Crowd1 usilovně pracuje na rozvoji dalších kanceláří ve světě.                V současné době jsou otevřeny kanceláře v:

hlavní kancelář ve Stockholmu, Švédsko

finanční kancelář v Madridu, Španělsko

kancelář podpory Malaga, Španělsko

kancelář podpory Jižní afrika

kancelář podpory v Lagosu, Nigérie

kancelář podpory Dubai, Spojené arabské emiráty (největší kancelář)

a letos se chystá ještě otevření kanceláří v:

Kolumbii, Hongkongu, Singapuru, Indii, Vietnamu, Thajsku,

což jsou oblasti, kde se registruje nejvíce. Pro tyto kanceláře potřebuje Crowd1 správné lidi, proto pořádá ICT GROUP náborové kampaně na jejich obsazení. Není jednoduché vybrat ty správné zaměstnance, ale doufejme, že se to podaří a budeme mít tu správnou podporu.

Pokud se týče podpory, byl na pozice vedoucího supportu přijat nový šéf, člověk, který má bohaté zkušenosti z jiných firem, naposledy z Africe. Jmenuje se Marc Merouqe – global support manager a očekává se, že nastaví systém podpory na úroveň světového standardu. V současné době je v supportu týdně evidováno asi 25 000 žádostí o pomoc, zaměstnanci supportu na ně nestačí dostatečně rychle odpovídat, protože je jich na to pouze 60. Navíc musí umět odpovědět na všechny otázky, které členy napadnou. A už je nás 34 milionů. Nechtěl bych tu práci dělat.

Největším oddělením v Crowd1 však není oddělení podpory, ale oddělení compliance, které dohlíží na dodržování předpisů. V každé zemi platí trochu jiné zákony pro podnikání a Crowd1 musí být v souladu s podmínkami na požadavky dodržování předpisů. Právníci jsou navíc drazí, a proto je to oddělení, které má nejvyšší náklady. Řídí ho Martin Bylsma. Má k dispozici 3 právníky a zástupce 25 externích právnických firem po celém světě, kteří řeší právní problémy a soulad s legislativou.

Byly aktualizovány stránky na rezervaci dovolené Life TRNDs – přihlaste se z Crowdu a podívejte se. Mají nový vzhled, jsou trochu přehlednější.

Od 5.srpna platí, že k získání Crowd bonus, Matching bonus a Residual bonus musíte mít alespoň 3 AP (body aktivity). O tom jsem už psal, jen pro připomenutí, pokud se někdo diví, že nedostal výplatu. Nový člen má 90denní lhůtu na to, aby získal 3 AP, do této doby jsou mu bonusy vypláceny.

Postupně probíhá aktualizace back office. Musí se dělat za plného provozu, proto jsou změny nahrávány 2xtýdně, v úterý a ve čtvrtek. V těchto dnech si můžete všímat změn v kanceláři, které proběhnou.

Pokud se někomu “ztratily” z účtu věrnostní body – LP (Loyalty points), tak IT oddělení o tomto problému ví a pracuje na jeho odstranění. Mělo by to být vyřešeno v aktualizaci back office dne 31.8.2021

Do 1.9. 2021 běží Epic promotion, tj. po registraci a platbě je automatický upgrade o level výše, u white lze udělat platbu z účtu, u vyšších balíčků platbou přes kryptoměnu.

Na závěr moje malé zamyšlení, které jsem částečně převzal od Lotty Spjut (člen President).

Mnoho z nás se cítí v poslední době podobně, jako člověk na obrázku. Tlačí kámen, ale už to dál nejde. Máte pocit, že jste uvízli a zasekli se a nevíte, jak dlouho kámen udržíte. Není aktivita, došly síly, hrozí, že se kámen skutálí dolů, nevíte, jak dál.

Ale co když je to trochu jinak a jsme kousek od svého cíle? Jen je třeba najít a napnout poslední zbytky sil a kámen překulit a zbavit se ho. Není to jen Crowd1, který si tím musí projít. Jsme velmi blízko bodu zvratu, kterým vše překonáme.

Každá velká firma, která začínala, musela projít průkopnickým obdobím. Musela snášet útoky a různé hejty, např. Apple trvalo 42 let, než se dostal na tržní hodnotu 1 bilion USD. Bitcoin to už zvládl za 12 let. Crowd1 jde do neprozkoumaného území a musí si umět vyšlapat cestu. Protože to, co dělá, před ním ještě nikdo nedělal. Nemůže se poučit z chyb jiných, protože tyto zkušenosti nikdo nemá. Není od koho se učit.

Proto se Crowd1 učí na vlastních chybách a my s ním.  Ale uvědomte si, že když Apple nebo bitcoin začínal, nikdo o nich nevěděl a nevěřil jim. A cena za akcii nebo cena za 1 bitcoin byly směšně nízké. A kde jsou dnes? Nikdo neví, kde bude Crowd1 za 10 let, ale víme, že jsme na podobné cestě růstu, jako tyto dva příklady, které jsem zmínil. Můžete se podívat na přehled posledních let a zbytek nechám bez komentáře, abych neovlivňoval váš úsudek.

Jsme průkopníci nového byznysu a hledáme pořád to nejlepší možné řešení. V Česku, jak to tak vnímám, do roka skončí fáze zlatokopů, kteří se připojili a na sliby rychlého zisku nalákali lidi, aby se připojili ke Crowd1 (stejně tak i mě a mého sponzora). Naslibovali jim nesmyslné očekávání a nyní se “ztratili”. Sleduji to i na úrovni diskusních příspěvků na FB stránce skupiny v Česku, aktualizací a zpráv je málo, téměř žádné. Tito lidé, často v pozicích Manažerů, tzv. “vyšuměli” a hledají zase jiný zdroj snadných příjmů, nebo v horším případě Crowd1 zatracují, protože jim neplatí.

Předpokládám, že v nejbližší době nastane serióznější zájem od lidí, kteří rok, dva čekali, jak se to vlastně vyvine. A ono se to vyvíjí dobře. Možná je nyní správný čas začít oslovovat známé a chytré lidi, kteří pochopí sílu myšlenky Crowd1. Vy, kteří jste členové nyní, máte pořád štěstí, že jste v průkopnické fázi. Ta podle mě skončí, až nás bude přes 100 milionů, což majitel odhaduje na konci letošního roku. Možná to zlepší i statistiky mých článků, protože tyto zprávy otevírá 40,1 % členů a čte pouze 13,75 % členů, kteří jsou registrováni k odběru. Ale vím, že je to o vytrvalosti, ten kámen se jednou překulí.