Události

v 35. týdnu nás společnost informovala o prodeji dalších balíčků Planet IX,  dosažení 1 800 000 počtu členů Miggster, dosažení hranice 35 000 000 členů a o Planet IX Open Talks.

Balíčky do hry planet IX, nyní 8. edice, se budou prodávat v balení po 50 € a po 5 €. Prodej začne jako obvykle ve 14 hodin našeho času. Na prodej bude 150 000 balíčků za 50 € a 150 000 balíčků za 5 €. Měla by to být poslední světová zóna, potom se uvidí, jak budou prodeje pixelů (pozemků) pokračovat. Nyní je proces registrace do Planet IX otevřen pro všechny členy.

Sponzoři, nyní si dobře přečtěte tyto řádky, abyste pochopili, proč je důležité, aby se členové pod vámi registrovali do Planet IX i když hru nebudou hrát. Planet IX je stejně jako Miggster, součástí Active User Pool – Entertainment (Zábavy) a za každou registraci získáte 1 aktivní bod (AP). Pokud máte 3 AP, máte nárok na provizi z AUP zábavy. Takže pokud jste propásli registrace zdarma do Miggster, nepropásněte registrace u svých členů do Planet IX. Každý AP navíc bude znamenat větší podíl v AUP a tím i vyšší provizi. Máte to v back office, ale asi o tom nevíte. Takhle to bude se všemi produkty, každý bude mít svůj AUP.

Zajímavá zpráva byla, že Miggster zaregistroval během uplynulého týdne 500 000 nových předplatitelů a počet placených členů nyní přesáhl 1 800 000. Miggster signalizuje postupně růst na 2, 10 až 20 milionů.

Velmi rychle, po dosažení hranice 34 milionů členů přibyl další milion a nyní je nás více, jak 35 milionů. Možná, že v době, kdy čtete tento článek, jich bude o milion více – 36. S tím, jak rychle narůstá počet členů souvisí i vyšší počet lístků – dotazů na support. Neustále probíhají aktualizace a budou probíhat nadále v souvislosti s novými produkty ke konci roku. Nově firma děkuje, že ji uživatelé svými dotazy pomáhají zlepšit systém, který se budou snažit udělat tak, aby dotazů bylo co nejméně. Kdo nedostal svoje body LP v aktualizaci v úterý, další bude 7.9., kde má být hlavně aktualizován bonus Fear of loss. Pokud ani tehdy se vám správně nezobrazí body, kontaktujte support. Nicméně je nutno některé části back office přepracovat, aby bylo možno správně rozdělovat jednotlivé provize podle kategorií v Active user pool, aby se to mezi sebou nemíchalo. Pokud jsem si to správně přeložil, tak pro každý produkt bude samostatný AUP a do konce roku těch kategorií má být 10-15 v souvislosti s novými produkty. V současnosti máme 3 fondy AUP. Dále počítejte, že se vám z obrazovky ztratí ikona s pixely Planet IX, ale nebojte se, pokud jste si své pixely nárokovali, máte je ve formě voucheru v GIFT kódech. Další změna se bude týkat KYC a emailu, bude to vylepšení pro uživatele. SWAP pro směnu C1R bude otevřen do 14. září, nyní se jednotlivé požadavky C1R třídí.

Na den 8.9.2021 od 14 hodin se připravuje informativní talk show, kde budou na vaše dotazy k Planet IX přes chat odpovídat tvůrci hry. Vysílání bude streamlinované a v několika jazycích. Ptejte se, jakou zvolit strategii a jak hrát efektivně hru. Zavádění beta fáze PLANET IX bylo dosud fenomenálně úspěšné a balíčky PIX se prodávají téměř stejně rychle, jak jsou k dispozici a mizí jako houby po dešti. Open Talk bude probíhat zde: https://www.youtube.com/watch?v=uSp8JHnzyNw

Ve dnech 24. – 26. 9. bude probíhat  setkání leaderů v Dubaji, kde bude pozváno 50 prezidentů a bude slavnostně otevřena nová kancelář. Je dosud ze všech největší a bude hlavně pro podporu. Budou zde i zasedací místnosti, které jak jsem pochopil lze rezervovat pro různá jednání. Když se podíváte v back office do záložky Events, zjistíte, že je k dispozici lístek – ticket na world event dne 16.10.2021. Nese název Power of the Crowd (Síla Crowdu). Rezervujte si tento lístek, abyste se později mohli přihlásit na online vysílání, protože back office bude ten den 2 hodiny před eventem už zablokovaná a bez rezervovaného lístku se nepřihlásíte.

.

Na události očekávám představení nových produktů a novinky, které naznačoval Jonas Werner, majitel. Termíny, které jsou vyhlašovány, začínám brát s velkou rezervou, protože i když se splní to, co řeknou, někdy je to až za několik měsíců. Dle mého názoru nestačí lidé tempu rozvoje firmy a je před nimi hodně práce v souvislosti s otevíráním nových kanceláří ve světě. Je ale nutné mít vybudovanou silnou podpůrnou síť, protože bez ní by při prudkém růstu členské základny mohla firma zkolabovat. Během září by měly být vyřešeny i platby, jak vedení slibovalo a znovu se o tom zmínilo, ale v souvislosti s výplatami Active User Pool, který by měl být vyplacen poprvé spolu s kvartální výplatou 15. 9. a residual bonusem, zaváděním Multiwallet a dalšími změnami očekávám spíš změnu k lepšímu až v říjnu, po eventu. Nečekám výrazné provize, spíš propad o 10 %. No uvidíme. Trochu mě zarazil prudký nárůst registrací ve světě, denně až 250 000 členů, neumím si to vysvětlit čím to bylo způsobeno, když týden předtím to bylo 4-5 000 nových členů. V naší kotlině celkem klid po pěšině, i když nějaké vlaječky v rámci registrovaných zemí z Česka se také objevily. Poměrně dost lidí se registruje na Slovensku.

Rovněž se utvrzuji v tom, že lidé novinky a změny kolem Crowd1 nesledují. Nevyřízené požadavky na akcie, neodklikané LP, nezaregistrované produkty v době, kdy byly zdarma svědčí o tom, jaký mají někteří členové přístup. O to více potom zamrzí, když o Crowd1 mluví špatně, že nenaplnil jejich očekávání a proto museli odejít do jiného byznysu. Důležitá je výdrž a víra ve vizi, kterou má Crowd1 opravdu velkou. Firma s takovou vizí musí být úspěšná, i když ne ihned. Ale to nebyla žádná.