Události.

Čeká nás bouřlivý týden. Podle zpráv, které přicházejí, toho bude hodně, co nám přinese. Projděme si popořadě jednotlivé události, tak jak jsou signalizovány.

Několik upozornění, které jsou  Back Office.

Očekávané otevření singapurské kanceláře se uskuteční již za 1 TÝDEN!
Nová epická singapurská kancelář změní pravidla hry!

Svět Crowd1 se 23. září ještě více rozroste otevřením naší nové kanceláře v Singapuru, který je naší vstupní branou na neuvěřitelně důležité trhy Dálného východu! Bude to významný milník v historii naší společnosti, superkancelář pro naše partnery a mocný krok do naší budoucnosti!

V průběhu akce bude probíhat přímý přenos, takže můžete sledovat veškeré vzrušení přímo v místě konání! Časy a platformy pro živé přenosy budou oznámeny 22. září, takže si je tehdy nezapomeňte zkontrolovat, abyste o ně nepřišli!

PŘIPOMÍNKA PLANETY IX: Nezapomeňte se připojit ke své peněžence web3!
Připojili jste svou peněženku web3?

Tiger NFT byly airdropovány do vašich web3 peněženek! Byly nasazeny v řetězci BNB, takže abyste svého Tigra viděli, musíte si tento řetězec BNB přidat do své peněženky. Tyto speciální NFT přinášejí řadu výhod. Obdrželi jste ty své? Pokud ne, zde je návod, co musíte udělat:

Ujistěte se, že je vaše peněženka web3 připojena na PLANET IX a že máte své uživatelské jméno Crowd1 propojené s tímto účtem. Pokud bylo správně připojeno a vy jste svůj NFT neobdrželi, neprodleně kontaktujte podporu Crowd1. Termín 21. září je nejzazší termín, do kterého musíte mít svou peněženku web3 připojenou a obdržet NFT Tiger. Po tomto datu již žádné připojené peněženky nebudou dostávat Tiger NFT a žádné budoucí airdropy. Takže se do toho pusťte hned!

Už jste si pořídili 2. Cargo Drop? Tento drop končí 20. září a rychle se prodává, tak to nepropásněte. Agenti změny, připravte se na super budoucnost pro PLANETU IX!

Tohle jsou asi nejzásadnější připomenutí. Na akci v Singapuru by měl být oficiálně představen Miggster+ a možná i výherce 1 000 000 dolarů. Kdo ještě nestihl registraci a přihlášení do Miggster+, tak neváhejte, je to jedna z posledních šancí. Je to zadarmo. Bohužel je hodně takových lidí.

Další upozornění, které je ohledně Tiger NFT, se týká těch, kdo si koupili 10 a více dronů. Jsou dostupné na blockchainu BNB a jestli je tady někdo, kdo má na ně nárok, tak si zkontrolujte, zda-li vám byly doručeny na vaši adresu peněženky, propojenou s účtem PlanetIX. Nevím, jestli výhody, které byly popisovány v minulosti, zůstávají v platnosti. To se ukáže časem.

Asi největší událostí následujícího týdne bude spuštění Mission Control Planet IX, nové úrovně hry, kde mohou hráči hrát, aniž by investovali do nákupu PIX nebo jiných aktiv. Podstatou bude sběr odpadu, který lze vyměnit za Astrokredity a s jejich pomocí potom nakupovat a budovat svá aktiva. Nebo je směnit za IXT a ty si potom vyměnit za klasickou měnu, takže lze vydělávat. Předpokládám, že to zas nebude tak divoké, aby si noví hráči nemysleli, že přijdou a vydělají majlant. Spíš je to pobídne k většímu zapojení do hry, když zjistí způsoby, jak lze vydělávat efektivněji.

V příštím týdnu budou spuštěny rovněž Airdropy (bezplatné rozdávání odměn) pro stávající hráče, kteří do hry investovali svůj čas a prostředky. Vše podle předem ohlášeného kalendáře, který byl na těchto stránkách zveřejněn.

Jak je podle datumů na obrázku vidět, všem těm, kteří do Planet IX investovali, se to začne příští týden sypat. Doufám, že odměny potěší. Bude to 6 dní za sebou, každý den něco. Také se těšíte?

Dosud vidělo:90Dnes vidělo:1