Události týdne.

Krátký souhrn novinek a událostí v uplynulém týdnu naleznete v tomto článku. Vím, že mnozí nesledují svou backoffice a zejména záložku NEWS, kde jsou téměř denně informace a novinky. Proto moje snaha směřuje k tomu, abych tyto články ve stručnosti uvedl v přehledu týdne. Některé budou přeloženy a uvedeny celé, pokud budou důležité.

Ti, kdo mají alespoň 3 AP (Activity Points – Aktivní body), tak 15.9.2021 obdrželi výplatu residuálního příjmu spolu s výplatou AUP (Active user pool). Nemohl jsem ale nikde najít, kolik toho bylo za residual a kolik za AUP, protože to sloučili dohromady do jedné platby. Ale vzhledem k minulé výplatě tipuji, že z AUP bylo asi jedno – dvě eura. Nečekal jsem více jak 2 €, takže nejsem zklamaný. Hry ještě nejedou, v cestování nemám aktivované AP a v AffilGo taky ne, protože Epic1 Lotto u nás není povoleno. Takže všechny AP jsou jen z Miggster a ten se svými prémiovými hrami teprve přijde na scénu. Planet IX začne startovat pro veřejnost až v listopadu. Pokud máte v síti pod sebou členy, ověřte si, jestli si nárokovali pixely a poté se registrovali do Planet IX, protože vám budou tyto AP v budoucnosti chybět.

Postupně se aktualizuje backoffice, některé změny nejsou na první pohled viditelné, ale jsou. Nově lze změnit emailovou adresu uživatele v Nastavení (Settings) a změnu je nutno potvrdit uložením, kliknutím na tlačítko ‘Save’. Je důležité, aby následné registrace do produktů (Mindoe, Miggster, Life TRNDs,Planet IX, LinkMe, …) byly pod stejnou emailovou adresou jakou máte v Crowd1, protože systém podle adresy pozná který účet komu patří. Pokud to tak nemáte, tak se registrujte do produktů znovu se stejnou adresou, jakou máte v Crowd1.

Pokud někomu nefunguje přihlášení do aplikace v Androidu, přišel jsem na způsob jak to lze udělat. Pokud vám po přihlášení hlásí, že máte nesprávné heslo nebo emailovou adresu, klikněte na SignUp here a vyskočí vám registrační stránka. Na ní klikněte na Login here a přihlaste se znovu. To už funguje.

V pondělí byly opět vydány balíčky pixelů Planet IX v ceně 50 pEUR. Ve čtvrtek byly vydány další balíčky, ale v ceně 5 pEUR, tj. pro ty, kteří mají aktivované členství a nárokovali si dříve v back office pixely do Planet IX v období 13 týdnů od května do července. Za to získali dárkový kód (GIFT kod) do Planet IX, kterým si nabili po registraci do Planet IX svůj účet. Tento postup popisuji ZDE.  Příští týden se budou prodávat pixely z oblasti Austrálie a Oceánie. A tak postupně z různých oblastí světa až do doby uvedení. My, členové Crowd1 máme jedinečnou šanci nakoupit si pozemky v předstihu a s výhodnějším balením pixelů. V News o tom píšou:

PLANET IX je vaše hra, vaše šance stát se součástí budoucnosti blockchainového hraní – a vlastnit dobrou sbírku PIX vás staví do role řidiče. Pokud je neznáte, rádi bychom vám o PIX řekli něco víc: Jedná se o stavební kameny hry; virtuální pozemky odpovídající skutečným lokalitám, které budete používat k budování svého světa.

Další novinkou je prodloužení akce Titanium promotion. Do 16.10.2021 lze upgradovat na balíček Titan Pro z jakéhokoliv balíčku pouze za 869 €. Tyto akce pravidelně běží, ale je nutno poznamenat, že postupně zdražují. Osobně jsem kdysi upgradoval za 500 €, potom se ceny v každé akci postupně navyšovaly a nyní je to za 869 €. Určitě přijde zase další akce na upgrade, ale asi bude zase o něco dražší. Kdo to v budoucnu myslí s Crowd1 vážně a pořád váhá, tak neušetří. Všimněte si, že konec akce souvisí s world event, kde budou představeny novinky.

Titanium PROmotion!
NEJVÝKONNĚJŠÍ PRO-MOTION VŠECH DOB JE ZPĚT!

Kromě naší revoluční akce Epic Promotion Upgrade zdarma, která je aktivní až do 3. ledna 2022, představujeme nejsilnější akci všech dob!

Upgradujte jakýkoli balíček na Titanium Pro za 869 €!

Nejzajímavější období v historii online podnikání pro všechny pionýrské členy a vysněné startovní období pro všechny nové členy, kteří se k podnikání připojí!

Titanium PROmotion PLUS bude probíhat od 14. září 15:00 SEČ do 16. října 14:00 SEČ – 33 úžasných dní na podporu vašeho podnikání!

Titanium PROmotion silnější a výkonnější než kdy dříve, včetně exkluzivních a dlouhodobých věrnostních bodů Crowd1!

Exkluzivní věrnostní bodový program Crowd1

V závislosti na startovním balíčku získají všichni členové různé množství exkluzivních dlouhodobých věrnostních bodů. Věrnostní bodový program Crowd1 zajistí, že všichni kvalifikovaní členové Crowd1 budou součástí celé celosvětové expanze Crowd1 a budou mít k dispozici veškerou sílu sítě, a to dlouhodobě!

Čím více věrnostních bodů budete mít, tím lepší budou vaše celkové zkušenosti s Crowd1’s!” Vaše věrnostní body se aktivují po aktivaci produktu.


Titanium PROmotion Plus obsahuje:

Crowd1 věrnostní body
MultiWallet (již brzy)
LifeTRNDs hotelové kredity a cestovní výhody
Exkluzivní 12měsíční předplatné Miggster
Doživotní členství Mindoe

Titanium PROmotion PLUS končí 16. října 14:00 SEČ: než vám vyprší čas, upgradujte svůj balíček v back office pomocí platby přes BTC, Ethereum a v některých zemích Quaicash za pouhých 869 €. Dopřejte sobě a svému týmu Crowd1 VÍCE moci než kdykoli předtím!

Upozornění: Kampaň zahrnuje řadu výhod (LifeTRNDS 200 € v hotelových kreditech + 186 € v dalších cestovních výhodách, MultiWallet (až bude spuštěna), 30 000 věrnostních bodů Crowd1 a 550 binárních bodů (pro upline). Mindoe, Miggster jsou již zahrnuty ve vašem stávajícím balíčku a neposkytují další výhody ani předplacenou dobu). Jako platební metody jsou přijímány pouze Bitcoin, Ethereum a Qaicash. Poukázky s dárkovým kódem jsou platné 30 dní od data nákupu. Akce končí 16. října ve 14:00 hodin středoevropského času.

Proběhlo setkání Planet IX LIVE Open talks. Byly zde informace přímo od zdroje. Nejraději mám záznam, který si lze na Youtube nastavit do češtiny. podívat se můžete ZDE.

PLANETA IX LIVE
Všechny zajímavé a vzrušující informace o hře PLANET IX přímo od vývojářů!

Minulý týden odpovídali mistři, kteří stojí za novou revoluční strategickou hrou PLANETA IX, ŽIVĚ na otázky hráčů z celého světa a prozradili další vzrušující detaily o nové epické hře!

Hovořili o zcela nových herních mechanismech, shazování balíčků, klastrech PIX, NFT a mnohém dalším!

Prodalo se již více než 5 miliard PIXů, což je neuvěřitelný úspěch! Určitě si nenechte ujít tuto příležitost získat novinky a rady přímo od vývojářů!

Oficiálně byla v News zveřejněna pozvánka na Word mega event 16.10.2021.

Světová megaakce
Uložte si datum! Blížící se světová megaakce

Připravte se na světovou megaakci, která se uskuteční 16. října!

S potěšením vám oznamujeme, že tématem říjnové mimořádné megaakce bude “Síla davu”. Dav je samozřejmě to, co dělá Crowd1 tak mocným, a proto je to příhodné téma!

Bude to vzrušující událost naplněná až po okraj řadou inspirativních a přesvědčivých řečníků, odborníků na networking, vedení a podnikání.

Těšit se můžete na nepřeberné množství vzrušujících prezentací!

Srdečně vítáme zpět některé podmanivé a známé tváře, jako je náš zakladatel Crowd1 Jonas Werner a generální ředitel ICT Group Johan Westerdahl, kteří budou mít motivační projevy. A v týdnech před akcí odhalíme ještě více úžasných řečníků, prvotřídní zábavy a novinek!

Zapište si datum! Světová megaakce 16. října 2021.

Pokud má někdo problémy se špatným připisováním LP bodů, tak nejste sami. Psal jsem opakovaně na podporu, odepsali mi, že o problému ví a že bude odstraněn na konci měsíce září. To samé mi ale odepsali i v srpnu. Asi to bude souviset s celkovou změnou back office, kterou asi nyní připravují. Rovněž doporučují výběr peněz z účtu přes bitcoin, protože převod na banku je vzhledem k bankovním zásadám zdlouhavý. No uvidíme, zatím není co vybírat, je nutno pracovat.

To je asi z novinek týdne vše. Pokud ne dnes, tak příští týden bude určitě pokořena hranice 36 000 000 členů, budou otevřeny kanceláře podpory v Dubai a bude o čem psát.

minercsm