Události.

Tak v uplynulém týdnu byla otevřena kancelář v Singapuru. O této události se dlouho mluvilo a termín byl dodržen. Na síti YouTube se už začínají objevovat videa a krátké šoty, které natočili účastníci mobily. Na oficiální video si asi ještě chvíli počkáme. Krátký šot je v Back Office, shlédnou ho můžete rovněž na tomto odkazu: 2022_09_24_Singapore_Day1_Highlights.mp4 (vimeo.com)

V News v Back Office píšou následující:

Včera Crowd1 otevřel nádhernou novou kancelář v Singapuru, životně důležitém centru na asijském trhu.

S tímto fantastickým milníkem v dechberoucím růstu Crowd1 můžeme nyní skutečně říci, že Crowd1 má fyzickou přítomnost po celém světě, s kancelářemi od Baltského moře po Perský záliv a Jihočínské moře.

Podívejte se na toto video a podělte se o vzrušení z velkolepého otevření kanceláře v Singapuru. Festival věrný duchu Crowd1, nabitý vystoupeními, superhvězdami Crowd1 a důležitými prezentacemi o některých z našich předních produktů.

Kancelář v Singapuru je nyní otevřena pro podnikání a Crowd1 je hnací silou do budoucnosti!

Miggster+

Start nové herní platformy je zde. Kdo se přihlašoval do Miggster, tak se nyní přihlásí do Miggster+. Přiznám se, že jsem to zkoušel opakovaně, podařilo se mi to až napočtvrté, z Crowd1 přes klasický Miggster. Je nový vzhled stránek a přepracované herní prostředí. Určitě se podívejte, stojí to za to. Prozkoumejte stránky Miggster+ a zahrajte si nějakou hru. Budou se vám načítat kredity. Na obrázcích pár ukázek, na co se můžou hráči těšit.

Planet IX

Airdrop je tady! I když se zpožděním tří dnů, ale stojí to za to. Ti, kdo jsou ve hře aktivní a obchodují s PIX, nebo byli BETA testery v raných fázích hry, dostali odměny v podobě IXT. Další výsadky IXT budou následovat, tak jak bylo zmíněno dříve. Co nevidět by se měla spustit další fáze hry – Mission Control, očekávám, že se tak stane v příštím týdnu. To udělá hru ještě zajímavější.

Co se týče DPN, tak zatím žádný posun a žádné nové zprávy. Tuším, že to nebude tak brzy, doufám, že se něco stane do konce roku. Raději o těchto novinkách nemluvit, protože potom jsou lidé zklamáni. Podobně jako s Multiwallet a SoMe, které taky “někdy” přijdou na trh.

V následujícím týdnu nepředpokládám výrazné změny a novinky, v Crowd1 budou mít starosti s rozjezdem kanceláře v Singapuru a s Asijským trhem. Evropa je tak trochu v pozadí a ani se tomu nedivím. Sledujte stránky teamcsm.cz a všechny podstatné novinky vám neuniknou.

Dosud vidělo:90Dnes vidělo:1