Události.

Vítejte u přehledu uplynulého týdne a přečtěte si, co se událo. Nedávno k vám dorazil měsíční newsletter, některé události, které budou přicházet, v něm ale nebyly.

Projděme si týden zpráv z kanceláře Back Office.  Je nám připomínáno, že probíhají akce na registrace do produktů Metaversy a Miggster+.

Konkrétně v Miggster+ bylo opět odloženo losování o 1 000 000 USD, které nově bude 21.října a vyhlášení výsledků 24.října. Doufejme, že se už o nezmění. Vidím v tom snahu získat co nejvíce placených uživatelů Miggster+ a nebo nejde spuštění tak, jak by si přáli. Každopádně Miggster+ platforma je funkční a kdo je přihlášen, může hrát v novém prostředí. Turnaje a hry o ceny fungují, ale je to zabiják času. Za hraní se vám načítají kredity a postupujete v levelu svého členství. Takže kdo hraje, ten něco získá, i když nevyhraje.

Miggster Plus

Prezentace Miggster Plus při slavnostním otevření nové singapurské pobočky Crowd1 vyvolala značné nadšení. Miggster Plus bude rozhodně novou a exkluzivní úrovní online hraní, kterou si komunita Crowd1 bude moci užívat.

Každý, kdo má předplacenou službu Miggster, může nyní přejít na jejich novou platformu Miggster Plus a podívat se na tuto úžasnou novou senzaci v oblasti kompetitivního hraní, jak se rozjíždí.

Zatímco bude probíhat přechod z Miggsteru na Miggster Plus, nastane nezbytné přechodné období, ale již brzy si budete moci užívat neuvěřitelný nový zážitek z Miggsteru Plus v plné míře. Prozatím využijte prodloužení úžasné soutěže Miggster Millionaire do 21. října, jejíž vítěz bude vyhlášen 24. října. Mohli byste to být právě vy?

Miggster je již více než rok základním produktem v balíčcích a C-Store společnosti Crowd1 a s jeho posílením na Miggster Plus bude ještě zajímavější a ještě nepostradatelnější.

Metaversy

Stále probíhá akce na koupi balíčků Metaversy, s nímž dotyčný získá i členství v Crowd1, podle balíčku to odpovídá úrovni, např. za ScaleUp je Gold členství v Crowd1. Cílem všech, kdo se registrovali do Metastream bonusu je získat Virtuals zdarma, ještě před startem. Ty si odklikáváme každý týden.

Virtuals jsou motorem Metaversy
Dostaňte se do čela Metaversy s virtuálními možnostmi

Hra Metaversy bude mít plně realizované společnosti na virtuálním akciovém trhu s “virtuálními opcemi”, které můžete nakupovat, prodávat nebo držet, což bude motor, který bude pohánět herní příběh Metaversy, aktivum, které budete nakupovat podle toho, jak bude trh a osudy jednotlivých společností stoupat nebo klesat.

Virtuály jsou základním stavebním kamenem Metaversy. Zahrajte si na trzích správně a můžete se stát superobchodníkem Metaversy.

A právě teď, až do 31. října, má naše úžasná komunita Crowd1 exkluzivní přístup k 50 % Virtuálů zdarma ke každému balíčku Metaversy, díky nimž získáte Virtuály, které vás při zahájení hry postaví před všechny ostatní.

Henric Swahn mapuje budoucnost Metaversy v Singapuru

Jedním z mnoha vrcholů fantastického zahájení provozu naší úžasné nové singapurské kanceláře byla výstavní expozice Metaversy od Henrica Swahna.

Henric, vizionář stojící v čele projektu Metaversy, vnesl do vývoje této nové revoluční online obchodní hry svou kreativitu, energii a zkušenosti.

Budoucnost Metaversy, o kterou se s námi Henric podělil, byla dechberoucí; plně emergentní, naprosto pohlcující narativní obchodní hra pro více hráčů, která nesimuluje pouze virtuální burzu, ale vytváří věrohodný, interaktivní a dynamický zrcadlový svět, v němž burza Metaversy existuje.

Během období před spuštěním má naše fantastická komunita exkluzivní přístup ke stavebním kamenům burzy Metaversy – virtuálním opcím, takže až hra odstartuje, budou mít lidé vlastnící tyto virtuály Metaversy ve hře náskok.

Připravte se tedy na nákup svého balíčku Metaversy právě teď, protože s Henricem Swahnem v čele se Metaversy stane celosvětovým herním fenoménem.

Ve videu se můžete podívat, o čem Metaversy bude.

METAVERSY – OBCHODOVÁNÍ S METAVERZEMI
VAŠE NOVÁ SUPERSCHOPNOST!

Připravte se na 2. krok v rámci předstartovní superakce Metaversy!

Nejúžasnější propagační akce je tady!

Strach ze ztráty CASH bonus pro VŠECHNY!

A až 80% RankBooster!

Metaversy; nová mimořádná obchodní hra založená na blockchainu Web3, která změní svět pro všechny, kdo ji hrají!

Metaversy, která je nyní v předstartovní fázi, v sobě spojuje třetinu vašich dovedností se dvěma třetinami vašeho vnitřního hrdiny a 100% kryptografickou sílu, kterou si můžete vydělat hraním!

Díky téměř 50 milionům partnerů Crowd1 se jedná o nejnabitější předstartovní hru v historii, která bude nejzajímavější hrou typu play-to-earn všech dob!

Na výběr jsou čtyři balíčky ve vzestupném cenovém rozpětí se stoupající stupnicí virtuálních možností (Virtuals). Získáte také Binární body a možnost kvalifikovat se na mocný a revoluční bonus Fear of Loss powerstart CASH!

V tomto superobdobí, do 31. října, se připojte dříve a pro každého, kdo se zaregistruje, bude k dispozici 50 % exkluzivních pionýrských Virtuálních opcí navíc.

STAŇTE SE PIONÝREM! – Nastartujte svou pionýrskou obchodní budoucnost v Metaversy!

Během této propagační kampaně jsme pro vás vylepšili extra Virtuální opce (Virtuals) o dalších 50 % Virtuálních opcí.

Kupte si během tohoto propagačního období jakýkoli balíček Metaversy a získejte 50 % Virtuálů navíc podle zakoupeného balíčku Metaversy. (Upozornění: Po 31. říjnu se obnoví týdenní snižování počtu bezplatných Virtuálů navíc).

Příklad:

Pokud si zakoupíte balíček Metaversy Unicorn Package, který má 5000 Virtuálů, získáte celkem 7500 Virtuálů, které vás ve hře turboaktivují.
Balíček Powerhouse získáte 3750 Virtuálů.
Balíček Scaleup získáte 750 Virtuálů.
Balíček Startup získáte 150 virtuálů.

Jaké jsou virtuální možnosti?

Virtuální opce jsou motorem nové generace webové3 obchodní hry Metaversy.

BREAKING NEWS! Exkluzivní startovací balíček Crowd1 – V CENĚ!

Posilněte svůj balíček Crowd1 o balíček Metaversy – síla 2 v pouhém 1.

Super exkluzivní status Startovacího balíčku Crowd1 je v ceně, pokud si v období kampaně zakoupíte Balíček Metaversy.

Příklad:

Balíček Startup vás kvalifikuje na Balíček White Crowd1.
Balíček Scaleup vás kvalifikuje na Zlatý balíček.
Balíček Powerhouse vás kvalifikuje na startovací balíček Titanium.
Balíček Unicorn vás kvalifikuje pro balíček Titanium Pro.

Takto supernabíjí vaše podnikání!

Balíček White Starter Package s balíčkem Unicorn Package vám zajistí automatický upgrade na Titanium Pro & nárok na výhody kompenzačního plánu.

Získejte to nejlepší z Miggster Plus a Moon Birdie!

Všechny startovací balíčky Crowd1 zahrnuté do této akce s balíčky Metaversy obsahují roční předplatné Miggster Plus a předplatné Moon Birdie, které se liší podle vašeho balíčku Metaversy.

Upozornění: Tato nabídka platí pouze do 31. října.

Rozjeďte to s RankBoosterem a posuňte svou pozici v kompenzačním plánu!

Pokud již máte upgrade na balíček Crowd1, můžete získat hodnost až 20 % pro držitele balíčku Black; 40 % pro držitele balíčku Gold; 60 % pro držitele balíčku Titanium; a 80 % pro držitele balíčku Titanium Pro.

Strach ze ztráty na vítězství!

Zakupte si balíček Metaversy a sponzorujte nákupy dalších čtyř balíčků Metaversy během 14 dnů a získejte obchodní body (BP) vyplácené přímo do vaší peněženky Crowd1. Bonus také nesmí přesáhnout hodnotu vašeho vlastního Balíčku.

Příklad:

Balíček Unicorn vám přinese bonusovou odměnu 5000 €.
Balíček Powerhouse vám přinese bonusovou odměnu 2500 €.
Balíček Scaleup získáte bonusovou odměnu ve výši 500 €.
Balíček Startup získáte bonusovou odměnu 100 €.

Upozornění: Pro stávající partnery s balíčkem Metaversy bude v období od 8. září do 22. září k dispozici 14denní lhůta, během níž se mohou kvalifikovat pro tuto bonusovou odměnu sponzorováním čtyř nových balíčků Metaversy.

Toto jsou zatím největší a nejsilnější dny roku 2022! Tuto neuvěřitelnou příležitost si nechcete nechat ujít, proto si Balíčky kupte ještě dnes!

Planet IX

Uplatněte si svůj prodejní bonus PLANET IX!
Výhody Cargo Drop 2 jsou fantastické!

Akce PLANET IX Cargo Drop 2 sice skončila, ale odměny přicházejí i nadále! Připomínáme: za každý Cargo Drop, který jste přímo sponzorovali, získáte prodejní bonus 25 EUR. To je neuvěřitelné!

Jak úžasné to je? Další důkaz, že PLANETA IX je hrou budoucnosti. Pokud jste tedy vy a váš tým maximálně využili své postavení ve hře, odměny se násobí. Výplata bonusu proběhne ode dneška, 30. září, a bude možné si o něj požádat pouze po dobu jednoho týdne (tj. do 7. října).

Pokud jste někomu prodali nebo pro někoho zakoupili GIFT kod, který byl uplatněn při nákupu Cargo Drop2, tak získáváte za každý nákup 25 euro.

Od pondělka 3.října by měl být spuštěn Staking Landmark NFT. Ti šťastní, kteří v tombole vyhráli podíl v Landmark nebo ho dokonce vlastní celý pro sebe, budou mít možnost ho vsadit (Stake) a vydělávat na obchodech, které se uskuteční v jeho okolí. Je to další možnost pasivního příjmu v Planet IX.

Event v Dubai !

Připravte se na listopad
Brzy se chystá něco velkého!

Crowd1 vždy usiluje o větší, lepší, vzrušující, více příležitostí! Jedna z našich nejúžasnějších akcí se bude konat již brzy, a to v naší báječné kanceláři v Dubaji!

Pokračování revoluce v Crowd1!

Více informací o této fantastické události se dozvíte již brzy, ale prozatím si zapište do svých kalendářů termín 5.-6. listopadu v Dubaji. Tuto událost si podnikatelé mířící ke hvězdám nesmí nechat ujít! Vstupenky budou brzy uvolněny.

Máte šanci rozšířit svou síť

Ptáte se jak? Určitě máte v okruhu svých známých přátele nebo lidi, kteří se trochu zajímají o technologický pokrok. Metaversy je přesně o tom, virtuální realita a svět, který budou tvořit sami hráči svými interakcemi. Nikdo neví, jakým směrem se bude ubírat, to záleží na hráčích. Bude to trvat několik let, ale časem budou tyto možnosti přivýdělku hraním blockchainových her zcela běžné. Kdo chce získat výhodu prvních míst na startu, může začít a koupit si balíček Metaversy.

Těmto lidem o tom řekněte a sdílejte s nimi tento článek. Kdo se o tyto věci zajímá, tak to pochopí. S nákupem balíčku do 31.října získá i členství v Crowd1.

Můžete přidat i svůj registrační odkaz, je to zdarma.

https://crowd1.com/signup/minercsm

Dosud vidělo:96Dnes vidělo:1