Události týdne.

V tomto souhrnu týdenních událostí se dozvíte několik zajímavých informací. Jak jsem v minulých příspěvcích naznačoval, že se něco chystá, tak s postupujícím datem ty náznaky sílí. V týdnu přišlo z back office několik zajímavých zpráv.

44 000 000

Crowd1 dosáhl počtu 44 milionů celosvětově registrovaných členů. Podle mého sledování (členové registrovaní po mně) mi to nesedí, ale budu věřit oficiálnímu oznámení.  Ten rozdíl zase není tak velký – cca 2 miliony. Možná počitadlo v back office je nastavené jinak nebo sbírání dat nekoresponduje, už jsem to zaznamenal v minulosti a čísla se “nějak” srovnaly. Každopádně společnost ve světě roste, u nás se pořád o Crowd1 moc nemluví a nikdo ho aktivně nepropaguje. “Zlatokopové” se zahojili a přešli jinam. Bohužel po nich zůstalo poměrně dost škody.

This is Now

Dne 29.1.2022 proběhla informační událost, kde byly podány zprávy o současném dění v Crowd1 a Planet IX a bylo sděleno několik důležitých informací. O nových produktech informace neproběhly, pouze to, že jejich uvedení se očekává v řádech týdnů, z videa jsem vyrozuměl, že to bude každý kvartál v roce až do konce III.Q. roku. Tyto informační akce by měly být pravidelné a každý měsíc nás budou informovat o novinkách ve společnosti. Předpokládám, že světové Mega event události budou každý kvartál a budou přinášet zásadní změny a produkty.

Ve své back office máte následující řlánek, který jsem už přeložil do češtiny:

Bude to rok, který změní život‎

‎Crowd1 nastavený na hyper-růst‎

‎29. ledna byla živě vysílána úplně první epizoda This Is Now. Chytili jste to? Pak budete souhlasit, že toto je rok, kdy předčíme všechna očekávání. Ano, jsme v hyper-růstu!‎

‎Fenomenální vývoj na obzoru‎

‎Začali jsme v našich úžasných dubajských kancelářích, kde náš neohrožený zakladatel Jonas Werner představil svou vizi pro tento přelomový rok: kde jsme a kam jdeme. Ano, opravdu, Crowd1 převezme svět. Kancelář v Dubaji poroste exponenciálně a my otevřeme novou kancelář v Singapuru! Asie je trh, který se rychle rozšiřuje, a Crowd1 bude přímo v centru toho všeho.‎

‎Karl Blomsterwall, generální ředitel společnosti NIBIRU, se podělil o to, jak se PLANET IX stane největší NFT hrou všech dob, s více než 250 000 připojenými peněženkami. Samotná hra je stále úžasnější, s jedinečnými NFT Landmark, novým vývojem play-to-earn (včetně dronů!) a samozřejmě partnerstvími v oblasti udržitelnosti. V Crowd1 vám chceme dát tu nejlepší příležitost k úspěchu, a proto jsme nadšeni, že můžeme oznámit novou Epic RankBooster Promotion, stejně jako Add-on Package Booster Promotion! Propagační akce potrvají až do 1. června, takže se ujistěte, že jste využili této příležitosti k růstu!‎

‎Dalším způsobem, jak vám pomáháme dosáhnout vašich cílů, je náš nový Program pomoci při akcích. Slyšeli jsme, jak vám Crowd1 může pomoci s čímkoli, co potřebujete k uspořádání produktivní události pro vaši vlastní síť. Pokud pořádáte svou vlastní akci, možná můžete říct své síti o tom, jak Crowd1 zamýšlí dobýt Metaverse v roce 2022! Slyšeli jsme od Jonase o vizi, která má být letos plně integrována do Metaverse – a vzrušení je hmatatelné! Pokud jste zmeškali živé vysílání 29., nebojte se! Stále jej můžete zachytit kliknutím na odkaz. Bude to skvělý rok!‎

Určitě shlédněte video na konci článku, dozvíte se vše, co proběhlo.

Crowd1 prodlužuje akce

Dalo se to čekat, Epic Promotion je prodloužen do 31. března. Co to znamená? Každý, kdo se registruje do Crowd1 bude automaticky povýšen o level výše. V případě White balíčku lze použít BP z účtu, v případě zakoupení vyššího balíčku je nutno zaplatit kryptoměnou. Současně s upgradem svého balíčku získáte v rámci akce Rank Boost více bodů z případných vámi registrovaných členů. U Gold = 20 %, u Titanium = 30 % a Titanium Pro = 50 %. Kdo chce rychle vybudovat vlastní síť, tak má velkou výhodu, protože v úrovni sítě (Network level) postupuje rychleji. Navíc body za Rank Booster platí až do 1.června 2022. Kdo si chce vybudovat obchodní pozici do roku 2022 má možnost. Datum 1.6. odvozuji z náznaků, že po tomto datu přijdou produkty, se kterými budeme moci obchodovat.

Stávající členové mohou provést upgrade svého účtu a získat:

vysvětlivky: RB = Rank Booster, AP = Activity Points, BP = Business Points, LP – Loyalty Points

Upgrade na Gold: cena – 199€ , získá 80 BP, 20% RB, 2 000 LP, 2 AP/měsíc do 1.6.2022

Upgrade na Titanium: cena – 249€ , získá 100 BP, 30% RB, 3 000 LP, 3 AP/měsíc do 1.6.2022

Upgrade na Titanium Pro: cena – 399€ , získá 160 BP, 50% RB, 5 000 LP, 5 AP/měsíc do 1.6.2022

Vzhledem k ceně balíčku Titanium Pro 3 499€ , který v základu nezískáte, jenom pouze za upgrade, je to pro ty, kteří chtějí s Crowd1 podnikat, jedinečná šance.

Upgrade nejlépe provedete zakoupením daného GIFT kódu ve své back office a potom kliknete na tlačítko Upgrade a vyberete si požadovaný balíček. Upgrade lze provést i kdykoli později, GIFT kódy jsou k dispozici pořád, ale za plnou cenu, je otázka jestli využijete současné akce. Postupně s každou novou vyhlášenou akcí se ceny zvedají, kdo se rozhodne později, zaplatí více. Každý si musí ve své mysli ujasnit, co od Crowd1 očekává. Stojí to peníze, které se doufám jednou vrátí.

Zajímavý vzkaz ve videu :

“Řeknu vám, že co jste zatím slyšeli, je jen velmi malý kousek toho, co se stane v roce 2022. Nezáleží, jak tvrdě pracujete s touto aktualizací během února. V březnu si budete přát, abyste na začátku dubna pracovali ještě tvrději. Budeme měsíc od měsíce nabírat na tempu a budeme na spoustu startů. Společnost nabírá na tempu spolu s novým podnikáním v metaverzu, které nyní doslova exploduje po celém světě. “

Však shlédněte video, je to lepší vidět, než číst. Připravil jsem pro vás nahrávku s titulky v češtině, i když strojově přeloženými.

V náznacích, které jsem vysledoval, se připravuje něco ve smyslu komunikace ve virtuální realitě, která spojí všechny lidi na světě, kdekoli. Podle všeho stačí, aby měli smartphone a připojení k internetu.

Rovněž zcela přesvědčivě Jonas Erik Werner sdělil proč očekává v následujících 2 letech 1 miliardu členů Crowd1. Díky novému způsobu komunikace se lidé budou připojovat (asi přes náš zvací odkaz) sami. To v závorce si domýšlím, proto nám firma naznačuje, abychom si budovali síť. Provize z používaných produktů potom budou patřit aktivním členům. kdo neví, jak se rozdělují, tak si může přečíst kompenzační plán.

Po ukončení koronavirových opatření, které jak přiznal majitel rozvoj Crowd1 poněkud brzdí, se očekává otevření dalších kanceláří ve světě. Na řadě je Singapur, Jižní Amerika a Afrika, možná další kancelář v Evropě. Zdůraznil, že je nutno vybudovat silnou podporu, aby velký nárůst členů nebyl problém. Je nutno přijmout a vychovat nové lidi do těchto kanceláří. Není to jednoduché a chce to čas.

Planet IX

Ve videu měl svou prezentaci i CEO společnosti Nibiru, která vyvíjí strategickou hru Planet IX a informoval o vývoji. Důležitým mezníkem bude 14. únor, kdy bude v 9:00 uvolněn k prodeji první balíček Cargo Drops, který hráči potřebují k tomu, aby se mohli zapojit do programu “Play2Earn”, tj. sbírat odpad a za ně získat nové tokeny IXE (electron token), který dále využijí ve hře. Informace je v back office. Více o tom budu informovat v samostatném článku, až získám další informace. Předpokládám, že se po tom jen zapráší, pokud to bude jako s tombolou, tak to bude otázka několika vteřin. Kdo balíček chce získat, musí být ve střehu. Zajímavou informaci jsem zachytil na Discord, kde se hráči bavili, že by bylo dobré LP (Loyalty Points) směnit za IXT tokeny, za které by si mohli kupovat PIX ve hře. Ale je to možná jen zbožné přání.

V Planet IX nadále probíhají pravidelné tomboly (Raffles), 3 x týdně, v různou denní dobu, to proto, aby se uspokojili hráči všech časových pásem. Tak se nedivme, že někdy je čas tomboly v 1 hodinu ráno, v Austrálii mají poledne 🙂

Miggster

O Miggster není ve videu žádná zmínka, ale firma určitě chystá velká překvapení, to už oznámili na konci loňského roku a psal jsem o tom články. Nyní probíhají víkendové turnaje, kde můžete vyhrát chytré hodinky Samsung Galaxy GT3 a televizi Apple TV.

Miggster + přijde asi brzy, soudě podle produktů, které letos budou uváděny na trh.

Závěr

Vaší povinností je udělat si 45 minut času a podívat se na video. Dobře popřemýšlet, co se tam mluví a dát si věci do souvislostí. Komu to docvakne, může si zajistit pasivní příjem a zmírnit stres ze současné doby. Nebude to ihned, znovu připomínám, že jsem kdysi psal něco o 5 – 10 letech, ale ono to přijde. Když jste dočetli až sem, máte velkou šanci, že budete na tu změnu připraveni. To je můj cíl – pomoci každému k jeho příležitosti a šanci změnit svůj život. Každý ho máme ve svých rukou. Jsem v Crowd1 od května 2020 a denně sleduji, jak se firma mění. Porovnávám to s vývojem ve světě a účastním se dění “v přímém přenosu” a vidím, kde má strategicky našlápnuto. Věřím, že jsem se dal se svým týmem na správnou cestu, i když mě během té doby spousta lidí odrazovalo. Někteří skončili, vyšuměli nebo nejeví zájem. Jiní zase neví co mají v rukou a jak to uchopit. Ale jejich čas přijde, důležité je, aby si udržovali aktivní účet. Vím, že velké věci se nevytvoří během roku, často jsou to podvody, které splasknou jak bublina a zanechají po sobě naštvané lidi. Jsem rád, že v Crowd1 se to nepotvrzuje, i když upřímně, člověk nikdy neví, kam vleze. Jednou naše zaměstnání skončí a budeme se rozhlížet, co dál. Kdo je připraven, není překvapen.

Dosud vidělo:233Dnes vidělo:1