Události.

Crowd1

Crowd1 žije přípravou na event v Dubai. V Back Office jsou vstupenky k zakoupení, ale jen pro pozice Director a výše. Taková událost vždy věští nějakou změnu nebo start novinky. Proto se budou leadeři od pozicí Director školit a připravovat na jejich zavedení, aby je mohli posunout dál ve své síti a také proto, aby u toho byli první a měli představu o nových možnostech. V Back Office se o tom píše následující:

Nejzajímavější spuštění v historii Crowd1 se blíží – a vy budete jeho součástí!

Crowd1 se chystá otřást digitálním světem – a toto je událost, kde revoluce začíná.

Nejlepší producenti a lídři společnosti Crowd1 jsou pozváni do Dubaje na jedno z nejzajímavějších a nejsilnějších spuštění v historii společnosti

Nezapomeňte si rezervovat své místo! Jedná se o velmi exkluzivní událost a k dispozici je pouze omezený počet vstupenek.

C1 Super Event je exkluzivní pro ředitele a vyšší; a počet míst bude omezen na vybraný počet v každé zemi.
Další informace budou brzy zveřejněny.

Stručný program toho, co můžete očekávat:

Pátek 4. listopadu: Doporučený den příjezdu

Sobota, 5. listopadu: Den 1
C1 Super Expo nové generace – Informace o zahájení C1 Super – C1 Miggster – GameOut – PLANET IX – Metaversy – Školení C1 Top Leader.

Neděle, 6. listopadu: Den 2 a slavnostní večeře
Exkluzivní ocenění lídrů C1 – Školení špičkových lídrů C1 – Předstartovní akce C1 Next Generation Super LIVE – Exkluzivní galavečeře C1 s vrcholovým vedením C1

Tato akce se již nyní těší velké oblibě a počet míst je omezen, takže abyste si zajistili své místo, neztrácejte čas a zakupte si vstupenku ještě dnes!

Cena vstupenky je 2990 BP a zahrnuje 2 dny důležitého školení a slavnostní večeři s velkým ohlasem. Vstupenky budou k dispozici pouze do pátku 14. října!

Upozornění: Letenky, ubytování a výdaje nejsou zahrnuty v ceně vstupenky a musí být hrazeny členem. Vstupenky se nevracejí, akce je určena výhradně pro ředitele a starší a počet míst bude omezen na vybraný počet v každé zemi.

Spojené arabské emiráty
Akce je dostupná pouze pro vybrané členy.

Z toho dedukuji, že asi ještě nebude start Metaversy, možná se oficiálně představí Miggster+, možná oficiálně PlanetIX nebo něco úplně nového, jež bylo dosud utajeno. Možná se konečně představí řešení financí Multiwallet a to by potom dávalo logiku převodu akcií v DPN – C1 Rewards na peněženku Multiwallet. Něco se proslýchá kolem C1Tokenu, který by mohl být novou kryptoměnou, kterou bude vlastnit Crowd1. To vše dohromady by mi dávalo smysl. Pokud vlastním akcie v DPN, provize z Crowd1 a z DPN chodí do peněženky Multiwallet a vše je propláceno v C1 Tokenu. Ten lze libovolně směňovat mezi ostatními kryptoměnami a ekosystémy v metaverzu, popřípadě v rámci peněženky směňovat na FIAT měnu (Euro). A s ním už lze platit v jiných systémech (Mastercard, VISA, ..) Tak se necháme překvapit.

Znovu byl obnoven bonus Fear of Loss (Strach ze ztráty). Přečtěte si, co se píše v back Office:

Fear of Loss Metaversy RESTART pro VŠECHNY členy!
Tisíce členů a vedoucích si vyžádaly restart programu Strach ze ztráty a tady je!

Nabitý větší silou! Každá nová osoba, kterou sponzorujete, získá věrnostní body s propagačním balíčkem Metaversy, který si zakoupí, a VY jako přímý sponzor získáte stejné věrnostní body!!!

Sponzorujte 4 nové balíčky Metaversy a získejte bonus Fear of Loss! Všichni členové, stávající i noví, mají v této nové Metaversy Strach ze ztráty tu nejlepší příležitost.

1. VŠICHNI členové, kteří úspěšně absolvovali Metaversy Strach ze ztráty po 8. září, ji mohou absolvovat ZNOVU!

2. Nastartujte své podnikání se Strachem ze ztráty, počínaje dneškem, po dobu následujících 14 dní – pro všechny členy!

3. Partneři, kteří jsou již v odpočtu pro svůj Fear of Loss, mohou pokračovat ve svém Fear of Loss a získat bonusovou odměnu.

BREAKING NEWS! MAXIMALIZUJTE SVÉ VĚRNOSTNÍ BODY SPONZOROVÁNÍM NOVÝCH PARTNERŮ!

Každá nová osoba, kterou sponzorujete, získá věrnostní body s povýšením

Všem partnerům, kteří od 8. září sponzorovali nového partnera s propagačním balíčkem Metaversy, budou věrnostní body připsány zpětně!

Pokud jste tedy sponzorovali 1 Unicorn + Titanium Pro (od 8. září), získáte 30000 Věrnostních bodů spolu s Affiliatem, který si jej zakoupil.

Pokud jste sponzorovali 5 nových Balíčků se Startovacím + Bílým balíčkem (od 8. září), získáte 5000 LP x 5 Affiliantů = 25000 LP.

Metaversy

Metaversy dosáhla přelomového počtu 2 250 000 předregistrovaných uživatelů!
Metaversy, nová revoluční virtuální obchodní hra na Web3 a blockchain, má nyní více než 2 250 000 průkopnických předregistrovaných uživatelů!

Nejzajímavější vývoj v oblasti online her se nyní začíná rýsovat, výjimečný koncept se nyní stává realitou, která změní svět.

Pohlcující herní design přenese virtuální svět Metaversy do vašeho každodenního života prostřednictvím telefonu a bude fungovat jako brána do tohoto odvážného nového světa. Tato burzovní RPG nové generace – první simulátor obchodování s blockchainem na světě, vyvinutý jako AAA hra, poháněná a vyvíjená nejlepšími systémy a lidmi v oboru.

Metaversy bude nejpůsobivější a nejnapínavější online obchodní hra, jaká kdy byla vytvořena, a všichni partneři Crowd1 k ní budou mít exkluzivní přístup.

Již tato rekordní čísla ukazují popularitu Metaversy a zaručí velkolepé a úspěšné uvedení na trh! Lidé po celém světě se připravují na Metaversy a na příležitosti, které přinese v oblasti rozvoje obchodních dovedností a získávání obrovských odměn!

Zaregistrujte se nyní

Planet IX

Rovněž v Planet IX jde vývoj hodně dopředu. Od pondělí by měl být k dispozici landmark Staking, další možnost, jak vydělávat Stakingem svých NFT Landmarks, pro ty, kdo je vlastní. Rovněž se blíží spuštění Mission Control, což je nová podoba hry, takže ji může hrát každý, aniž by něco ze hry vlastnil nebo potřeboval nějaké aktivum. Ty by měly jít vytvářet přímo ze hry, vlastním hraním. Takže kdo nemá nebo nechce utrácet peníze, si může plnou versi Planet IX vyzkoušet a pokud ho hra zaujme, záleží už na něm, jak se zachová.

Dosud vidělo:99Dnes vidělo:1