Události.

Dalo by se říct, že se nestalo nic zásadního, o čem by bylo nutno psát. Proto si krátce připomeňme probíhající akce.

Akce Strach ze ztráty na další 2 dny!
akce končí 18.10.2022

Nabijte se větší silou! Každá nová osoba, kterou sponzorujete, získá věrnostní body s propagačním balíčkem Metaversy, který si zakoupí, a VY jako přímý sponzor získáte stejné věrnostní body!

Pro všechny partnery, kteří se přihlásili do supernabitého programu Metaversy Strach ze ztráty před 4. říjnem 2022, zbývají ještě 3 mimořádně silné dny na doporučení 4 nových balíčků Metaversy a získání super bonusové odměny Strach ze ztráty.

MAXIMALIZUJTE SVÉ VĚRNOSTNÍ BODY SPONZOROVÁNÍM NOVÝCH PARTNERŮ!

Každá nová osoba, kterou sponzorujete, získá věrnostní body s touto akcí. Všem partnerům, kteří od 8. září sponzorovali nového partnera s propagačním balíčkem Metaversy, budou věrnostní body připsány zpětně!

Pokud jste tedy sponzorovali 1 Unicorn + Titanium Pro, získáte 30 000 věrnostních bodů spolu s Affiliatem, který jej zakoupil. Pokud jste sponzorovali 5 nových Balíčků se Startovacím + Bílým balíčkem (od 8. září), získáte 5 000 LP x 5 Affiliantů = 25 000 LP.

Ujistěte se, že vy a všichni stávající i noví členové vašeho týmu máte šanci získat ten nejlepší start s Fear of Loss! Čím výše míříte, tím více získáte.

Planet IX

Tak byl konečně spuštěn Landmark staking, vlastníci NFT Landmarks nyní dostávají odměny na denní bázi. Jejich výše záleří na typu Landmark (poloměru dosahu) a na obchodech, které se v jeho okolí odehrávají. Je to jen začátek, takže ty provize nejsou bůhvíjaké. Ale jsou.

Blíží se start Mission Control. Postupně se chystá herní prostředí a ladí se poslední úpravy. Doufám, že se dočkáme již tento měsíc. Ale moc bych se nedivil, kdyby si nechali premiéru na evet v Dubai.

Miggster+

Postupně se zavádí nové herní prostředí, což můžeme sledovat při hraní her. Turnaje jsou čím dál tím víc zajímavější, stejně jako ceny, které můžeme vyhrát.

V příštím týdnu by měl být oznámen výherce ceny 1 000 000 dolarů, pokud to zase nezmění. I to je možné, proto ten, kdo se ještě do Miggster nepřihlásil, má poslední šanci.

Na posledním webináři ALG J.E.Werner řekl pár slov k eventu v Dubai. Z náznaků vyplynulo, že bude v několika aspektech přelomový. Bude uvedeno “něco”, co změní fungování Crowd1. Osobně si myslím, že to bude nová kryptoměna C1 token, či jak se bude nazývat a současně se na ni smění naše Loyalty points. Možná to bude další produkt nebo nějaká změna ve stávajících produktech. Podle všeho, máme se na co těšit.

Dosud vidělo:85Dnes vidělo:1