Události.

Zbývá pár dní do eventu v Dubai, kde se očekává něco velkého. První listopadový víkend bude asi hodně zajímavý. Z náznaků, které začínají tvořit zajímavou mozaiku, si lze některé souvislosti odvodit a poskládat.

Pokusím se ve své úvaze naznačit, o co by se mohlo jednat.

  1. Ze zprávy v DPN dne 25.10. k nám dorazilo, že naše akcie budou konečně rozděleny a DPN (Digital Partners Network) oznamuje strategické partnerství s všestrannou aplikací pro digitální peníze. Všichni uživatelé budou kontaktování emailem, jak obdržet svoje akcie. K této zprávě se ještě vrátíme.
  2. Stránky multiwallet.com hlásí nezabezpečené připojení a text na nich se nenápadně změnil, přibylo slůvko “awesome” – úžasný. Pravděpodobně se na nich usilovně pracuje.
  3. Crowd1 ukončuje své propagační akce 4.11.2022. o, že po čtvrté prodloužil Fear of Loss bonus a tlačí členy do registrací v Metaversy rovněž leccos naznačuje
  4. Usilovné dokončení řešení výplat pro členy
  5. V NEWS v Back Office opakovaně upozorňuje, že budeme svědky nejúžasnějšího uvedení na trh v tomto odvětví během eventu 5.-6.11. v Dubai

Když si to přeložíme do našeho jazyka, tak to dává logiku. Crowd1 je populární v asijských zemích a v Africe. Téměř polovina lidí na planetě nemá svůj vlastní bankovní účet v bance nebo možnost přístupu k němu. Když jsou navíc aktivními členy Crowd1, tak výplatu své provize můžou řešit kryptopeněženkami, ale bez účtu je problém se dostat k FIAT měně (EUR,USD). Více lidí má přístup k mobilnímu telefonu než k pitné vodě.

Multiwallet jako univerzální nástroj jim umožní využívat své peníze. Měl by spojovat číslo účtu IBAN současně s kryptopeněženkou a zároveň s možností investovat do akcií (nebo jejich zlomkových částí) světových firem. Rovněž využívat převody mezi měnami a kryptoměnami. Účet bude možno přiřadit ke Google Pay nebo Apple Pay a vyřešit tak platební kartu. Už vám dochází, o jako revoluci se pro tyto lidi jedná? Kdo by si chtěl osvěžit informace o Multiwallet, může se podívat ZDE  nebo ZDE. K dispozici je i starší prezentace z loňského roku ZDE.

Pokud chce Crowd1 expandovat a prudce se rozvíjet, potřebuje zajistit výplaty bonusů všem svým členům, ať už z provizí za propagování digitálních produktů (Planet IX. Miggster+, Metaversy, …) a spousty dalších, které se chystají, tak provize z úrovně sítě – Network level jednotlivých členů. Proto řešení s Multiwallet, či jak se bude nazývat, dává smysl.

Není třeba připomínat, že se z toho stane digitální revoluce a může to změnit svět. Lidé najednou budou mít přístup ke svým penězům v kryptoměně a budou je vlastnit, nebude to vlastnictví bank. Mohou je investovat, nebo směnit v bance za tvrdou měnu. To se asi bankám líbit nebude, proto možná řešení plateb probíhá tak dlouho. Vývoj ale nezastavíme. Může to být předzvěst nového světa, kde se zúčtuje s bohatými, kteří nás tahají v rámci svých zájmů do svého područí. Nechci dál domýšlet, ale jednou to přijde.

Na posledním webináři J.E.Werner velmi emotivně prezentuje, i když v náznacích, co všechno přijde. Zdůrazňuje, že to co přijde tady ještě nikdy předtím nebylo. Je velice přesvědčivý ve svém projevu a je opravdu “zapálen”.  Rok 2023 bude rokem expanze Crowd1. Tak na to se opravdu všichni těšíme. Zdroj na webinář uvádím na tomto odkazu, kvalita a titulky nic moc, možná někde najdete lepší verzi.

V ostatních produktech výrazné novinky nejsou, snad jen v Planet  IX.

Planet IX

Přichází s řešením “spících” účtů, kdy hráči, kteří získali PIX v rámci Crowd1 nebo si zavedli účty, nyní hru nehrajou nebo nereagují na nabídky. To způsobuje problémy ostatním, protože s tzv. “mrtvolami” se těžko buduje území. Po novému, kdo nebude aktivní, bude po 6 měsících jeho PIX prodán za tržní cenu, pokud na něho existuje nabídka. Bližší podmínky jsou v článku na tomto odkazu.

Rovněž se připravují další zajímavá spojení, např. s Arcade NFT, intenzivně se chystá start Mission Control. Změnami procházejí i webové stránky Planet IX a také související odkazy. Připravují se další edice NFT ke korporacím ve hře. Hra se postupně probíjí na čelní pozice v odvětví NFT her.

Závěr ?

Meta (Facebook) utratil miliardy dolarů na vývoji metaverza. Crowd1 tento trend zachytil o rok dříve. Je vidět, že přichází další skok ve vývoji Crowd1. Po více jak třech letech začíná vedení firmy naplňovat to, co celou dobu tvrdili. V dalším vývoji mají jasno minimálně další tři roky dopředu. Ví, s čím přijdou a připravují se na to. Pro mnoho lidí se začnou objevovat nové příležitosti a možnosti. Nevím, jestli to bude ta expanze, jakou očekáváme, kdy povědomí o tom, co firma umožňuje bude tak silné, že si informace začnou lidé vyhledávat a hromadně se registrovat. Přeji si, aby tomu tak bylo, protože to určitě poznám na sledovanosti těchto stránek. A vy také.

Video jako bonus s českými titulky najdete ZDE.

Dosud vidělo:93Dnes vidělo:1