Události.

V roce 2026 bude 25% lidí ve světě trávit 1 hodinu denně svého času v metaversy – kyberprostoru. I taková informacec zazněla na Eventu v Dubai. Zprávy a info z eventu zatím nejsou plně k dispozici, podělím se s vámi o to, co se dalo pochytat na sociálních sítích a na nahrávkách z telefonů jednotlivých účastníků. kteří krátké šoty vysílali živě. Komplexnější přehled bude zřejmě v příštím týdnu, jakmile je Crowd1 uvolní.

Byly aktualizovány smluvní podmínky. Nové znění v češtině je ZDE. Ve své Back Office je musíte znovu potvrdit – přijmout. Je to na tlačítku “Aprove”.

Změny nastaly v naší Back Office. Změnil se její vzhled v souvislosti s novými balíčky, které Crowd1 nabízí. Budou obsahovat NFT Crowdu, které by mělo být velice žádané (možná časem). Pochopil jsem, že jsou čtyři úrovně, Země, Vzduch,Voda a Oheň. Rovněž na zakoupení tohoto balíčku lze jednorázově získat slevu 50% z věrnostních bodů. Těch potřebujete 5000 na jednorázovou slevu. To lze rovněž vyčíst z Back Office. Dostanete se na to tak, že kliknete na tlačítko “Upgrade” a otevře se vám nová nabídka balíčků. Také v GIFT kódech jsou připraveny balíčky k zakoupení. Platební tlačítko už je funkční.

Balíčky Crowd1 jsou nejinovativnější, nejvýkonnější a nejvyhledávanější v oboru. Tyto balíčky, které obsahují ikonický Crowd1 NFT, stejně jako pečlivě vybrané produkty a funkce, nejlepší příležitosti poskytované naším mimořádným kompenzačním plánem a fantastické bonusy, nabízejí partnerům plný přístup k nové digitální hranici.

Hovořilo se i o dalších produktech, mluvilo se i o peněžence, ale nezaznamenal jsem, že to bude Multiwallet. Informace budou postupně přicházet. Předpokládám, že bude o čem psát.

Další event je naplánován na 13.1.2023 a tam mají býtpředstaveny nové produkty. Tak se o tom píše v záložce Evebts:

Největší Crowd1 Dubai LIVE se koná a vy jste zváni!

Dubai LIVE 2023 zahájí nový rok bouří. To bude nový začátek roku 2023 pro členy a partnery Crowd1 po celém světě.

Připravte se na nejexkluzivnější zahajovací událost s nadšením, informacemi VVIP a uvedením produktů na trh.

Dva celé dny transformují sebe a váš tým na další úroveň, na kterou se zaměřujete.

Cena vstupenky zahrnuje:
2 celé dny přísně tajných informací

Tato akce se již ukazuje jako velmi populární a místa jsou omezená, takže se ujistěte, že si zajistíte své místo, protože jsou k dispozici omezené vstupenky!

Akce je určena výhradně pro členy Crowd 1 a starší 18 let. Upozornění: Letenky, ubytování a výdaje nebudou zahrnuty v ceně letenky a musí být hrazeny členem. Vstupenky jsou nevratné; akce je exkluzivní pro ředitele a nahoru; a počet míst bude omezen na vybraný počet pro každou zemi.

Dosud vidělo:87Dnes vidělo:1