Události týdne.

Vítejte u přehledu novinek uplynulého týdne. Provedu krátké shrnutí, nebylo toho až tak moc.

Back office

Asi jste si všimli, že při potvrzování LP je do formuláře navíc zařazeno okénko s odpočtem. Trochu změna, víte, kolik času na potvrzení svých LP máte daný den.

Další novinkou, i když se to dala očekávat, je znovu spuštění propagace Titan Promotion. Za 869 € lze při platbě kryptoměnou upgradovat svůj účet na TitanPro. Akce je omezená a běží do 22.11.2021 do 14:00, to znamená do setkání leaderů v Dubai. Předpokládám, že tato akce není poslední a při příležitosti prosincového eventu ji Crowd1 opět spustí, možná ale bude dražší.

Rovněž byla v sekci News 7.11. zveřejněna nová zpráva o dosažení 40 000 000 uživatelů. No po pravdě, vedu si svoje počty a moc mi to předtím nesedělo, říkal jsem si, že asi někde dělám chybu. Dle mých statistik vychází 39 500 000 členů k dnešnímu dni, možná, že se počty časem srovnají. Na webu jsem o tom informoval již dříve, ve stejné době, jako proběhly zprávy na sociálních sítích o dosažení 40 milionů členů.

Kdo si zaregistroval lístek na World Event 11.12., tak jako odměnu získal další LP navíc (v závislosti na svém členství). Tuto odměnu je nutno potvrdit při potvrzování LP, níže na stránce je zobrazena ikona MEGA Event, která po potvrzení LP zmizí. Využijte této nabídky, nikde ve světě jsem to zatím nezaregistroval, že lidi o tom ví. Asi náš web o tom informoval jako jediný a určitě první!

Planet IX

V pátek proběhla první tombola na losování NFT, lístky v počtu 100 000 ks byly den před tombolou vyprodány během 5 minut. Zájem je obrovský. Budou následovat další tomboly, doufejme, že se na majitele lístků usměje štěstí. Majitelé pátečního NFT (je jich celkem 7) budou mít podíl ze všech obchodů, které se uskuteční v okruhu 25 km kolem daného NFT. Lístky do tomboly má každý, kdo nakoupil PiX alespoň za 400 pEur. Najdete je ve svém účtu Planet IX.

Rovněž proběhl první výprodej tokenů IX, které budou měnou ve hře, cena v předprodeji byla 1,58 USD za token. Veřejný prodej se bude pohybovat ve výši 4,75 USD za 1 token. Hra bude slavnostně představena 22. 11. v Dubai, v hotelu Atlantis.

Pro obchodování s tokeny je nutno si pořídit webovou krypto peněženku MetaMask a propojit ji s účtem v Planet IX. Píšu o tom v blogu.

Life TRNDS

Využil jsem služeb cestovky a zabukoval si jednu noc v hotelu v Čechách za 36 USD. Jsem zvědavý na provizi z prodejního bonusu, kolik a jk a jestli vůbec se připíše. Potom podám zprávu 🙂

Znovu upozorňuji členy, aby byli aktivní na svém čtu a alespoň jednou týdně si ho otevřeli a klikli na ‘Claim’ pro potvrzení LP. Když už to neděláte denně a vědomě se připravujete o své LP, čehož možná budete časem litovat, tak to dělejte alespoň jednou týdně. Systém vás povede jako aktivní a nevyřadí vás. Sponzoři by si měli hlídat své linie, protože v budoucnu jim budou těžce získaní členové chybět. To nemluvím o promarněných penězích za registrace. V  budoucnu přijde doba, kdy se to vrátí.