Události.

Crowd1 vydal nové balíčky. Koupit je, či nekoupit? To je otázka, na kterou se ptá mnoho lidí. V dnešním článku přehledu týdne se to pokusím vysvětlit. Vše je jen můj osobní názor, ve skutečnosti může být všechno jinak.

Crowd1 bude v prosinci slavit 4 roky na trhu. Přežil počáteční neduhy startupů a podařilo se mu nastartovat růst. Expanze ale sebou přináší nové problémy, které je nutno řešit. Navíc je potřeba sledovat vývoj v odvětví a neustále se mu přizpůsobovat. A zejména kryptoměny a NFT za ty čtyři roky urazily neuvěřitelný kus cesty a další bouřlivý vývoj je ještě čeká. Časem se prostředí ustálí a převládnou velcí hráči, kteří mají silné zázemí a stabilitu.

Původní balíčky Crowd1 nám samozřejmě zůstanou. S novými balíčky ale získáme nové možnosti. Zejména přístup k C1 Tokenu a potom ke kryptopeněžence C1 Link, která bude asi úzce svázána s Crowd1 a jeho produkty. Ty čeká v roce 2023 velký start. Rovněž Crowd1 NFT by měly být klíčem k digitální budoucnosti. Měly by jít vyměnit (spálit) za jiná aktiva nebo by měly jít prodat na burze s NFT, např. OpenSea. Tak jsem to pochopil z webinářů ALG, kde se o tom mluvilo.

Každý si musí rozmyslet, jestli koupit nový balíček a získat NFT a další možnosti, které sebou přináší, nebo sledovat vývoj a rozhodnout se později. Kdo to s Crowd1 myslí vážně, ten si ho koupí. Každý nový člen už má jedinou možnost, zakoupit některý z nových balíčků. Vzpomínáte si, jak se o nich na jaře mluvilo? A přišly do hry až v listopadu. Co v Crowd1 řeknou, o také dodrží, ale trvá to dlouho. Věřím, že další produkty jsou připraveny na spuštění, ale Crowd1 asi čeká, až si co nejvíce členů koupí balíček s NFT. Protože pokud se prodeje produktů spojí s provizemi, bez kryptopeněženky a propojení s web3 to asi nepůjde. V lednu má proběhnout další event, další překvapení je jistě na cestě.

Crowd1 vydal novou prezentaci – New Businesss Prezentation. V češtině je dostupná v záložce ‘Dokumenty’ nebo na tomto odkaze. V angličtině ji najdete v Back Office v záložce ‘Info’ – ‘Presental & promo’.

Rovněž proběhly některé informace o produktech:

Metaversy

Byla představena ‘Timeline’ – časová osa vývoje hry, která ukazuje co se v příštím roce bude v Metaversy odehrávat. Více na obrázku níže

PlanetIX

Vývojáři hry přicházejí od 22.listopadu s novinkou, na kterou jistě čekalo hodně hráčů. Jedná se o tzv. spící agenty, majitele PIX, kteří nereagují na nabídky a nejsou do hry zapojeni. V případě, že se do hry nezapojili půl roku, o své PIX přijdou, pokud na něm visí nabídka ke koupi. Samozřejmě nepřijdou o svá aktiva natrvalo, když se do hry zapojí, systém jim yygeneruje nové PIX za ty, které byly prodány. Se startem hry se přes Crowd1 zaregistrovalo hodně členů, kteří své PIX nějakým způsobem neřeší a hru nehrají. Problém u nich vznikl s nutností zřídit si web3 peněženu na kryptoměny. Proto je nyní ve hře jen asi 40 000 hráčů. Spoluprací s Arcady NFT a s nástupem MissionControl, kdy půjde hrát hru zdarma, počet hráčů bude narůstat. Rovněž implementace Esports do hry povede k většímu zapojení hráčů i z jiných platforem. Tady nás čeká opravdu hodně zajímavých událostí. V současné době probíhá prodej NFT jednotlivých herních korporací, první byl Y_Genesis Corporation NFT, který dává doživoní přístup k Airdropům.  Těch 500 kusů bylo vyprodáno za tři minuty. Nyní se chystá další prodej Newlands Genesis. Proč jsou to tak důležité informace? Přečtěte si článek z PlanetIX.

Každá herní korporace na planetě IX má svůj vlastní token řízení nazvaný MetaShares. Některé metaakcie jsou již raženy a jsou na trhu; Zbytek bude distribuován prostřednictvím prodejů, airdropů nebo herních událostí.

Vlastníci MetaShare mohou hlasovat o jakýchkoli navrhovaných změnách ve struktuře společnosti. V podstatě funguje stejně jako jakákoli jiná forma firemního vlastnictví. Čím více akcií máte, tím větší moc máte nad korporací a její budoucností.

Majitelé MetaShare také rozhodují, kolik z pokladny korporace budou odměněni. Když hráči interagují s herní společností, například nákupem strojů a technologií (Y_) nebo obchodováním území mezi hráči (NetEmpire), část transakcí je rozdělena do pokladny korporace. Pokladna funguje jako fond sázek pro MetaShares a odměna je $IXT.

Částka rozdělená do státní pokladny závisí na korporaci, transakci a vlastnících MetaShare. Majitelé MetaShare budou průběžně odměňováni IX tokeny při sázení svých MetaShares. Částka rozdělená vlastníkům MetaShares je také určena počtem MetaShares v korporaci.

Množství MetaAkcií v každé herní korporaci se podle toho liší:

  • NetEmpire: 2 999
  • Y_: 333 333
  • Newlands: 269 269
  • Eternalab, 188 888
  • Globální Waste systems: 111 111
  • HaveBlue: 222 222
  • Stupeň gravitace: 99 999
  • Arcade: 13 368
  • Lucky Cat: 77 777

MetaShares mají hodnotu jako NFT, kterou lze obchodovat a prodávat. Ale také jako aktivum, které bude generovat IX žetony pro držitele. V budoucnu, vedené Planet IX DAO, bude obrovské množství sub-DAO vytvářet aliance a strategie, které posunou vývoj her ještě dále.

Miggster+

Počítám, že po Novém roce se Miggster+ začne více projevovat. Naskočí turnaje o lukrativní ceny, myslím tím o automobily a podobně drahé věci a hráčů začne přibývat. Kdo si koupí nový balíček, měl by mít jeden rok hraní v ceně, ostatní by měli mít ve svém účtu Miggster voucher na 30 denní vyzkoušení Miggster+.

Závěr

Shlédněte video C1 The Next Generation | Johan W. Speech | Day 2 (vimeo.com) kde CEO p. Johan Westerdahl  mluví o vývoji Crowd1 a o jeho následujícím vývoji v příštích letech. Protože je v angličtině, přikládám překlad jeho slov do češtiny:

“Dámy a pánové, srdečně přivítejte generálního ředitele Johana Westerdahla. Děkuju. Děkuju. Je tak dobré, že mám šanci tu dnes znovu stát. Rád stojím před skupinou nadšených, motivovaných, úžasných lídrů, kteří chtějí společně s námi změnit svět.

A to je to, co jsme v tuto chvíli. Jak jsme slyšeli od několika řečníků v průběhu dnů, já a včerejší řada dalších, jsme velmi v dobrém bodě.

Tento obrázek jste viděli již včera. Že krypto svět je v popředí, pokud ho porovnáte jak s internetem, tak s průmyslem mobilních telefonů, kde byli.

Ale také jsme velmi v oku toho, kde se věci dějí, kde je sladké místo, obrovský nárůst, kde začíná velký onboarding. Takže stojíme před technologickým posunem.

Načasování je správné, nebylo to lepší pro krypto, pro blockchain, pro metaverse. Jsme v kritickém bodě, kde se všechno zrychlí, kde se všechno rozjede.

Viděli jste Raje brzy před obědem, který dnes ukazoval o internetu, co lidé říkají o počítačích atd. Dnes ráno jste slyšeli Reeve Collinse, spoluzakladatele společnosti Tetra, jak mluví o tom, jak vrátíme moc lidem.

Že peněženka je zabijácká aplikace na Web3. Kde ukládáte svá data, kde ukládáte své NFT, kde ukládáte své kryptoměny, kde ukládáte svá digitální aktiva. Pak vlastníte svá vlastní data a můžete je zpeněžit.

Nepředáváte to Metě, Googlu ani nikomu jinému. Je to vaše a vy to ovládáte. To je hlavní změna, před kterou stojíme, a to vám dá zcela nové možnosti.

Dáme vám klíč, abyste byli součástí tohoto paradimového posunu. Dáme vám nástroje, dáme vám C1link, peněženku, dáme NFT a dáme vám token.

A to je to, o čem dnes ráno mluvil Reeve Collins. Chcete-li získat kontrolu nad těmito věcmi, mějte je na jednom místě. Společně jsme položili základy všech prací, které jsme dosud dělali.

Vybudovali jsme základnu, základnu pro sebe, pro posun vpřed, pro vstup do nové éry a pro zkoumání nové éry. My máme počet uživatelů, vy je máte ve své síti.

Kritická masa je jít ven a dát to do pohybu. Můžeme do tohoto podnikání zapojit každého. Vytvořili jsme snadný proces onboardingu. Kde jsou nové balíčky s novými NFT a peněženkou C1 klíčem a nástroji pro to. Vezměte je společně s produkty.

K dispozici jsou také klíče do Metaverse, PLANET IX, Miggster+ a Metaversey. To vše jsou spojení s Metaversem, s novou érou. Poskytneme vám školení o nástrojích a o tom, co se děje v průmyslu.

Stejně jako jste viděli různé řečníky a uvidíme kolem toho více řečníků. Během této události. Použijeme k tomu Mindoe. Včera jste viděli nový aktualizovaný Mindoe, kde jsme, jak se posuneme dál.

Povedeme vás, vezmeme vás za ruce a povedeme vás, abyste mohli vzít za ruce své týmy, své členy a všechny lidi tam venku, kteří ještě nejsou na palubě.

A přiveďte je do C1 a do nové éry, do Metaverse. Hlavní součástí přesunu moci na lidi je decentralizace. A C1 velmi tvrdě pracuje na tom, aby se decentralizovala a přenesla moc na vás a všechny ostatní členy v síti.

NFT, které jste viděli včera, jsou klíčem do nového světa, do budoucnosti. Poskytnou vám přístup k produktům, poskytnou vám přístup k žetonům, poskytnou vám přístup k výměně.

Ano, jsou klíčové. Budou také klíčem ve zprávě, když jdete ven, mluvíte s lidmi. Vypadají dobře. Jsou silně navrženy se spoustou technologií za sebou.

Lidé je rádi uvidí, budou s vámi o nich mluvit. To je nástroj, který vám pomůže povzbudit lidi a dostat lidi na palubu. Řekl bych, že načasování spuštění tokenu je do značné míry plánovaná věc a musíme ji naplánovat, ale musíme také přizpůsobit tento plán tomu, co se děje ve světě kolem nás.

Za prvé, musíte mít čas přivést lidi. Takže my jsme kritická masa, abychom z toho dostali to nejlepší. Musíme být obrovská skupina, která tyto produkty používá, mluví o nich, ukazuje, že je milujeme, že v ně věříme.

Přivádíme nové lidi, aktivujeme pražce, bereme aktivní lidi a dáváme je do práce. Takže když je správný čas, když máme dostatek lidí a že máme býčí trh, trh, který je rostoucí, to je opravdu pozitivní, pak je čas spustit token.

To bude nejlepší vliv na každého, kdo se připojil a v tomto podnikání. Takže nyní využíváme čas ve vašich balíčcích, ve vašich NFT a s produkty, abychom vybudovali vaše základy a vybudovali vaše podnikání, abyste byli tam, kde chcete být, když podnikneme další krok do Web3.

Čas je všechno, počet lidí a správný trh, který to udělá. Další věc je, že je to teď, začíná to. To znamená, že začínáme dnes, začali jsme včera, mluvíme o tom.

Ale skutečná práce začíná po tomto setkání, kdy se všichni vrátíme domů na svá obvyklá místa, začneme mluvit s lidmi v našich organizacích, zavoláme jim, uděláme s nimi Zooms, setkáme se s nimi v reálném životě, představíme to, poženeme je, nastartujeme je k pohybu.

Je to také čas zítra. Čas, kdy je opravdu na všech lidech v kancelářích po celém světě, aby na tom začali pracovat. Protože bez nich nedostaneme správnou podporu, nerozběhneme IT, nedostaneme to a to je na mé straně, abych to udělal.

Ale dnes i po celém světě mám tady a po celém světě úžasný tým lidí, kteří mi s tím pomohou. Takže si pamatujte, že načasování je správné, nástroje jsou k dispozici, musíme udělat práci.

Nebude to hotové, pokud se k tomu nerozhodneme. Musíme se rozhodnout. Musíme říct, že to chci udělat, stanovit plán, začít mluvit s lidmi, přivádět lidi a věřit, že budujeme naši společnou budoucnost. Do nové éry s Metaversy atd…

Takže dnes odpoledne pozorně poslouchejte všechny věci, které získáte v informacích a dalších věcech, a pak buďte připraveni. Dnes večer je večírek, ale po něm je to zpátky k tvrdé práci.

Takže buďte brzy v posteli a soustřeďte se zítra, protože pak to opravdu začíná. A buďte trpěliví, pracovití, soustřeďte se na budoucnost a na to, co děláme.

Budeme s vámi, já budu s vámi a doufám, že se všichni soustředíte a budete se mnou a týmem ve společnosti, abyste uspěli.

Mockrát děkuju.”

Myslím si, že to nepotřebuje komentáře. Každý se může zařídit podle sebe. Je vhodný čas nakoupit bitcoiny, protože jsou cenově nízko. Za měsíc, dva, až se cena vzpamatuje a vyrovná vám poplatek za nákup BTC, tak si můžete koupit balíček i se slevou 50%, pokud máte nasbíráno 5000 Loyalty Points. Už víme, proč každý den klikáme…

Dosud vidělo:100Dnes vidělo:1