Události.

Crowd1

V týdnu se toho moc neudálo. Prakticky všechno se točí kolem propagace nákupů nových balíčků, podpořenou akcí Fear of Loss, která končí 24.11. Výhodou je, že pokud si do té doby zakoupíte některý z balíčků s NFT, tak se přepočítají nákupy v síti pod vámi od 5.11 a vy získáte body, o které byste jinak přišli. Kdo by ze sítě Team CSM z důvodu nedostatku 5000 LP (věrnostních bodů) nedosáhl na slevu 50%, tak mi napište, slevový kupón vygeneruji a pošlu vám ho i s návodem, jak ho uplatnit. Platí to pouze pro členy Team CSM, protože v důsledku to může pomoci k zisku bodů všem, kdo se v linii nachází.

Propagační video je zde: C1 Elements New Packages | FoL (vimeo.com)

Výhodou nových balíčků je zisk NFT Crowd1, které bude asi v budoucnu velmi ceněné, podle toho, jak společnost roste. Bude se dát zobchodovat na burze OpenSea. Bez tohoto balíčku s NFT se v příštím roce nedostaneme k podpoře peněženky C1 Link a pravděpodobně ani k odměnám C1 Rewardds z akcií, jež generovalo DPN. Certifikáty o majitelích akcií se připravují na rozesílání a pravděpodobně akcie budou obsahovat podíl na zisku Crowd1, což může být zajímavé. Kdy přesně je bude DPN rozesílat se ještě neví. Předpokládám, že to bude v příštím roce, protože bez peněženky C1 Link by to nedávalo smysl. Akcie by dle mého názoru měla být i v listinné podobě, což může zabrat týmu DPN spoustu času.

Na příští rok se připravuje event Kick Off v Dubai. Termín je posunut na únor, 17. – 18.2.2023.Jak píší v Back Office, půjde o školení, které vám změní život. No, po pravdě, z megalomanských prohlášení jsem už dávno vystřízlivěl, ale věřím, že přijde něco hodně zajímavého.

Crowd1 dobudoval hlavní infrastrukturu a měl by rozjíždět produktový trh, abychom my členové mohli vydělávat na prodejích digitálních produktů. Novinky budou přicházet postupně a zavádění půjde pomal, abychom se v tom neztratili. Kdyby vypustili hodně věcí najednou, tak by z toho nebyl patřičný efekt. Na každý produkt je potřeba dát několik měsíců času, aby se uchytil.

V souvislosti s tokenem Crowd1 přemýšlím, jestli Crowd1 nevstoupí na burzu, možná jen kryptoměnovou. Bude asi potřebovat splnit regulační zásady EU ohledně kryptoměn, která se chystá na jejich prodej víc dohlížet, aby byli chráněni spotřebitelé.

Metaversy

Pomaličku se začíná mluvit o hře Metaversy. Byla zveřejněna časová osa na celý příští rok a nastane postupné zavádění. Něco podobného, jako Planet IX. Půjde to pomalu a postupně budou přidávány funkce a budeme se učit, jak ji hrát. Ti členové Crowd1, kteří si potvrzují týdenně svoje Virtuals, budou mít zvýhodněnou startovní pozici. Něco jak v Planet IX. Pokud tato hra bude z poloviny tak dobrá, jak Planet IX, tak se na ni opravdu těším. Údajně má být ještě lepší, i když se jedná o burzovní obchodování.

Planet IX

Užíváte si v Planet IX záložku Mission Control? I když je to pořád ve fázi BETA a vývojáři neustále něco upravují a ladí, tak je to opravdu pecka. Tato hra má opravdu náboj, podpořený ziskem aktiv, které jsou vaším majetkem jako NFT na OpenSea a můžete ho prodat. Komu se podaří vytvořit “Fusion” zařízení na výrobu energie, má štěstí. Na OpenSea se nabízí na prodej za 6.5 ETH, což je něco kolem 200 000 Kč. A těch možností je hodně více. Já bych ho určitě neprodával, protože je to stroj na peníze, až do konce života.

Závěr

Crowd1 se asi připravuje na něco velkého, co má přijít v roce 2023. Náznaky na webinářích a mluvení v hádankách má možná podnítit naši fantazii. Navíc, když sem tam opakují fráze, že více nemohou říct. Za ty roky, spojené s Crowd1, tuším, že něco opravdu přijde. Aspoň se má člověk na co těšit.

Už máte svůj balíček s NFT?

Dosud vidělo:84Dnes vidělo:1