Události.

Zásadní zprávou tohoto týdne je spuštění registrací na stránkách metaversy.com . Stránky hry byly zprovozněny a nyní se všichni členové Crowd1 mohou registrovat do připravovaného spuštění Metaversy. Odměna za registraci je 50 Virtuals, proto stojí za to využít tohoto bonusu. V Back Office se o tom rovněž píše. Kdo se přihlásí do svého účtu v Crowd1, uvidí jako první banner obrázek s registrací do Metaversy. Nejde se splést.

Revoluční Metaversy World Launch začíná právě nyní!

Vytvořte si účet a zapojte svůj tým do nejrevolučnější hry Hrajte o získání virtuální burzovní hry na světě a získejte 50 hodnotných virtuálních her zdarma na Metaversy.com

Ujistěte se, že vy a váš tým získáte nejsilnější start Metaversy!

Exkluzivní průkopnická akce “50 virtuálních zdarma” začíná dnes 8. prosince a je aktivní po dobu 24 silných dnů až do 31. prosince.

Během fenomenálních prvních 30 hodin se na metaversy.com zaregistrovalo 300 000 lidí z více než 175 zemí

To je explozivní mega růst v bezprecedentním měřítku!

Jsme tak hrdí na Metaversy a těšíme se na fantastický rok 2023.

Pozor, akce pro členy Crowd1 platí do 31.12.2022

Planet IX

Tým Planet X pořád ladí a její nové vylepšení Mission Control. V prosinci na nás čekají další Airdropy a vývoj postupuje podle plánu. Velkou novinkou je spuštění Stakingu energií. Energii si může vytvořit každý hráč, který se zaregistruje do Mission Control. Zde na své dlaždice vsadí PIX a ty mu generují odpad. Každé 3 hodiny jedna jednotka. Když hráč nasbírá 25 jednotek odpadu, přežene ho přes labolatoře Eternal lab nebo Global waste system, něco mu z toho vyleze. Buď BioMod nebo Astrokredit. Když nasbírá potřebný počet BioModů, Astrokreditů a navíc získá Blueprint (plány), může vytvořit zařízení na výrobu energie. Zařízení potom umístí na svou dlaždici a ono generuje energii. Vygenerovanou energii lze dát spolu s IXT do Stake energy a z toho se potom vytváří další IXT, které lze směnit např za jinou kryptoměnu nebo FIAT měnu (EUR, USD,…), nebo utratit ve hře za nákup dalších PIX.

Hru čeká v roce 2023 další vývoj, jak je vidět na stránkách planetix z timeline. Rozhodně je co očekávat.

Závěr

S končícím rokem neočekávám v Crowd1 výraznější změny nebo překvapení. DPN asi spustí své emaily po Novém roce, předpokládám tak, že budou chtít účetní období nastavit od počátku roku. Možná proběhne nějaký recognition event na zhodnocení letošního roku a na oslavu nového roku 2023. Asi se nevyplní prohlášení majitele, že Crowd1 bude mít 100 000 000 členů na konci letošního roku. Uvidíme v roce příštím. Crowd1 začne nabírat na síle se svými strategickými produkty. Zejména Miggster má potenciál doslova během měsíce akcelerovat, protože to zaujme mladé. Metaversy se bude celý příští rok zavádět na trh, ale její potenciál je obrovský. Planet IX se rovněž slibně rozvíjí. Až se všechno rozjede, tak bude čas na to uvádět další produkty. Sami uznáte, že už tak je toho hodně a většina z vás se už neorientuje.

Dosud vidělo:90Dnes vidělo:1