Události týdne.

V uplynulém týdnu jsem zaznamenal události, které stojí za zmínku. Krátce je popíšu a přidám svůj komentář. Většina z nich je uvedena v back office, takže si je v klidu můžete přečíst, pokud jste tak už neučinili.

Crowd1

V pondělí bylo zveřejněno krátké video ke třetímu výročí fungování firmy. Bylo sděleno velké poděkování společnosti všem členům, kteří pracují pro Crowd1. A také příslib růstu a rychlé akcelerace v následujících letech.

Pokračuje akce Epic Promotion Supercharged – Rank Booster. Na obrázku níže vidíte navýšení bodů do Network level v případě, že někoho zaregistrujete. Překlad uvádím níže pod obrázkem.

EPICKÁ PROPAGACE RANKBOOSTER

EPIC Promotion Upgrade pro RankBooster zdarma k dispozici nyní!

Dostaňte sebe a svou firmu do nejlepší možné pozice pro start v roce 2022 díky kombinaci síly EPIC Promotion Upgrade For Free a RankBooster!

EPIC Promotion Upgrade For Free. RankBooster vám při upgradu balíčku poskytne ZDARMA upgrade na další úroveň a navíc budete až do 1. června využívat úžasnou sílu RankBoosteru, která vás posune nahoru v žebříčku rychleji než kdykoli předtím.

Podívejte se na obrázek níže a zjistěte, jak to funguje!

Nenechte si to ujít! Nabídka končí 31. března, ale přihlaste se včas, abyste z kampaně EPIC Promotion Upgrade For Free RankBooster vytěžili maximum!

PROPAGACE DOPLŇKU BOOSTER
Nabijte svůj balíček!

Crowd1 představuje Booster pro balíčky Gold, Titanium a Titanium PRO! Nabijte svůj stávající balíček těmito doplňky, které vám poskytnou výkonný RankBoosting, exkluzivní věrnostní body, body za aktivitu a obchodní body!

Čím lepší je váš balíček, tím silnější je váš doplněk! Vylepšete si svůj balíček ještě před zakoupením Boosteru, abyste mohli využívat ještě více výhod!

Další akcí je opětovně obnovený Fear of Loss. Překlad z back office je níže.

Strach ze ztráty – SUPERCHARGED je zpět!

Po fantastickém úspěchu Strachu ze ztráty Supercharged nabízí Crowd1 všem novým členům ten nejlepší a nejsilnější start v historii!

S mocným Fear of Loss Supercharged získáte na dárkovém kódu body hodnosti, které vám umožní ještě rychleji stoupat na vyšší úrovně.

Crowd1 Fear of Loss Supercharged Promotion!

Od 3. února 2022 do 1. března 2022 můžete urychlit svůj výkon v Crowd1 jako nikdy předtím!

Jako platební metody jsou přijímány bitcoiny, ethereum a Qaicash.

Více moci než kdykoli předtím pro každého, kdo se připojí! Zdvojnásobte svůj výkon jako nový člen!

Strach ze ztráty Supercharged Golden 4

Pokud máte jako sponzor bílý, černý nebo zlatý balíček a prodáte balíčky čtyřem novým lidem, tito čtyři lidé získají upgrade na zlaté balíčky! Vy budete povýšeni na Titanium a získáte 1 exkluzivní dárkový kód na Zlatý balíček zdarma!

Když jste jako sponzor držitelem balíčku Titanium a prodáte balíčky čtyřem novým lidem, tito čtyři lidé získají upgrade na balíčky Gold. Získáte 15 000 super exkluzivních věrnostních bodů navíc a 1 dárkový kód na balíček Gold!

Když jste jako sponzor držitelem balíčku Titanium Pro a prodáte balíčky čtyřem novým lidem, tito čtyři lidé získají upgrade na balíčky Gold. Získáte 30 000 super exkluzivních věrnostních bodů a 1 dárkový kód na zlatý balíček.

Strach ze ztráty Supernabitý zlatý 8

Pokud jste jako sponzor držitelem bílého, černého nebo zlatého balíčku a prodáte balíčky osmi novým lidem, těchto osm lidí bude povýšeno na zlaté balíčky a vy získáte 2 exkluzivní dárkové kódy na zlaté balíčky!

Pokud jste jako sponzor držitelem balíčku Titanium a prodáte balíčky osmi novým lidem, těchto osm lidí získá upgrade na zlaté balíčky. Získáte navíc 30 000 super exkluzivních věrnostních bodů a získáte 2 dárkové kódy na zlaté balíčky! Budete povýšeni na balíček Titanium Pro (včetně dalších 15 000 věrnostních bodů).

Když jste jako sponzor držitelem balíčku Titanium Pro a prodáte balíčky osmi novým lidem, těchto osm lidí získá upgrade na zlaté balíčky. Získáte 60 000 super exkluzivních věrnostních bodů a 2 dárkové kódy na balíček Gold.

Pořiďte si ho hned a začněte rok 2022 s neuvěřitelnou silou!

Dále je v back office zveřejněn rozhovor s CEO ICT Johanem Westerdahlem. Překlad je níže a do videa jsem přes automatický překlad vložil české titulky.

Podívejte se na nový rozhovor s generálním ředitelem skupiny ICT Johanem Westerdahlem!

Po obrovském úspěchu prvního dílu pořadu This Is Now zveřejňujeme exkluzivní rozhovor s generálním ředitelem skupiny ICT Johanem Westerdahlem, ve kterém hovoří o nejzajímavějších plánech Crowd1 pro rok 2022 a další roky!

Jedná se o výjimečnou příležitost si ho poslechnout, tak si to nenechte ujít! Podívejte se na rozhovor ještě dnes!

Jak jsem za ty dva roky, co žiju s Crowdem vypozoroval, bude asi v červnu nějaká změna. Předpokládám uvedení nových produktů do C-Store. Přičítám to končící akci rank Booster k 1.6.2022. Možná ji ale opět prodlouží. Rovněž Epic promotion, která končí 31.3.2022, se asi dočká pokračování. Nebo se vymyslí nějaká nová akce. Z registrací plynou do firmy peníze a z těchto zisků je financován rozvoj a vyplácení členů. Letos by měly začít více přicházet i zisky z produktů z C-Store.

Zejména z Planet IX, jakmile se spustí. Očekává se i představení Miggster+ s novým pojetím NFT her a E-sport her. To načasování bude asi společně i s Multiwallet, protože DPN vyzvalo všechny, kdo nemají registraci dokončenou, aby to zvládli do 14.2.2022. Potom to asi uzavřou.

Dalším krokem by mělo být vydání aplikace Multiwallet na trh, aby se na ní mohly připisovat provize. Podle náznaků vše souvisí se vším. Rozhovory v médiích, akce This Is Now a příprava na světovou expanzi. Vše musí být připraveno, aby to šlo hladce. Ze začátku zřejmě přijdou chyby, s tím bychom měli počítat. Neumím si představit, že by se vše povedlo ihned a napoprvé, i když se tomu věnuje taková starostlivost.

Planet IX

Planet IX rovněž finišuje. Ke konci února by měla být vydána rozsáhlá aktualizace, 100 lidí na ní pracuje ve dne v noci. Upravuje se herní prostředí podle beta testerů (nás). V naší skupině Planet IX – Team CSM běží živé diskuse, jak se nám daří – nedaří v nákupech PIX, nebo jaké řešíme problémy. Z vyhodnocení dotazníku bylo správným krokem vytvořit samostatnou skupinu, kde se tato problematika diskutuje. Trochu se tím ulevilo ve skupině Crowd1, protože počet příspěvků v Planet IX je cca 2 x větší než v Crowd1. A naštěstí už nemusím psát jenom já 🙂

Jenom pro zajímavost, na jeden PIX, který jsem zakoupil za 1 pEUR přes Gift kod (cca 25 Kč) v době, kdy to Crowd1 nabízel, mi přišla nabídka na odkup za 16 IXT tokenů (tj. asi 570 Kč) . Z toho mi vychází zhodnocení 2280 %. Neříkám to proto, abych se chlubil, protože nabídku jsem odmítl, ale proto, abyste všichni, kdo jste získali zdarma PIX od Crowd1 a registrovali jste se do Planet IX, si ověřili, jestli tam na vás také nečeká nějaká nabídka k odkupu. Kdo se neregistroval, jeho problém, psalo se tady o tom hodně. Nicméně skupina na WhatsApp funguje a radíme si navzájem. Nebudu zde rozepisovat podrobnosti, Planet IX je jeden z prvních “velkých” produktů Crowd1 a letos k ní přibydou zřejmě další. Jen mám obavy, jestli budu všechno stíhat, bylo by dobré, kdyby se každému produktu speciálně věnoval jeden člen Team CSM a informoval ostatní. Zatím to nějak zvládám, ale z projevů ve videu a v prohlášeních na sociálních sítích tuším, že se brzy zapotíme.

Nezapomeňte si potvrzovat Loyalty Points, abyste udržovali svůj účet ve statusu “Aktivní”. Jakmile budete 6 měsíců bez aktivity, účet vám zruší a je škoda těch peněz, které byste museli vynaložit znovu v případě návratu a nové registrace.  V krátkém videu je naznačeno, jak lze rychle potvrdit body v mobilu.

Kdo si registruje odběr novinek, musí potvrdit email, který mu dojde. Často končí ve SPAMU.

Dosud vidělo:167Dnes vidělo:1