Události.

Poslední týden v roce nepřekvapil novými informacemi ani se nic zásadního neudálo. Kdo měl zájem, tak do 31.12.2022 stihl registraci na web metaversy.com a získal 50 virtuals zdarma. Kdo čte články zde na webu, tak o tom věděl v dostatečném předstihu. Rok 2023 bude hodně o přechodu na web3 a Crowd1 je v tomto směru mezi předními společnostmi, které tento vývoj zachytily. Cesta to bude ještě dlouhá, ale stále věřím, že na této cestě nebudeme zklamáni. Někteří šťastní majitelé akcií DPN se již s nimi chlubí na webu, my ostatní stále čekáme na email s odkazem na stažení aplikace.

Rok 2023 bude v lecčems zajímavý a průkopnický. Máme šanci být u toho. Z projevu majitele J.E Wernera se dá ledacos odvodit a jak za ty roky sleduju kroky Crowd1, firma má ty věci skutečně připraveny a bude je postupně zavádět. Technické zázemí je, jak se zdá, vytvořeno a podpora nových technologií také. Někteří z předních světových marketérů, kteří od Crowd1 odešli, se vracejí, protože vidí potenciál toho, co se děje a jejich čich je neklame.

Kdo chtěl. tak si koupil některý z nových balíčků, nebo si koupil slevový GIFT kód za Loyalty Points, může využít až 50% slevu na nové balíčky s NFT. Nebo si může stávající výhody pojistit aktivací statusu Elements. O všem se tady na blogu v posledních týdnech psalo. Kdo chtěl, tak má. Ostatní, kteří neprojevili zájem, nám nemohou za pár let něco vyčítat.

Tolik asi ke shrnutí posledního týdne, články v tomto roce budu opět psát každý týden, kde shrnu důležité informace z Back Office, popř. z webinářů. Číslování poněkud upravím, aby se neopakovaly názvy týdnů z minulého roku. Měsíční Newslettery také zachovám, je to spíš takové info pro širší masy, kde lidé hledají informace.

V tomto roce očekávám další rozvoj PlanetIX  podle timeline, která je uváděna na stránkách planetix.com. Myslím si, že se máme na co těšit. Hra se už posunula do celkem spolehlivého generátoru pasivního příjmu, i když se tomu člověk musí pořád věnovat. Ale za pár let, až budou mít hráči vygenerované své Facilities na výrobu energie a počet dlaždic v Mission Control se rozroste na 36, tak z toho může být druhý důchod. Zvláště, když se asi v roce 2024 vzpamatují kryptoměny a začnou stoupat. Vše záleží na krizi a jak se bude svět vyvíjet. Nedávám predikce příštího vývoje, ani investiční rady, každý se musí zařídit podle sebe.

V roce 2023 očekáváme v Crowd1 nástup a postupné zavádění obchodní hry Metaversy. Podle signálů, které jsou na internetu, to může být přelomová událost. S ohledem na to, jací lidé za vývojem stojí a co už v minulosti dokázali, to bude asi opravdu skvělé. Metaversy bude učit lidi zábavným způsobem používat kryptoměny. Tento trh zažívá exponenciální růst a během dvou let má potenciál několikanásobně překonat předcházející období. Tahounem jsou třetí země a rozvojový svět, protože my Evropané jsme trochu konzervativní a žijeme si v blahobytu. Máme přístup ke všem zdrojům, a proto nehledáme řešení. Země ve východní Asii, zejména Vietnam, Jižní Korea a Čína budou tahounem tohoto vývoje. Snad i proto je další velké setkání v Thajsku. Myslím si, že už jsme v mnohém pozadu a tyto země nás dávno předběhly. Stačí se jen podívat na architekturu jejich měst s mrakodrapy.

Závěrem popřeji vám všem v Novém roce 2023 hodně úspěchů. Bude to zajímavý rok. Abychom ho zvládli, potřebujeme se vzdělávat, chránit si své zdraví a umět se správně rozhodovat. V mnohém to bude pro vás krok do neznáma, ale i Crowd1 se vydal na neprozkoumanou cestu. Věřím, že předsevzetí a cíle, které jsou vytyčeny, budou i dosaženy.

Dosud vidělo:89Dnes vidělo:1