Události týdne.

Když jsem v minulých příspěvcích naznačoval, že se něco chystá, tak je to tady! V pondělí, 14.2.2022 bude představena nová epizoda This Is Now, plná obrovských novinek o Crowd1, Planet IX v nadcházejícím roce.  Informace o této události je v back office, nenechte si ji ujít.

PLANET IX Super Promotion Special

Rovněž, pokud jste členy Planet IX, přichází neuvěřitelná propagace exkluzivně pro členy Crowd1. Jedná se o aukci dronů pro rychlejší postup ve hře.

Předpokládám, že tato akce bude prvním náznakem a odkrýváním skvělých příležitostí pro členy Crowd1. Samozřejmě bude o tom článek a stručné zhodnocení.

Naznačuje to i ukončení registrací a ověřování KYC u DPN (Digital partners network), které spadá rovněž na 14.2.2022. Zase bychom měli postoupit o krok dál a tím by mělo být zřízení přístupu k Multiwallet. Očekávám o tom nějaké informace.

Crowd1

V uplynulém týdnu dosáhl Crowd1 celkem 45 000 000 členů na světě a stále roste. Cíl v letošním roce je 100 000 000, tak si myslím že jsme na dobré cestě.

Dále bylo na pravidelném webináři ALG (Active leader group) zmíněno, že se připravuje využití LP (loyal points) bodů. Možná se něco dozvíme už zítra. Poctivě si klikejte a potvrzujte své LP každý den, abyste potom nelitovali. Nezabere to víc než minutu denně, udělejte to vždy, když poprvé v novém dni držíte v ruce mobil. Stane se z toho návyk a už na to nezapomenete. Jak se to dělá, přikládám znovu ve videu na konci článku.

Překlad textu z obrázku

– Využití věrnostních bodů bude velmi přehledné
– Věrnostní body vám poskytnou exkluzivní nabídky a příležitosti
– Věrnostní body budou mít vlastní program EXKLUZIVNĚ přístupný s věrnostními body

Planeta IX

Vývoj běží na plné obrátky a jak bylo řečeno na Discord – diskusním fóru, 100 lidí pracuje ve dne v noci, aby připravilo aktualizace a nové funkce. Možná, že zítra budeme něco z toho vidět.

Na diskusním fóru Discord byly spuštěny krátké video návody, jak se registrovat do hry, jak zaregistrovat peněženku, jak nakupovat a prodávat pozemky apod. Každý den jich několik přibude. Plánuji je s českými titulky přidat do sekce Planet IX na tomto webu. Chce to ale čas, který mi zoufale chybí.

Proto přidávám odkazy, na kterých vše podstatné najdete. Přeložit si to umíte v prohlížeči pomoci google překladače.

OFICIÁLNÍ ODKAZY PLANETIX:
Official Website (oficiální stránka)- https://www.planetix.com/
Opensea(tržiště NFT) – https://opensea.io/collection/planet-ix
Discord /diskusní fórum) – ► https://discord.gg/9MhyKZNyge
Telegramová oznámení – https://t.me/planetixofficial
Průvodce a Informace:
IXT (token IXT – měna na Planet IX):
Sociální sítě:
Telegramová oznámení – https://t.me/planetixofficial
Pomoc:

Snad vám to pomůže v lepší orientaci. Mám velké obavy, že k budoucímu nárůstu produktů, kterých jen letos má být kolem 15-cti, nebudu mít dostatek času, abych se každému detailně věnoval. Už jen Planet IX stojí za pozornost, protože potenciál hry je obrovský. Kdysi jsem někde psal, že očekávám zhodnocení kolem 300 %. Jsem rád, že jsem se hluboce mýlil. Už tuším, že to bude několikanásobně více. Jen kvůli tomu stálo vstoupit do Crowd1, což jsem samozřejmě před dvěma lety netušil. A podobných produktů bude přibývat. Kdo máte čas, tak se 14.2.2022 ve 14 hodin dívejte. Lístek na Event není, asi bude odkaz v back office.

Dosud vidělo:164Dnes vidělo:2