Body za aktivitu obnoveny!

Společnost C1 je v oboru legendární díky svému výkonnému a vyhledávanému kompenzačnímu plánu a souvisejícím bonusům. Ano, mluvíme o binárních bodech, zbytkových, odpovídajících a přímých prodejních bonusech. Jsou nejlepší na světě a každý se jich chce zúčastnit!

Od 1. února jsou vaším klíčem k těmto bonusům vaše body aktivity. Abyste měli nárok na tyto bonusy, budete potřebovat minimálně 5 bodů aktivity. Body aktivity získáte tím, že si předplatíte a budete používat naše úžasné produkty C1. Například když budete přistupovat ke svým Metaforám Planet IX Astro Cap (úžasné akcie finanční korporace Planet IX), získáte za každý měsíc, kdy tak učiníte, pět bodů aktivity.

Během období pro uplatnění nároku na tokeny C1 jsme chtěli, aby co nejvíce lidí mohlo těžit z nejočekávanějšího uvedení kryptoměny vůbec. Proto byl požadavek na Body aktivity zrušen. Od 1. února chceme, abyste svůj obchod s C1 využívali naplno, a proto bude požadavek na AP znovu aktivován.

Body aktivity nazýváme “Activity Drivers”, protože odměňují aktivního člena C1. Jsou to také hodnotové pohony pro neuvěřitelný žeton C1. Co musíte udělat, je ujistit se, že jste aktivním členem a že máte alespoň 5 AP, abyste měli nárok na binární body, zbytkové body, bonusy za dorovnání a přímý prodej. Od 1. února je nezbytné, abyste tak učinili. Buďte aktivní a získávejte body aktivity.

Dosud vidělo:56Dnes vidělo:1