Zanedlouho začne proces směny bodů C1 Rewards za akcie DPN. Psalo se o tom už několikrát, ale nyní přicházejí konkrétnější zprávy. Pro zopakování: body C1Rewards jsou body, které jsme si jako členové Crowd1 poctivě odklikávali každý týden v Back Office a přidělovaly se těm průkopníkům, kteří se k Crowd1 připojili v předstartovní (zaváděcí) fázi. Ta skončila v dubnu 2021 a body C1 Rewards byly nahrazeny věrnostními body, které si potvrzujeme každý den. Kdo nasbíral nějaké C1Rewards, mohl zažádat o jejich směnu na akcie. Měl na to čas půl roku a bylo to několikrát připomínáno. Poté se žádosti uzavřely a všichni, kdo se přihlásili, získali přístup ke svému účtu DPN. To bylo na přelomu roku. Od té doby čekáme, co bude dál.

Tolik stručně k rekapitulaci a připomenutí, co bylo. Nyní se rýsuje v brzké době termín, kdy ke směně dojde. Proto DPN připravuje své členy na to, aby věděli, co bude následovat a postup převodu zvládli.
Co bude následovat?
1. DPN pošle na registrované emailové adresy zprávu s unikátním odkazem (linkem) Tento email bude indikovat počet vašich akcií v DPN, které obdržíte. Po otevření emailu musíte kliknout na tlačítko “Go to your shares”

2. Když kliknete na link, musíte projít jednoduchým tříkrokovým procesem, kde vyplníte požadované informace jméno, příjmení, email, kterým jste se registrovali (pokud už nebude vyplněn), telefonní číslo s mezinárodní předvolbou a zvolíte si heslo. Na konci tohoto procesu získáte odkaz na Google Play nebo App Store ke stažení aplikace do mobilu.

3. Když dokončíte tyto tři kroky, tak si stáhněte aplikaci.

4. Po otevření aplikace v ní uvidíte své akcie (shares) a aktivujete si svůj účet kliknutím na “Activate IBAN”. Nezapomeňte odkliknout smluvní podmínky (Terms and Conditions).

5. Všechny tyto kroky musí být provedeny správně a vaše C1Rewards budou konvertovány na akcie, Nyní máte svůj vlastní IBAN (International Bank Account Number) a účet s tímto číslem. Jste připraveni na další akce.

DPN je v závěrečné fázi testování aplikace, se kterou budeme moci jednoduše převádět peníze po celém světě i v rámci EU pomoci protokolu SWIFT, budeme mít přehled o svých akciích a další výhody. Vše lze shlédnout v níže uvedeném videu, je potřeba nastavit si titulky do češtiny.

Dosud vidělo:136Dnes vidělo:1