Body za aktivitu: nový systém aktivován!

Využijte členství v C1 naplno a rozvíjejte se jako podnikatel

Systém C1 je v celém odvětví známý svými záviděníhodnými výhodami, které podporují podnikání. Jedním z nejpřínosnějších jsou naše body aktivity (AP). Tyto AP podporují aktivitu ve vašem týmu, přinášejí vám bonus za přímý prodej, vynášejí zbytek do nových výšin a pohánějí fond hodnoty žetonů C1. Nyní společnost C1 provedla několik zásadních změn ve struktuře bodů aktivity. Tyto změny, poprvé představené na březnové motivační cestě C1 v Thajsku, zajistí spravedlivé rozdělení odměn. Chceme, abyste uspěli, a abyste uspěli, musíte být aktivní.

Od 1. srpna budete potřebovat minimálně pět bodů aktivity, abyste měli nárok na kompenzační plán C1 a jeho bonusy. Kompenzační plán zahrnuje Crowd bonus a Residual bonus. Jak získáte body aktivity? To je snadné: když se přihlásíte k odběru a používáte různé produkty C1, například nový slevový portál pro rezervace hotelů Travellia, automaticky získáváte body aktivity.

S Body aktivity získáte neomezený příjem z přímého prodeje a neomezený zbytkový příjem a můžete je použít jako Driver aktivity pro svůj tým a také jako Driver Value Pool s nadcházejícím C1 Tokenem. Pokud chcete růst jako podnikatel s C1, musíte být aktivním členem a využívat naše produkty a služby. Od 1. srpna tedy musíte mít alespoň pět bodů aktivity, abyste měli nárok na výhody kompenzačního plánu. Buďte aktivní a získávejte body aktivity.

Tolik oficiální zpráva v Back Office. V přehledu 30. týdne jsem se o tomto kroku zmiňoval. Pět bodů za aktivitu lze získat nákupem produktu Travellia. Podle typu balíčku vám budou připsány na dobu 1, 6 nebo 12 měsíců. V návaznosti na kompenzační plán odměn musí pro výplatu provize mít každý člen určity počet bodů za aktivitu, a to osobních (Personal) a přímo sponzorovaných (Directly sponsored). Více je zřejmé z připojené tabulky,

Takže pokud vidíte ve své “Activity summary” nuly, tak nepočítejte s provizemi. Nevím, jestli někdy a jaká bude kompenzace za registrace do Miggster, které si mnozí zaplatili a nyní se na stránky nepřihlásí a navíc přišli o body za aktivitu. Ale o tom se nemluví…

Kdo se zaregistruje do Travellia, získá 5 AP (bodů za aktivitu) a navíc poukazy, díky kterým může pozvat do Crowd1 nové členy a rozšířit svou síť.

Dosud vidělo:66Dnes vidělo:1