Co bude následovat?

V posledních dnech roku 2020 proběhla v různých skupinách na Facebooku a Telegramu na internetu vášnivá diskuse členů, kteří označili Crowd1 za podvod, letadlo a bůhví co ještě. Z jejich reakcí jsem usoudil, že čekali od projektu více, bezpracné zisky a zhodnocení vložených peněz. Cítí se zklamáni a podvedeni. Proto jsem se pokusil informace, které prezentovali, ověřit v zahraničí a nasbíral jsem zajímavé informace, které budu nyní prezentovat.

Co plánuje Crowd1 do budoucna?

Pokud jste poctivě proklikali svůj účet a pročetli jste si všechny informace, tak vám neuniklo, že odměny C1 Rewards nebudou navždy. Budou dostupné jen ve fázi zavádění produktů na trh, v tzv. Pre-launch fázi. Tato informace je uvedena v záložce INFO – C1 Rewards. Každý si ji může přečíst.  Z nasbíraných střípků mi začíná dávat smysl, co říkal majitel Jonas Werner před zavedením Miggsteru. Budujte tým a získejte odměny C1 Rewards. Později budete litovat, že jste nepracovali více.

Další informace pochází z webináře z Jižní Afriky ze dne 30.12.2020, kde byl prezentován model růstu Crowd1 v grafu, tržby za registrace členů a tržby za produkty. Graf je simulací tohoto vývoje a lze odvodit, že v polovině roku 2023 dojde k velké změně, protože příjmy z produktů se vyrovnají příjmům z registrací. Pokud máte zájem video shlédnout, tyto informace začínají od 52 minuty. Titulky si nastavte do češtiny.

Bylo prezentováno, že uživatelů chytrých mobilních telefonů na světě je cca 5 miliard, takže příjem z registrací nepotrvá věčně, ale bude nahrazen příjmem z produktů. Rovněž bylo zmíněno, že budou uváděny další a další produkty v průběhu následujících let.

Pokud nemáte zřízenou peněženku na kryptoměny, tak si ji pořiďte. Nedoporučuji vybírat peníze na účet. Je to snadné a návodů na internetu je spousta. Pokud budu sdílet vlastní zkušenost, tak na kryptoměnové peněžence se mi prostředky od září zhodnotily cca 80% a mohl jsem si dovolit pozvat 5 členů a zaplatit jim vstup a neztratit ani €.

Doporučení pro členy

Cílem každého člena Crowd1, pokud si chce zajistit pasivní výplaty C1 Rewards, by mělo být zajistit si maximální množství těchto odměn na svém účtu.

Tyto možnosti všichni známe:

  1. maximálně využít streamline bonus (registrace nových členů)
  2. zajistit si co možná nejvyšší balíček (odměny C1R podle druhu za balíčku)
  3. aktivně distribuovat produkty během uvedení, popř. za jejich registrace (např. Miggster)

Dále proběhla internetem zpráva, která není ověřená. Ke změně má dojít už v roce 2021. Členové si budou moci vybrat, jestli své C1Rewards prodají a inkasují peníze, nebo si je ponechají a bude jim co 3 měsíce vyplácen rozdělený zisk. Crowd1 brzy přestane prodávat C1 Rewards, budoucnost je vytvořit tým a to je právě nyní. Promo akce na upgrade, která skončila, byla poslední promo akcí. Kdo ji nevyužil, tak už má bohužel smůlu. Bude si muset případný upgrade zaplatit za plnou cenu.

Shrnutí

Uvidíme, co z těchto informací je a co není pravda. Crowd1 se přestěhoval ve Stockholmu do nové – větší kanceláře, řeší problémy s výplatami a jejich převody. Někteří uživatelé používají pro výplaty adresu peněženky, kterou používá jiný člen, výběr neprojde z bezpečnostních důvodů. Jestliže používáte u různých členů stejnou peněženku a systém to vyhodnotí jako pokus o podvod a platbu neprovede, je nutno výběr zrušit a zadat znovu s jinou adresou peněženky.

Rovněž nový produkt loterie Epic1 Lotto není v ČR dostupný, protože licenci na loterie v České republice firma nemá. Je otázkou do budoucna, zdali ji získá. Sazka si drží pevně svou pozici na trhu a zájmové skupiny kolem ní si nepřejí, aby je připravil někdo další o “klientelu”.

Znovu opakuji: Crowd1 není o bezpracném a rychlém zbohatnutí, je to běh na dlouhou trať.  Firma má našlápnuto dobře a pokud se jí podaří naplnit její vize, budeme všichni spokojeni. Toho ale nedosáhneme, pokud budeme projekt pomlouvat, protože si tak chceme léčit vlastní lenost a omlouvat svůj neúspěch. Ve videu je to prezentováno obrázkem, kolika členům bylo za jejich výsledky předáno auto. A na konci je dotaz – kde jste vy?

Crowd1 ještě v České republice není moc známý. Firmy a banky se budou logicky bránit, aby se produkty sdílené ekonomiky prodávaly mimo jejich dohled. Crowd1 není investiční ani finanční produkt, proto nepotřebuje licenci ČNB. Ostatně na to banka na svých stránkách upozorňuje. Čím více se bude Crowdu dařit, tím více bude snaha projekt zdiskreditovat. Přece jen ubere peníze velkým hráčům na trhu, jako je Facebook, Google, národní korporace apod. A úspěch se, zejména u nás, neodpouští.

Jak šel vývoj v Crowd1 od založení do konce roku 2020