Akce nákup dronů prodloužena

text přepsán z backoffice Crowd1

Planet IX Epic Cargo Drop Promotion se super exkluzivními body Crowd1 Business Points

Akce PLANET IX Cargo Drop Promotion byla velkým úspěchem a díky extrémně vysoké poptávce ze strany lídrů po celém světě jsme byli schopni zajistit další exkluzivní balíčky Cargo. Tyto exkluzivní balíčky Cargo jsou k dispozici do 22. března nebo do vyprodání omezeného počtu balíčků.

Více než 50 000 vůdců a členů z celého světa kontaktovalo Crowd1 a požádalo o prodloužení kampaně a Crowd1 si zajistil povolení od PLANET IX k prodloužení propagační akce o dalších 18 exkluzivních dní! A nejen to, vylepšili jsme propagační akci tak, aby zahrnovala obchodní body (BP)!

V upgradované rozšířené propagační akci Ultimate Pioneer je nyní zahrnuta také společnost BP, což pravděpodobně činí příštích 18 dní nejexkluzivnějšími v historii online sítí.

PLANET IX Cargo Drop je vaše jedinečná příležitost vstoupit do světa Play2Earn. Kapka je postavena na nejzáviděníhodnějších produktech, které zajistí, že budete ve hře vynikajícím hráčem.

V balíčku Cargo drop pack získáte Harvester Drone; PIX; IXT; lístky do tomboly; a Matič. Tomu říkáme moc! Akci ještě zesilujeme přidáním 50 BODŮ za každý zakoupený balíček a 1 500 věrnostních bodů za každý balíček.

To vše získáte pouze za 299 eur (ujistěte se, že je vaše Web3Wallet připojena). Cargo Drop vychází dnes 4. března. Ukažte světu, z čeho jste stvořeni!

Dosud vidělo:122Dnes vidělo:1