Změny v Crowd1

Dobrý den, členové Crowd1.

Vím, že moc nečtete moje  newslettery, ale tuto zprávu si přečtěte. Je důležitá !

Předstartovní fáze (pre-launch) v Crowd1 končí 31.3.2021. Získávání C1 rewards (C1 Odměn) tak, jak to známe, asi po tomto datu skončí. Že to jednou přijde bylo známo, informace o tom, že budou dostupné jen v pre-launch fázi jsou na stránkách Crowdu, ve své kanceláři je najdete pod záložkou Info- Crowd1 Rewards. Ti, kdo si je poctivě odklikávali nebo získali s koupí balíčku je mají, a budou se jim zhodnocovat a každé 3 měsíce dostanou výplatu „dividendy“. Ta by měla začít narůstat, protože už další členové na rozdělení nepřibudou. To je pro dosavadní členy super zpráva!

Na World event 27.3.2021 představí firma nový bonusový systém, nové produkty a nové způsoby odměňování a otevře se všem – do celého světa.  Ti, kdo budou pracovat, budou odměněni.  Nyní je nás něco přes 26 000 000 a ve fázi uvedení na trh se ke konci v letošního roku očekává 250 000 000 členů možná i více. Z toho, co prosáklo z Dubaie ze setkání leaderů:

Nastartujeme prudkou expanzi – cca 250 000 000 členů do konce roku 2021.

Plánuje uvést vlastní kryptoměnu.

Plánuje se vstup na americký trh

Miggster bude dostupný všem registrovaným do Crowd1 v základní verzi.

Nový vzdělávací systém Mindoe do mobilu i PC

Bonusy pro registrované členy

Bezplatné registrace

Nové projekty (Planet IX)

Informace o novinkách budou na konci měsíce. Kdo do této chvíle váhal nebo pochyboval by měl být připraven odpovědět na dotaz, co je Crowd1. Protože vstoupit do Crowd1 lze pouze na pozvání a vy jste ti, kteří můžou pozvat nového člena.

Podstatné sdělení pro ty z vás, kdo by chtěli na poslední chvíli získat C1 odměny (rewards). Do 10.3.2021 je dostupný update z jakéhokoli balíčku na Titan Pro + Migster  za 749 €. Balíček Titan Pro normálně stojí 3999 €, takže lze ušetřit cca 3000 €. Zaplatit je nutno přes kryptoměnu. Ti, kdo zaváhají, mají ještě možnost do konce měsíce provést klasický update dle zakoupeného balíčku, ale je to podstatně dražší (např. z Titan na TitanPro za 1500 €)  a získají méně C1Rewards.

Za upgrade na Titan Pro v akci do 10.3. lze získat až 3300 C1 Rewards ! Normálně by vám to trvalo 50 let, než by jste se na takovou hodnotu dostali, pokud by jste si to týdně odklikávali jako řadový člen bez sítě po 1,5 bodu. Tahle možnost pro vás ale asi od dubna skončí.

Jak se kdo rozhodne je jeho svobodná volba. Píšu tuto zprávu proto, aby později někdo nevyčítal, že nebyl informován. Kdo akci využil, tak toho se to netýká. Kdo chcete bližší informace, napište mi zprávu nebo zavolejte a já vám odpovím. 

Předejte tyto informace i členům, které máte pod sebou, protože jsou důležité. Kdo z vašich známých váhal se vstupem do Crowd1, tak je to jeho poslední šance něco urvat. Po březnu už má smůlu.